Επιπλα

Ο σχεδιασμός τραπεζιού από σανίδες πλοίων φέρνει μια ρομαντική πινελιά Μεσογείου

Επιτραπέζιο σχέδιο ρουστίκ ρουστίκ σανίδων πλοίων

Ένα ρουστίκ Σχεδιασμός τραπεζιού, φτιαγμένο από σανίδα πλοίου στο λιμάνι της Βενετίας φέρνει μια ρομαντική πινελιά της Μεσογείου. Ο πίνακας εμπνέει μια απλή κατασκευή και πρωτότυπη επεξεργασία και είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς τα υλικά μπορούν να βρουν μια νέα εφαρμογή.

Σχεδιασμός τραπεζιού – παλιές σανίδες πλοίων χρησιμοποιούνται στην κατασκευή επίπλων

Υλικά ξύλινο τραπέζι σχεδιαστών

Στο Μεσαίωνα, οι κατασκευαστές έκαναν τα ξύλινα δοκάρια που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του λιμανιού αδιάβροχα με ρητίνη δέντρων. Οι σχεδιαστές του Αλκαρόλ το μοντέρνο τραπέζι χτισμένο από πολλές σανίδες πλοίων. Οι σανίδες παραδόθηκαν από το λιμάνι της Βενετίας. Το ξύλο έχει καθαριστεί, απολυμανθεί και βαφτεί. Τα επιμέρους μέρη στη συνέχεια συνδέθηκαν με ρητίνη. Η ρητίνη έχει παραχθεί με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, μοιάζει με γυαλί και έχει γαλάζιο χρώμα, όπως το θαλασσινό νερό στη Βενετία. Τα πόδια του τραπεζιού είναι μεταλλικά. Οτι Σχεδιασμός τραπεζιού εμπνέει την αρχική επιλογή υλικών. Η θαλάσσια εμφάνιση θα ταιριάζει απόλυτα σε μια τραπεζαρία σε μεσογειακό στιλ. Αλλά η καθαρή ή μινιμαλιστική επίπλωση θα ωφεληθεί επίσης από το σχέδιο. Το τραπέζι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί στον κήπο το καλοκαίρι.

 Ο σχεδιασμός τραπεζιού χρησιμοποιεί παλιές σανίδες πλοίων

Μεταλλικό ρητίνη από ελαφρύ ξύλο δρυός

Το μοντέρνο Σχεδιασμός τραπεζιού είναι μέρος της τελευταίας συλλογής Briccolla από το στούντιο σχεδίασης Alcarol. Το Alcarol είναι προϊόν της συνεργασίας μεταξύ Andrea Forti και Eleonora Dal Farra. Το στούντιο σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά κομμάτια και περιορισμένη σειρά επίπλων για όλους όσοι εκτιμούν την ωμή ομορφιά των πρώτων υλών. Μετατρέπουν τα ανακυκλωμένα υλικά σε μοντέρνα έπιπλα. Αυθόρμητη και ευέλικτη, η Alcarol συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με τις παλιές μεθόδους κατασκευής. Η απλή κατασκευή των επίπλων επιτρέπει στην όμορφη φυσική αισθητική του ξύλου να έρθει από μόνη της.

Ο συναρπαστικός σχεδιασμός θυμίζει τη Βενετία

Τραπεζαρία ξύλινη ρουστίκ Βενετία ξαναχρησιμοποιούν σανίδες πλοίων

Τραπέζι με θαλάσσια εμφάνιση για την τραπεζαρία

ρουστίκ ξύλο σχεδιασμός περιορισμένης σειράς

Σύγχρονη κατασκευή, παραδοσιακή τεχνολογία επεξεργασίας – ξύλο και ρητίνη

Επιτραπέζια ανακυκλωμένα υλικά σύγχρονης κατασκευής

μινιμαλιστικός σχεδιασμός με πρωτότυπο συνδυασμό υλικών

Υλικά σχεδιασμός τραπεζιού ξύλινα μεταλλικά πόδια

Ο πίνακας με λεπτομέρειες – ξύλινες σανίδες με ρουστίκ εμφάνιση

Σχεδιασμός ξύλινου τραπεζιού με τραπεζαρία

Ξύλινο τραπέζι για τη μοντέρνα τραπεζαρία

Τραπεζαρία έξι ατόμων από ρητίνη ξύλινα δοκάρια

Η εργασία

Έπιπλα σχεδιαστών έργου ανακυκλωμένα υλικά