Επιπλα

Σύγχρονος τρόπος ζωής τραπεζιού εμπνευσμένος από τη Ζιζέλ

Μπαλαρίνα-Τραπέζι-GIselle-Metal-Wood

Μοντέρνα τραπέζια τονίζουν ολοένα και περισσότερο την ταυτότητα και τον τρόπο ζωής του σύγχρονου ιδιοκτήτη. Η ίδια η ζωή είναι μια πλήρως ενδιαφέρουσα και ποικίλη πηγή πληροφοριών για δημιουργικές και ασυνήθιστες ιδέες σχεδιασμού. Εδώ παρουσιάζουμε ένα τόσο ρομαντικό και ιδιαίτερα εντυπωσιακό παράδειγμα. Το τραπέζι της Ζιζέλ, εμπνευσμένο από το πάθος της σχεδιάστριας για το μπαλέτο και περιγράφει καλύτερα την ιδέα της για τον τρόπο ζωής και την ομορφιά. Η σχεδιάστρια Anna Neklesa κατάγεται από τη Ρωσία. Στη ζωή της εντυπωσιάστηκε πολύ από τις Ρωσίδες μπαλαρίνες.

Αρχές σχεδιασμού σπιτιού σε σχέση με τα μοντέρνα τραπέζια

κομψό-τραπέζι-δύο πόδια

Μοντέρνα τραπέζια περιλαμβάνουν όχι μόνο τη δική τους λειτουργικότητα και μοναδικότητα, αλλά και έναν σύγχρονο τρόπο σκέψης. Ο ανθρώπινος τρόπος σκέψης επηρεάζεται συνεχώς και κάποιος πρέπει να εμπνέεται από ασυνήθιστες καταστάσεις, πράγματα ή ακόμα και ανθρώπους. Οι Ρώσοι μπαλαρίνες έχουν κατακτήσει τις σκηνές και τις καρδιές των θεατών παγκοσμίως. Η ομορφιά της ρωσικής ψυχής έγκειται στο συνδυασμό τρυφερότητας και δύναμης και αυτές οι ιδιότητες περιγράφουν επίσης το τραπέζι της Ζιζέλ – ένα πρότυπο για μοντέρνα τραπέζια.

Μοντέρνα τραπέζια από φυσικά υλικά

Μοντέρνα ξύλινα πόδια τραπεζάκι σαλονιού

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από ατσάλι ή αλουμίνιο, φαίνεται σκονισμένο και θυμίζει παπούτσια μπαλαρίνας με την τυπική μικρή όμορφη φούστα τους. Οι μικροί σωλήνες κάτω από το τραπέζι προσφέρουν αρκετό χώρο για την αποθήκευση περιοδικών, εφημερίδων ή άλλων μικρών αντικειμένων. Μοντέρνα τραπέζια μερικές φορές δεν φαίνονται πολύ σταθερά, αλλά αυτό υποτίθεται μόνο. Το τραπέζι Giselle έχει 2 πόδια που διατηρούν την ισορροπία. Τα πόδια του τραπεζιού Giselle είναι φτιαγμένα από σκούρο βελανιδιά και μοιάζουν με ένα συγκεκριμένο βήμα μπαλέτου, σαν να τραβούσε το τραπέζι. Όμορφη, κομψή και υπέροχη όπως η χορεύτρια Ζιζέλ στην εμφάνισή της.

Το σύγχρονο εντυπωσιακό τραπεζάκι σαλονιού

Περιοδικό αποθήκευσης τραπεζιού Giselle

Το τραπέζι Giselle είναι ένα μοναδικό τραπεζάκι σαλονιού. Μοντέρνα τραπέζια όπως αυτό αποπνέει κομψότητα και στυλ. Με το έργο της, η Anna Neklesa έδωσε ένα νέο πρόσωπο σε μια χαρακτηριστική τέχνη που είναι πολύ δημοφιλής στη ρωσική κουλτούρα.

Μοντέρνα ιδέα σχεδιασμού επίπλων

Έπιπλα σαλονιού-πολυθρόνα τραπεζάκι σαλονιού

Ιδέες επίπλωσης για σαλόνι – μοντέρνα τραπέζια

Καναπές τζάκι τραπεζάκι σαλονιού