Επιπλα

Το κινητικό τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο σχεδιάζει διακοσμητικά μοτίβα στην άμμο

Τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο άμμο-ντεκό-εφέ-έπιπλα-ιδέα

Ο σχεδιαστής Bruce Shapiro κατέληξε σε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο σχέδιο τραπεζιού σαλονιού. Το ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού δεν είναι ένα συνηθισμένο τραπεζάκι σαλονιού. Με την πρώτη ματιά, δεν φαίνεται να διαφέρει από άλλα ξύλινα τραπέζια: Το τραπεζάκι σαλονιού είναι στρογγυλό και έχει γυάλινη κορυφή και πόδια τραπεζιού από μέταλλο ή ξύλο. Όμως συμβαίνει κάτι που δεν το περιμένεις. Απο Τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο αρχίζει από μόνο του να σχεδιάζει μοτίβα στην άμμο σε αυτό. Δεν το πιστεύεις; Στη συνέχεια, διαβάστε!

Το μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο δημιουργεί μοτίβα μόνοι σας

τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο με άμμο σε στρογγυλό σχήμα

Δίπλα στην άμμο υπάρχει μόνο μια μπάλα και είναι αυτή η μπάλα που σχεδιάζει τα όμορφα σχέδια στην άμμο. Πώς λειτουργεί όμως αυτό το τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο; Το μάρμαρο ελέγχεται με τη βοήθεια ενός ρομπότ, το οποίο αποτελείται από δύο κινητήρες και βρίσκεται στο περίβλημα κάτω από την άμμο. Οι κινητήρες με τη σειρά τους ελέγχονται από τον λεγόμενο υπολογιστή Raspberry Pie, στον οποίο αποθηκεύονται τα διάφορα μοτίβα. Κατ ‘αρχήν, αυτό μπορεί να συγκριθεί με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής MP3 που έχει αποθηκεύσει διαφορετικά τραγούδια. Μπορείτε να ελέγξετε τον πίνακα μόνοι σας μέσω μιας εφαρμογής.

Τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο με αίσθηση ζεν

Τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο μαρμάρινο μοτίβο-ζεν-σαπίρο-σίσυφο

Δυστυχώς, το τραπέζι του καφέ από μασίφ ξύλο είναι ακόμα σε εξέλιξη. Ο σχεδιαστής ελπίζει να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο του, στο οποίο εργάζεται εδώ και 20 χρόνια, μέσω χορηγών. Εκτός από το τραπεζάκι σαλονιού σε τρεις εκδόσεις, η Shapiro παράγει επίσης ένα βοηθητικό τραπέζι. Όλα τα τραπέζια έχουν ελκυστικό, έμμεσο φωτισμό που αναδεικνύει ακόμα καλύτερα τα μοτίβα. Εάν θέλετε, μπορείτε να συμβάλλετε στην συμπλήρωση των πινάκων στο Kickstarter.

Μασίφ ξύλο σε διάφορα χρώματα

Σχέδιο τραπεζιού σαλονιού από μασίφ ξύλο-άμμος-κινητική-τεχνολογία-πρωτότυπο

Το όνομα του πίνακα “Σίσυφος” δεν επιλέχθηκε τυχαία. Ο Σίσυφος είναι μια φιγούρα από την ελληνική μυθολογία που τιμωρήθηκε από τους θεούς με το να πρέπει να κυλήσει για πάντα έναν ογκόλιθο σε έναν λόφο. Ωστόσο, πριν φτάσει στην κορυφή, ο βράχος κυλάει πίσω στην κοιλάδα. Στην περίπτωση του τραπεζιού καφέ από μασίφ ξύλο, μια μεταλλική μπάλα κυλήθηκε πάνω από την άμμο, δημιουργώντας σχέδια. Μας αρέσει σίγουρα η έμπνευση που πήρε ο σχεδιαστής από τον θρύλο.

Τραπεζάκι σαλονιού με μοτέρ

τραπεζάκι σαλονιού-από μασίφ-ξύλο-τραπεζάκι-έμπνευση-κινητική-σχέδιο

Τραπεζάκι σαλονιού από φυσικό ξύλο

Τραπέζι σαλονιού-κατασκευασμένο-από-μασίφ-ξύλο-σχέδιο-πλάι-τραπέζι-μεταλλικά-πόδια-αυτόματα-μοτίβο

Τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο με φωτισμό

Τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο-κόκκινο χρώμα-έμμεσο-φωτισμό-στυλ ζεν

Τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο – έργο του Bruce Shapiro

Τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο-σαλόνι-επίπλωση-έμπνευση-εφεύρεση

Καινοτόμα πλαϊνά και τραπεζάκια σαλονιού

τραπεζάκι σαλονιού-από-μασίφ-ξύλο-κομοδίνο-ιδέα-τέχνη-άμμος

Όποιος θέλει να βοηθήσει με τη χρηματοδότηση μπορεί να το κάνει εδώ να κάνω.