Επιπλα

Καινοτόμα έπιπλα γραφείου για αίθουσες συνεδριάσεων – το πολυλειτουργικό τραπέζι

Έπιπλα γραφείου με φουτουριστικό σχεδιασμό από τραπέζι από ινώδες γυαλί

Καινοτόμα έπιπλα γραφείου για αίθουσες συνεδριάσεων σήμερα έχουν έναν εξαιρετικά σημαντικότερο ρόλο στη διαδικασία εργασίας από ό, τι στο παρελθόν. Πρώτον, θα πρέπει να είναι άνετα και λειτουργικά για εργασία. Η ομορφιά θα ήταν τότε μια ανεξάρτητη ιδιότητα ενός αντικειμένου. Καλό θα ήταν όλοι Καινοτόμα έπιπλα γραφείου για αίθουσες συνεδριάσεων έχουν άλλη ιδιαίτερη ιδιότητα – να μπορούν να εμπνέουν ανθρώπους. Το τελευταίο δεν αποτελεί πλέον πρόκληση για τον Βούλγαρο σχεδιαστή Yovo Bozhinovski. Ο νεαρός ταλαντούχος άνδρας δημιούργησε ένα εκπληκτικό φουτουριστικό τραπέζι αίθουσας συνεδριάσεων. Ο Yovo Bozhinovski μετέτρεψε ένα αναλόγιο και ένα τραπέζι συνεδρίων σε μια επιτυχημένη δημιουργική μονάδα.

Τραπέζι, γραφείο, καρέκλες – καινοτόμα έπιπλα γραφείου για αίθουσες συνεδριάσεων

Τραπέζι Lectern από ίνες από ανθρακονήματα

Καινοτόμα έπιπλα γραφείου για αίθουσες συνεδριάσεων κατασκευάζονται ως επί το πλείστον από μεγαλύτερη εταιρεία, όχι μόνο επειδή μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, αλλά επειδή είναι ενθουσιώδεις με κάθε είδους καινοτομία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μποζινόφσκι. Το πολυλειτουργικό τραπέζι του έγινε χάρη στην υποστήριξη της βουλγαρικής εταιρείας Elza Design. Ο στόχος του έργου ήταν να καταλήξει σε ένα νέο, καινοτόμο σχέδιο γραφείου που μπορεί να είναι συναρπαστικό.

Καινοτόμα έπιπλα γραφείου για το σχεδιασμό της αίθουσας συνεδριάσεων

μοντέρνες ιδέες επίπλωσης γραφείου- μαύρες καρέκλες τραπεζιού

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού, ξαφνικά ήρθε στο μυαλό του ο σχεδιαστής ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μίξη μεταξύ ενός τραπεζιού συνεδρίων και του γραφείου του αφεντικού της εταιρείας. Σύμφωνα με τη γνώμη του, θα καινοτόμα έπιπλα γραφείου για αίθουσα συνεδριάσεων ταιριάζουν πολύ σε αυτήν την εταιρεία, έτσι ώστε να μπορείτε να εργάζεστε εκεί ή να δέχεστε πελάτες. Με την ελκυστική και φουτουριστική του εμφάνιση, το απόλυτο τραπέζι είναι ένα καλό μοντέλο για έπιπλα γραφείου γενικότερα.

Φυσικά υλικά – υγιεινή ατμόσφαιρα εργασίας

Ιδέες επίπλωσης γραφείου fiberglass ατσάλινες ίνες άνθρακα Elza Design

Δεδομένου ότι η εταιρεία ασχολείται με κατασκευαστικές εργασίες και κατασκευές, ζητείται Μποζινόφσκι δημιουργήστε ένα σχέδιο που αντιπροσωπεύει το πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας. Στο έργο του, ο σχεδιαστής έλαβε υπόψη τις πιο σημαντικές αρχές εργασίας του Elza Design – τη μοναδικότητα, την κομψότητα και τη λειτουργικότητα. Ο πολυλειτουργικός πίνακας είναι κατασκευασμένος μόνο από φυσικά υλικά – υαλοβάμβακα, ίνες άνθρακα και χάλυβα. Καινοτόμα έπιπλα γραφείου για αίθουσες συνεδριάσεων πρέπει να συνδυάζονται καλά μεταξύ τους. Οι φουρουριστικές ατσάλινες καρέκλες ταιριάζουν καλύτερα με το μοντέρνο τραπέζι. 

Σύγχρονες ιδέες επίπλωσης – τακτοποίηση επίπλων γραφείου

Έπιπλα σχεδιασμού μοντέρνα εμφάνιση γραφείου Bozhinovski

 Δημιουργήστε ένα ασυνήθιστο γραφείο σχεδιασμού

πολυλειτουργικό τραπέζι επιτραπέζιων δωματίων επίπλων

Πολυλειτουργικά έπιπλα – η σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων

μαύρες ιδέες σχεδιασμού σχεδιασμός γραφείου

Συνδυάζοντας καινοτόμα έπιπλα σχεδιασμού επίπλων

Ιδέες επίπλωσης σχεδιασμού σπιτιού μοντέρνο καινοτόμο σχεδιασμό

Κατασκευή από χάλυβα, ανθρακονήματα και υαλοβάμβακα

πολυλειτουργικός εξοπλισμός αίθουσας συνεδριάσεων από ατσάλινη κατασκευή