Επιπλα

Ντουλάπα-δωμάτιο Νίκια με αρθρωτό σύστημα

Γκαρνταρόμπα ντουλάπα Νίκια αξεσουάρ

Πιο αποκλειστικό δωμάτιο-ντουλάπα προσφέρει μεγάλη προσαρμοστικότητα μέσω του αρθρωτού συστήματος του.

Άχνετε το σωστό δωμάτιο-ντουλάπα για να ολοκληρώσετε την όμορφη κρεβατοκάμαρά σας; Perhapsσως έχετε ήδη κουραστεί από την ακατάστατη ντουλάπα σας και θέλετε να κάνετε έναν πιο οργανωμένο τρόπο ζωής; Λοιπόν, ανεξάρτητα από τις οργανωτικές σας απαιτήσεις, η Nicchia προσφέρει μια σειρά έξυπνων λύσεων. Το καταπληκτικό δωμάτιο-ντουλάπα είναι φτιαγμένο στην τελειότητα από τον Ιταλό κατασκευαστή επίπλων Filmes. Εδώ σας προσφέρεται μια εκπληκτική ποικιλία λειτουργιών εξοικονόμησης χώρου και έξυπνου σχεδιασμού. Οι πολλές αρθρωτές μονάδες του μπορούν να διαφοροποιηθούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Walk-in ντουλάπα Νίκια από το Filmes

Ντουλάπα -canaletto-walnut-wood-island-

Το πιο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό των επίπλων Nicchia είναι η ευελιξία. Μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε διαφορετικές κατόψεις. Η ντουλάπα-δωμάτιο φαίνεται υπέροχη σε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, αλλά μπορεί να αλλάξει, μικρές ντουλάπες συνοδεύονται επίσης μαζί σας και σας προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις αποθήκευσης. Κατασκευασμένο από ξύλο καρυδιάς Canaletto ή με λευκό φινίρισμα, εδώ έχετε μια εκπληκτική επιλογή από συρτάρια αξεσουάρ, παντελόνια, παπούτσια, πουκάμισα και θήκες για πουλόβερ. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να μειωθεί σε πλάτος και ύψος, ώστε να ταιριάζει στη δική σας ντουλάπα.

Ντουλάπα με έξυπνο σχεδιασμό

walk-in-closet-island-compartment-tie-shirts-glass-plate

Δώστε στο υπνοδωμάτιό σας ένα εργονομικό, εντυπωσιακό makeover! Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες της ντουλάπας προσφέρουν ακόμη και στις μικρότερες μονάδες μια αέρινη γοητεία. Με κρυμμένα κομμάτια, συρτάρια τοίχου, ράφια και αποκλειστικά κεντρικά νησιά, η ντουλάπα Nicchia είναι ιδανική για το κομψό, μοντέρνο σπίτι.

αποτελεσματικές λύσεις αποθήκευσης

ντουλάπα-ντουλάπα νήμα τραβώντας συρταριέρα ζώνη

Ράγες παντελονιών

walk-in-closet-pull-out-pull-out

Ξύλο καρυδιάς Canaletto

walk-in-closet-walnut-wood-finish

Ράφια παπουτσιών

walk-in-closet-shoes-racks-metal-bars-shoes-shoes-heels

walk-in-closet-compartments-shirts-walnut-wood

Γκαρνταρόμπα-λευκά-ανοιχτά-ράφια-ράφια παπουτσιών

walk-in-closet-white-open-ράφια-ρούχα-αξεσουάρ

walk-in-closet-glass-συρόμενες-πόρτες-μικρές

walk-in-closet-glass-sliding-πόρτες-υπνοδωμάτιο

Φάιμς επίσημη ιστοσελίδα