Επιπλα

Έπιπλα κήπου από πολυρατάνη για τροπική ατμόσφαιρα στον κήπο

Κήπος-βεράντα-έπιπλα-κατασκευασμένα από πολυρατάν

Το Polyrattan είναι ένα πλαστικό που υποτίθεται ότι μιμείται μπαστούνι, το οποίο είναι φτιαγμένο από τη λεγόμενη παλάμη μπαστούνι. Δεδομένου ότι ο βραχυπρόθεσμος όρος “έπιπλα από μπαστούνι” χρησιμοποιείται εξίσου συχνά για την τεχνητή παραλλαγή, μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Το γεγονός είναι, ωστόσο, ότι είναι εξίσου ευέλικτο και ελαστικό με το πραγματικό μπαστούνι, αλλά έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με αυτό. Είναι πολύ πιο ανθεκτικό έτσι. Είναι αδιάβροχο και επίσης ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, έτσι ώστε το Έπιπλα κήπου από πολυρατάνη να μπορεί να σταθεί σε εξωτερικούς χώρους χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για το πλαίσιο των επίπλων, το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ανθεκτικό στη σκουριά. Αυτό εγγυάται επίσης ένα μικρό βάρος. Κατά συνέπεια, τα έπιπλα κήπου από πολυρατάνη μπορούν να μετακινηθούν ή να αποθηκευτούν εάν είναι απαραίτητο και χωρίς μεγάλη δύναμη.

Έπιπλα κήπου από πολυρατάνη – εύχρηστα και στιβαρά

Πολυ-ρατάν-έπιπλα-σε-σκούρο-φινίρισμα

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι αυτό το είδος επίπλων κήπου δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να το φροντίσετε. Δεν απαιτούνται ειδικά γυαλιστικά ή καθαριστικά. Ένα απλό σαπουνόνερο και ένας εύκαμπτος σωλήνας νερού για να ξεπλύνετε θα είναι μια χαρά. Για να προστατεύσετε επιπλέον τα έπιπλα κήπου από πολυρατάνη στη βροχή και το χιόνι, διατίθενται προστατευτικές κουκούλες με τις οποίες μπορούν να καλυφθούν.

Αρωματίστε τα έπιπλα κήπου από πολυρατάν με διακόσμηση

Ρατάν-έπιπλα-στον-κήπο-σε-σκοτάδι-μπαστούνι

Μπορείτε επίσης να αρωματίσετε τα έπιπλα κήπου polyrattan με μαξιλάρια καθισμάτων. Τα έπιπλα είναι άνετα από μόνα τους, αλλά η σωστή ταπετσαρία προσφέρει πραγματική άνεση. Αυτά μπορούν να επιλεγούν σε διαφορετικά χρώματα, ώστε να ταιριάζουν με το στυλ της βεράντας ή του μπαλκονιού σας. Όταν επιλέγετε μαξιλάρια για έπιπλα κήπου από πολυρατάνη, βεβαιωθείτε ότι προορίζονται για εξωτερική χρήση και αντέχουν στις διάφορες καιρικές συνθήκες.

Μεγάλη ποικιλία επίπλων κήπου

Στρογγυλή καθιστική περιοχή από πολυρατάν με μαξιλάρια

Εκτός από τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, πρέπει να αναφερθεί ότι η διαφορά μεταξύ επίπλων κήπου από πολυρατάν και πραγματικού μπαστούνι είναι ελάχιστα αισθητή. Υπάρχουν υπέροχα μοντέλα που προσφέρονται, καθώς και ολόκληρα σετ που αποτελούνται από τραπέζι με καρέκλες, σκαμπό ή καναπέδες, καθώς και τραπεζάκια καφέ, υπαίθρια κρεβάτια και ξαπλώστρες. Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει να εφοδιάσετε τη βεράντα, τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με τέτοια έπιπλα κήπου, έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία, η οποία είναι επίσης ποικίλη ως προς τα χρώματα. Σε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά παραδείγματα επίπλων κήπου από πολυρατάν, τα οποία θα δημιουργήσουν μια πραγματικά υπέροχη ατμόσφαιρα στον εξωτερικό σας χώρο. Δημιουργήστε μια τροπική αίσθηση με τα μοντέρνα έπιπλα κήπου και απολαύστε κάθε δωρεάν λεπτό στον κήπο σας.

Μοντέρνα και όμορφα σχέδια επίπλων κήπου

όμορφο-ανοιχτό-γκρι-σετ-για-τον-κήπο

Υπάρχει κάτι για κάθε γούστο

Μαξιλάρια καθιστικού-κήπος-έπιπλα-από πολυρατάνη-με καθίσματα

ορθογώνια-έπιπλα-μπαστούνι-για-τον-κήπο

Καναπές και πολυθρόνες από μαξιλάρια από πολυρατάν και ρίψη

Επίπλωση-μοντέρνα-αίθριο-περιοχή-με-έπιπλα από μπαστούνι

Μπαχαρικά με μαξιλάρια και ταπετσαρίες

Ξαπλώστρα από πολυρατάν σε πράσινο χρώμα

ατομικές επιλογές-κατασκευασμένες από πολυρατάν

Αψιδωτά καθίσματα-κατασκευασμένα από πολυ μπαστούνι-με-τραπέζι

Έπιπλα-το-μπαλκόνι-και-ο-κήπος-σας-με-έπιπλα από πολυ-μπαστούνι