Επιπλα

Ένα σχεδιαστή μπουφέ με σουρεαλιστικά σχέδια

Sideboard Perceptor Designer Tieme Rietveld Codex Inferno

Ο Ολλανδός σχεδιαστής Tieme Rietveld σε συνεργασία με την Codex Inferno δημιούργησαν ένα μοναδικό χειροποίητο Μπουφές σχεδιαστών που είναι ένας τέλειος συνδυασμός σχεδιασμού επίπλων και μοντέρνας τέχνης. Από τη στιγμή που θα δείτε αυτό το αξιόλογο σχέδιο, θα θυμάστε για πάντα ως ένα μοναδικό έπιπλο με σουρεαλιστικά σχήματα.

Percepter – το μοναδικό μπουφέ σχεδιαστών

Γκρι γκράφιτι σχεδιαστών sideboard perceptor

Percepter, το μοναδικό Μπουφές σχεδιαστών, έγινε πραγματικότητα χάρη στη σύγχρονη προσέγγιση του 21ου αιώνα των Talents of Codex Inferno. Συνδυάζουν αφηρημένα στυλ όπως ο κυβισμός, ο σουρεαλισμός για να δημιουργήσουν τις δικές τους δημιουργίες.

Το sideboard του σχεδιαστή θολώνει τις γραμμές μεταξύ πραγματικού και φανταστικού

μοντέρνα μπουφέ χειροποίητα σχέδια

Ο σχεδιαστής Tieme Rietveld ήθελε να δημιουργήσει κάτι μεγαλοπρεπές που συνδυάζει γραφικά και ψευδαισθητικές λεπτομέρειες. Η συγχώνευση των απόψεών του με αυτές του Codex Inferno έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Percepter. Το ντουλάπι του σχεδιαστή παρουσιάζει μια καλλιτεχνική ερμηνεία των μοντέρνων επίπλων, με στόχο να αραιώσει το όριο μεταξύ του πραγματικού σχήματος και των σχεδιασμένων λεπτομερειών. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι είναι χειροποίητη και ζωγραφισμένη στο χέρι και διαμορφώνεται από το όριο μεταξύ πραγματικού και φανταστικού.

Οι πόρτες του ντουλαπιού είναι σχεδόν αόρατες

Σχεδιαστής θολή σύνορα θυρών ντουλαπιών

Οι παιχνιδιάρικες γραμμές στο Percepter συμπληρώνονται με σουρεαλιστικά γραφικά που δημιουργούν το όριο μεταξύ του πραγματικού και του ζωγραφισμένου για να ξεθωριάσουν. Η τέχνη έχει επίσης αποκτήσει μια πρακτική λειτουργία διακοσμώντας αυτό το μοντέρνο μπουφέ.

Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το μοναδικό ντουλάπι είναι γυαλισμένα και λακαρισμένα πάνελ MDF. Αυτό το αξιόλογο χειροποίητο  Μπουφές σχεδιαστών πωλείται στην τιμή των 7.999 ευρώ.

 Σουρεαλιστικά σχήματα και σχέδια του δίνουν μια καλλιτεχνική εμφάνιση

Ντουλάπι με αισθητήρα σχεδιαστών Perceptor Codex Inferno

ασυνήθιστα περιγράμματα και αποχρώσεις

Σχεδιαστής sideboard ασυνήθιστες αποχρώσεις περιγράμματος

Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού – σαν πρίσμα που διαθλά το φως