Επιπλα

Ο γκρίζος και κίτρινος καναπές φαίνεται να έχει ανοίξει με ένα μαχαίρι

καναπές σε γκρι και κίτρινο σκαμπό σχέδιο έπιπλα Schlitz

Υπάρχουν αναρίθμητα πρωτότυπα έπιπλα αυτές τις μέρες. Παρ ‘όλα αυτά, το καθένα είναι πραγματικά εντυπωσιακό με τον δικό του τρόπο και μπορεί να θεωρηθεί ως έργο τέχνης. Το ίδιο ισχύει και για αυτό Γκρίζος και κίτρινος καναπές, που θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε σε αυτό το άρθρο. Ο σχεδιασμός προέρχεται από τη Βρετανίδα Charlotte Kingsworth. Υπάρχει επίσης ένα σκαμπό για να ταιριάζει με τον καναπέ.

Γκρίζος και κίτρινος καναπές με αντίστοιχο οθωμανικό

καναπές σε γκρι και κίτρινη ιδέα επίπλωσης μοντέρνο στυλ

Το ιδιαίτερο με το σχέδιο είναι ότι φαίνεται ότι τα έπιπλα έχουν ανοίξει με ένα μαχαίρι. Αυτό δημιουργεί μια υποδοχή στο σκαμνί, η οποία είναι επίσης ιδανική για την αποθήκευση περιοδικών ή άλλων πραγμάτων. Ο καναπές, με τη σειρά του, φαίνεται να ανοίγει σαν πληγή, μέσα από την οποία το κίτρινο ύφασμα “βγαίνει”. Αυτό αντιπροσωπεύει το αρχικό κάθισμα Επιπλέον, υπάρχει ένα σχήμα κυλίνδρου για τον καναπέ. Τα υπόλοιπα τεττίλια είναι γκρι. Ο γκρι και κίτρινος καναπές και το σκαμπό έχουν επίσης ίσια μεταλλικά πόδια. Στην περίπτωση του καναπέ, αυτά τελειώνουν σε ημικυκλικό σχήμα που αγκαλιάζει τον καναπέ. Ταυτόχρονα, μια ανοιχτόχρωμη δερμάτινη ζώνη προστατεύει το ύφασμα του καναπέ από την τριβή.

Γκρίζος και κίτρινος καναπές – μεταλλικά πόδια

καναπές γκρι κίτρινο πόδι μέταλλο μοντέρνα στρογγυλή δερμάτινη ζώνη

Στα παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικές ακόμη φωτογραφίες του μοντέρνου και ασυνήθιστου καναπέ σε γκρι και κίτρινο χρώμα. Σίγουρα θα θέλετε ένα τέτοιο μοντέλο στη συνέχεια. Και, όπως νομίζουμε, θα ήταν καλό σε οποιοδήποτε μοντέρνο στυλ επίπλωσης!

Κίτρινη υποδοχή στο γκρι σκαμπό

καναπές γκρι κίτρινο σκαμπό ύφασμα κουλοχέρης ιδέα

Το γκρι σκαμπό του καναπέ με υποδοχή για αποθήκευση περιοδικών

καναπές σε γκρι και κίτρινο κουλοχέρη σχεδιασμό σκαμπό περιοδικού

Σκίτσο καναπέ από τη Charlotte Kingsworth

καναπές γκρι κίτρινο σκίτσο σχέδιο Charlotte Kingsworth

Σχεδιασμένο από Σάρλοτ Κίνγκσγουορθ.