Επιπλα

Καινοτόμος καθρέφτης μπάνιου – προϊόν υψηλής τεχνολογίας για το μπάνιο

μοντέρνος καθρέφτης υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κακοκαιρίας καινοτόμος

Με την πρόοδο της τεχνολογίας, τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές ενσωματώνουν με επιτυχία σύγχρονα gadget στα έπιπλα τους. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού είναι το Καθρέφτης μπάνιου από τον Αυστραλό σχεδιαστή Robert Grynkofki. Τα σύγχρονα αξεσουάρ προσφέρουν πολλές χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες που μπορούν να φέρουν τάξη στην ταραχώδη καθημερινότητα.

Ο καθρέφτης μπάνιου υψηλής τεχνολογίας

καθρέφτης μπάνιου υψηλής τεχνολογίας προϊόν σχεδιασμού μοντέρνα καινοτόμα μέσα

Απο Καθρέφτης μπάνιου 2.o φαίνεται αρκετά συνηθισμένο με την πρώτη ματιά. Ο καθρέφτης έχει ορθογώνιο σχήμα με ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες. Ο μοντέρνος σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο ταιριάζει με οποιοδήποτε εσωτερικό. Οι λάτρεις του μινιμαλιστικού στυλ είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν με την πουριστική κατασκευή. Αλλά η πρώτη εντύπωση είναι λάθος – πίσω από την απλή κατασκευή υπάρχει ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας. Πολλές κάμερες, δύο οθόνες LCD, ανιχνευτές κίνησης και ένα μικρόφωνο είναι τοποθετημένες πίσω από τον καθρέφτη. Το σύγχρονο σύστημα είναι πολυλειτουργικό – συνδυάζει οικιακό κινηματογράφο, μουσικό σύστημα και tablet. Έχουν ενσωματωθεί πρόσθετες λειτουργίες όπως ο φωνητικός έλεγχος και η αναγνώριση χειρονομιών.

Μοντέρνος καθρέφτης μπάνιου – μια υψηλής τεχνολογίας προσθήκη στο μπάνιο

μπάνιο υψηλής τεχνολογίας καθρέφτη σύγχρονη πρόταση inovativ μέσα

Ο σχεδιασμός προσφέρει πολυάριθμες επιλογές ψυχαγωγίας – μπορείτε να ακούτε μουσική, να παρακολουθείτε ειδήσεις, να παρακολουθείτε τον καιρό, να ελέγχετε γρήγορα τα e -mail σας ή απλώς να κάνετε skype με φίλους. Η πρωτοποριακή υψηλής τεχνολογίας Καθρέφτης μπάνιου ρυθμίζει τη θερμοκρασία και το φως στο μπάνιο. Ποιος θα πίστευε ότι ένα πολυλειτουργικό σύστημα υψηλής τεχνολογίας κρύβεται πίσω από μια τόσο απλή πρόσοψη.

Καινοτόμος καθρέφτης μπάνιου για λάτρεις υψηλής τεχνολογίας

καθρέφτης μπάνιου μοντέρνο καινοτόμο σχεδιασμό προϊόντων υψηλής τεχνολογίας

Entυχαγωγία και πολυτέλεια στο μπάνιο

καθρέφτης μπάνιου μοντέρνο εσωτερικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμού