Επιπλα

Τραπεζάκι σαλονιού & βοηθητικό τραπέζι από μέταλλο με εμφάνιση φτερού

σχεδιαστής τραπεζάκι σαλονιού ατσάλι-μαύρο-φτερό οπτικά

Η Apiwat Chitapanya υλοποίησε ένα ελκυστικό σχέδιο για το τραπέζι του σαλονιού. Εντυπωσιάζει με τον λεπτό σχεδιασμό του, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με το στιβαρό υλικό από το οποίο το Τραπεζάκι σαλονιού σχεδιαστών υπάρχει, στέκεται. Κατασκευάστηκε από συμπαγές ατσάλι και κάθε στοιχείο είναι χειροποίητο. Το πλαίσιο του τραπεζιού για το σαλόνι αποτελείται από μεμονωμένα στοιχεία ελατηρίου στα οποία βρίσκεται μια ελκυστική ξύλινη επιφάνεια τραπεζιού. Θυμίζει το φτέρωμα ενός κορακιού ή ενός μαύρου αγγέλου.

Σχεδιαστής τραπεζάκι σαλονιού σε μαύρο χρώμα

έπιπλα τραπεζιού σαλονιού-ιδέα-μέταλλο-μοντέρνο-φτέρωμα-οπτικά

Το σχεδιαστή τραπεζάκι σαλονιού είναι μόνο ένα από τα δύο μοντέλα της ανοιξιάτικης συλλογής. Ο σχεδιαστής παρέχει επίσης ένα εξίσου ελκυστικό βοηθητικό τραπέζι. Αυτό διαφέρει από το τραπέζι του σαλονιού όχι μόνο στο ύψος του. Αυτή τη φορά το τραπέζι έχει στρογγυλό σχήμα και, σε αντίθεση με το πλαίσιο, είναι ξύλινο, αλλά προσαρμόζεται στο πλαίσιο ως προς το χρώμα. Το τραπέζι που μοιάζει με γλυπτό είναι το τέλειο έπιπλο για κάθε εσωτερικό χώρο.

Τραπεζάκι σαλονιού και βοηθητικό τραπέζι – πλαίσιο σε οπτικά φτερά

σχεδιαστής τραπεζάκι σαλονιού βοηθητικό τραπέζι-στιλάτο-επιτραπέζιο-ξύλο-μαύρο

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση δίνει την εντύπωση ότι το σχεδιαστή τραπεζιού σαλονιού είναι εξαιρετικά ελαφρύ παρά το heavy metal. Το αποτέλεσμα είναι μια λεπτή εμφάνιση που κάνει κάθε εσωτερικό, είτε μοντέρνο είτε παραδοσιακό, να φαίνεται πολύ πιο ρομαντικό. Όποιος εκτιμά τη μοντέρνα τέχνη και του αρέσουν τα μοναδικά έπιπλα, θα δει ακριβώς το σωστό για τον εαυτό του σε αυτή τη συλλογή. Παρακάτω έχουμε περισσότερες φωτογραφίες από τα μοναδικά μοντέλα για εσάς, καθώς και τον ίδιο τον κύριο στη δουλειά.

Τραπεζάκι σαλονιού σχεδιαστών – επιτυχημένη δεξιοτεχνία

σχεδιαστής-τραπεζάκι-καφέ-έπιπλα-μοντέρνο-εσωτερικό-από ανοξείδωτο ατσάλι-ράβε

Τα τραπέζια φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα όταν συνδυάζονται μεταξύ τους και στολίζουν ένα δωμάτιο μαζί. Ωστόσο, κάνουν επίσης υπέροχη εντύπωση μεμονωμένα και μετατρέπονται αμέσως σε εντυπωσιακό βλέμμα. Είτε τελείως σε μαύρο χρώμα είτε σε αντίθεση ξύλου, τα καλλιτεχνικά μοντέλα μαρτυρούν ακριβή και υψηλής ποιότητας δουλειά. Είναι μια επένδυση που θα κρατήσει για πάντα.

Βοηθητικό τραπέζι σχεδιαστών από μέταλλο

σχεδιαστής-τραπεζάκι σαλονιού-πτέρυγα-χειροποίητο σπίτι-διακόσμηση

Το πλαίσιο του τραπεζιού σαλονιού κατά την κατασκευή

σχεδιαστής-τραπεζάκι-καφέ-τέχνη-γλυπτική-σαν-τραπέζι-εσωτερικό-ρομαντικό-σχέδιο

Έπιπλα σχεδιαστών για κάθε στυλ επίπλωσης

σχεδιαστής-τραπεζάκι-καφέ-συλλογή-side-table-σαλόνι-τραπέζι-επίπλωση-ασυνήθιστο

Ο σχεδιαστής στη συγκόλληση

σχεδιαστής-τραπεζάκι-καφέ-συγκόλληση-ατσάλι-τραπέζι-σαλόνι

Σχεδιασμένο από Apiwat Chitapanya.