Επιπλα

Πολυτελείς καναπέδες σχεδιαστών για το σαλόνι από την Ιταλία

πολυτελείς καναπέδες σχεδιαστών από την Ιταλία με ρίγες

Αυτό το άρθρο είναι για τα υπέροχα Καναπέδες σχεδιαστών σχεδιασμένο από τον ιταλικό κατασκευαστή Β&Β. Οι διαφορετικές εικόνες των ονειρεμένων σχεδίων δείχνουν πόσο καλά συνδυάζονται όλα τα μοντέλα καναπέδων με διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους. Είτε υπερσύγχρονος, είτε μινιμαλιστικός είτε παραδοσιακός, κάθε πολυτελής καναπές ταιριάζει στο αντίστοιχο στυλ επίπλωσης.

Τα χρωματικά χαρακτηριστικά των καναπέδων σχεδιαστών

πολυτελείς καναπέδες από την Ιταλία αμοιβαία

Όλα αυτά τα μοντέλα και συνδυασμοί Καναπέδες σχεδιαστών βρίσκονται σε υπέροχο περιβάλλον. Τα προτιμώμενα χρώματα φόντου είναι κυρίως σε ουδέτερους τόνους. Αυτό δίνει στο δωμάτιο μια αίσθηση πλάτους και περισσότερου χώρου. Έτσι, οι καναπέδες γίνονται πραγματικά οι τονισμοί σε αυτό το εσωτερικό. Είναι χρωματικά συντονισμένα με την επίπλωση του δωματίου, αλλά έχουν επίσης μεγάλη σημασία για την καλή εσωτερική εμφάνιση. Κάθε καναπές σχεδιαστών ξεχωρίζει για διαφορετικούς λόγους.

Καναπές σχεδιαστών με ασπρόμαυρες ρίγες

πολυτελείς καναπέδες σχεδιαστών από strip italy

Το χρώμα του καναπέ είναι ο κύριος λόγος αξιοσημείωσής του. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πώς η λεπτή σύγκρουση μεταξύ των λαμπερών χρωμάτων του καναπέ και των ουδέτερων χρωμάτων επίπλωσης δημιουργεί μια ζωντάνια και ζωντάνια και μια σύνδεση μεταξύ σχημάτων, ποσότητας και χώρου. Το κόκκινο αντιστοιχεί σε γκρι ή λευκό σε μαύρο. Σε ένα άλλο δωμάτιο, τα ουδέτερα εσωτερικά χρώματα ζωντανεύουν οι ασπρόμαυρες ρίγες στον καναπέ.

Καναπέδες πολυτελών σχεδιαστών σε διαφορετικές ομάδες

πολυτελείς καναπέδες από ιταλία l σχήμα

Τα περισσότερα από αυτά τα μοντέρνα έπιπλα καναπέ είναι αρθρωτά. Αυτή η ιδιότητα επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό του δωματίου. ο Καναπέδες σχεδιαστών φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά όταν έχουν σχεδιαστεί σε σχήμα L. Αυτό δημιουργεί μια ωραία ζεστή ατμόσφαιρα και μια ζεστή γωνιά μετά την επιστροφή στο σπίτι από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Ομαδοποίηση καναπέ σε γκρι αποχρώσεις

πολυτελείς καναπέδες από γκρι ιταλικές αποχρώσεις

Οι εικόνες δείχνουν επίσης ένα επικαλυμμένο σκαμπό, το οποίο μπορεί επίσης να είναι μέρος της ομάδας καναπέδων ή μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα όμορφο ξεχωριστό έπιπλο. Μπορείτε επίσης να στήσετε τον καναπέ σας παραδοσιακά κατά μήκος του τοίχου με ξεχωριστά καθίσματα γύρω για να αποφύγετε την τυπικότητα.

Πορφυρός καναπές σχεδιαστών με οθωμανική

πολυτελείς καναπέδες από ιταλικό μοβ χρώμα

Το πλεονέκτημα αυτού του μοντέρνου Καναπέδες σχεδιαστών είναι επειδή μπορεί να επανασχεδιαστεί αρκετές φορές έτσι ώστε το εσωτερικό του σαλονιού σας να μην γίνεται ποτέ βαρετό.

Λευκός καναπές με ασπρόμαυρα μοτίβα

  πολυτελείς καναπέδες σχεδιαστών από την ιταλική ασπρόμαυρη

Σκούρος κόκκινος καναπές με μοντέρνο σχεδιασμό

πολυτελείς καναπέδες από την Ιταλία σκούρο κόκκινο

Δροσεροί καναπέδες σχεδιαστών σε ζωντανά χρώματα από τους Bretz Brothers και Riva