Επιπλα

Έπιπλα από ξύλο – η έλξη του φυσικού ξύλου στην επίπλωση

Τραπεζαρία σε σκαμπό από πάγκο από δέρμα

Το φυσικό ξύλο παίζει μεγάλο ρόλο στο εσωτερικό. ο Έπιπλα από ξύλο έχουν μια μαγική έλξη – δίνουν στο δωμάτιο μια φιλόξενη εμφάνιση και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Μοντέρνα ξύλινα έπιπλα για μια ζεστή ατμόσφαιρα

μοντέρνα ξύλινα έπιπλα ντουλάπι τηλεόρασης καναπές λευκό

Είτε σκαμπό, είτε ολοκληρωμένες μονάδες τοίχου είτε κουζίνες – το Έπιπλα από ξύλο βρείτε μια εφαρμογή σε κάθε δωμάτιο. Οι τάσεις είναι σαφείς – το φυσικό ξύλο με ρουστίκ εμφάνιση έχει καθιερωθεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Τα έπιπλα κατασκευάζονται όλο και πιο συχνά από τοπικά ξύλα – αυτή η παραλλαγή μειώνει το κόστος κατασκευής και είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση. Αλλά ποια έπιπλα είναι παραδοσιακά κατασκευασμένα από ξύλο; Τα τραπέζια, οι κουζίνες και οι τοίχοι είναι από τα κλασικά έπιπλα. Αλλά πρόσφατα, εμπνευσμένοι από μακρινά εδάφη, οι σχεδιαστές έβαλαν με επιτυχία το ξύλινο σκαμπό ξανά στο προσκήνιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε – είτε ως διακοσμητικό κομμάτι στο σαλόνι, είτε ως πρόσθετο κάθισμα στο υπνοδωμάτιο είτε ως αντικατάσταση του πάγκου στην τραπεζαρία – γνωστοί σχεδιαστές βρίσκουν πάντα νέους τομείς εφαρμογής.

Έπιπλα από ξύλο – πιθανοί συνδυασμοί με άλλα υλικά

Σκαμπό επίπλων από ξύλο κουζίνας

Τα σύγχρονα Έπιπλα από ξύλο ταιριάζει τέλεια με μινιμαλιστική ή καθαρή επίπλωση. Μπορούν να συνδυαστούν με επικαλυμμένα έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία υψηλής στιλπνότητας. Οι βιβλιοθήκες με μεταλλικό σκελετό είναι τέλειες ως τόνους στο σαλόνι βιομηχανικού στιλ. Οι τάσεις στον φωτισμό είναι επίσης σαφείς – όλο και περισσότεροι λαμπτήρες είναι κατασκευασμένοι από ξύλο. Το σημάδι Ρίβα 1920 ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων επίπλων. Γοητευτήκαμε ιδιαίτερα από τα μικρά σκαμπό – τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα με αίσθηση του χιούμορ και joie de vivre.

Ξύλινο τραπέζι και σκαμπό

Μπαρ καρέκλες πάγκος μαύρος τοίχος

Μονάδα τοίχου με πρωτότυπη διακόσμηση

Βιβλία ράφια τοίχου αποθηκευτικός χώρος

Ξύλινο σκαμπό σε ενδιαφέρον σχήμα

Έπιπλα καρέκλα σε σχήμα τυριού

Ελαστικά αυτοκινήτων από Riva 1920

Ελαστικά αυτοκινήτων σκαμπό σχεδιαστών επίπλων

Σκαμπό σε σχήμα πλυντηρίου

Πλυντήριο γλυπτικής γλυπτικής

Ξύλινα έπιπλα για την τραπεζαρία

πρωτότυπη ιδέα τραπέζι φαγητού σκαμπό

Συλλογή βιβλίων – ξύλινο σκαμπό για τη γωνιά ανάγνωσης

Τα βιβλία καλύπτουν δροσερό σχήμα

Πρακτικά μοντέλα για μικρά διαμερίσματα

Καρέκλες δροσερή διακόσμηση ιδέα τραπεζαρία

Καναπές με ενσωματωμένο τραπεζάκι σαλονιού

Καναπές ξύλινα διακοσμητικά μαξιλάρια από τραπεζάκι