Επιπλα

Ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού φέρνει αισθητική στο σαλόνι σας

έπιπλα σαλονιού-τραπεζιού-καφέ-από-γυαλί-από-tempered-glass-williams-minotti

ΕΝΑ στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού εξασφαλίζει αισθητική στο σαλόνι. Ειδικά αν ο υπόλοιπος εσωτερικός σχεδιασμός είναι αφηρημένος ή μοντέρνος με ευθείες γραμμές, ένα τέτοιο σχήμα μπορεί να προσφέρει μεγάλη ποικιλία στο τραπεζάκι του καφέ και να δώσει στο δωμάτιο την τελευταία πινελιά.

Η εικόνα δείχνει: Williams από Minotti

Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού από εκλεκτό υλικό

τραπεζάκι σαλονιού-στρογγυλό-μάρμαρο-επιτραπέζιο-ferm-σαλόνι-σαλόνι-έπιπλα-σχέδιο

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το σωστό τραπεζάκι σαλονιού. Από τη μία πλευρά, θα πρέπει να εξετάσετε εάν θα πρέπει να χρησιμεύσει ως αξεσουάρ στον καναπέ και να βρίσκεται στο κέντρο του ή μάλλον να εξυπηρετεί τον σκοπό ενός βοηθητικού τραπεζιού. Το σωστό ύψος μπορεί στη συνέχεια να επιλεγεί ανάλογα. Εάν δεν είστε σίγουροι για αυτό ακόμα, έχετε την επιλογή να επιλέξετε ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού, το ύψος του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη θέση του κατά καιρούς, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ελαφρύ υλικό που μπορεί να μετακινηθεί εύκολα.

Στη φωτογραφία: Marble by Ferm-living

Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού με πρακτικό διαμέρισμα

στρογγυλό τραπεζάκι-καφέ-με-χαμηλό συρτάρι-ALLURE-Gautier-France-έπιπλα σαλονιού

Ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να φτιαχτεί από οποιοδήποτε υλικό αυτές τις μέρες. Το γυαλί είναι πολύ κομψό, το φυσικό ξύλο δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα και το μέταλλο είναι ιδιαίτερα κομψό. Κατά την επιλογή, εξαρτάται απλώς από το γούστο σας και φυσικά από το ύφος του εσωτερικού σας σχεδιασμού.

Στην εικόνα: ALLURE από το Gautier France 

Συνδυασμός υλικών

low-coffee-table-round-marble-tabletop-look-RAY-KLAB-DESIGN

RAY από το KLAB DESIGN

Βαριέσαι τριγύρω; Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια οβάλ ή ακανόνιστα στρογγυλεμένη παραλλαγή και να δώσετε στο δωμάτιο κάποια υπερβολή. Ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού δεν μπορεί μόνο να αρωματιστεί πολύ καλά συνδυάζοντας διάφορα υλικά. Ο σχεδιασμός των ποδιών του τραπεζιού, της βάσης ή των στηλών μπορεί επίσης να συμβάλει πολύ. Εξαιτίας αυτού, η υπόθεση ότι ένα στρογγυλό τραπεζάκι είναι βαρετό είναι στην πραγματικότητα λανθασμένη. Τρία πόδια τραπεζιού μπορούν να διασχίσουν το ένα το άλλο και να δημιουργήσουν μια αφηρημένη εμφάνιση, ή μπορείτε να επιλέξετε ένα τραπεζάκι σαλονιού με μια βάση από ένα φυσικό κομμάτι κορμού δέντρου και να φέρετε τη φύση στο σπίτι.

Σετ τριών

στρογγυλό τραπεζάκι-καφέ-σετ-από-τρία-από-γυαλί-μεταλλικά-πόδια-TWIG-T-D-Tonelli-Design

TWIG από τον T.D. Σχέδιο Tonelli

Οι παραλλαγές είναι απλώς ατελείωτες! Θα το παρατηρήσετε επίσης χάρη στην παρακάτω συλλογή, σε κάθε μια από τις οποίες ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού αποτελεί το κέντρο. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τα εντυπωσιακά σχέδια!

Τραπέζια σαλονιού σχεδιαστών

μοντέρνο-σαλόνι-τραπεζάκι-καφέ-σετ-υψηλής γυαλάδας-TIAGO-CorteZari

TIAGO από το CorteZari

ιδέες επίπλωσης-σαλόνι-στρογγυλό-τραπεζάκι-καφέ-GALLERY-Ulivi-Salotti

GALLERY από την Ulivi Salotti

Στρογγυλό-τραπεζάκι-καφέ-ξύλο-μαύρο-γυαλιστερό-λάκα-TEATIME-Devon & Devon

TEATIME από Devon&Ντέβον

Σαλόνι-έπιπλα-σχέδιο-τραπεζάκι-καφέ-στρογγυλά-POND-Acerbis-International

 Acerbis POND

σαλόνι-στρογγυλό-τραπεζάκι-καφέ-μεταλλικά πόδια-λευκό-επιτραπέζιο-BLOOM-Meridiani

BLOOM από Meridiani