Επιπλα

Αποκλειστικά έπιπλα σχεδιαστών από την Ιταλία για χώρους καθιστικού, γραφεία και κήπους

έπιπλα σχεδιαστών Rossi di Albizzate alea modular σετ καναπέδων

Σχέδια Rossi di Albizzate αποκλειστικά έπιπλα σχεδιαστών από το 1935. Αυτή η κορυφαία ιταλική εταιρεία έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση για τα μοντέρνα και ασυνήθιστα σχέδια επίπλων της. Η εταιρεία παράγει κυρίως τέσσερις ξεχωριστές συλλογές – Advanced Line, για τους χώρους διαβίωσης και υπαίθριους χώρους. Κάθε ένα από αυτά τα στυλ έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών από την Rossi di Albizzate

divan group design έπιπλα Rossi di Albizzate

Μαλακά σχήματα και γραμμές σε συνδυασμό με έντονα χρώματα χαρακτηρίζουν την “Προηγμένη Γραμμή” του Rossi di Albizzate. Αυτή είναι μια συλλογή από έπιπλα σχεδιαστών για ανθρώπους που αγαπούν τη διασκέδαση. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε αυτή τη συλλογή. Αρκετά για να επιπλώσετε ένα ολόκληρο σπίτι. Αυτή η παιχνιδιάρικη συλλογή περιλαμβάνει έπιπλα που σας προσκαλούν να αγκαλιάσετε με την απαλή τους ταπετσαρία. Αυτά τα Έπιπλα σχεδιαστών φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να σας κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά.

Έπιπλα σχεδιαστών από “Προηγμένη γραμμή”

superuovo bar σκαμπό λευκό μαύρο Rossi di Albizzate

Η εντυπωσιακή μοντέρνα συλλογή επίπλων για το σαλόνι είναι για εκλεπτυσμένους και κομψούς εσωτερικούς χώρους. Ονομάζεται “Γραμμή ζωντανής περιοχής”, η επιδιωκόμενη λειτουργία μιλάει από μόνη της. Αυτή η συλλογή αποτελείται από 26 συντονισμένα συστήματα. Αυτά τα Έπιπλα σχεδιαστών παρουσιάστε μας μια συλλογή υψηλής ποιότητας που περιέχει μια εκλεπτυσμένη επιλογή από καλαίσθητα σχέδια. Πολλά από αυτά τα σχέδια αναφέρονται σε ξεχωριστές στιλιστικές εποχές. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ότι αυτά τα έπιπλα έχουν τη διαχρονική ποιότητα που σχετίζεται με τα μοντέρνα κλασικά. Αρκετά διαφορετική από την έκκληση του Προηγμένη γραμμή.

Αποκλειστικά έπιπλα σχεδιαστών για το γραφείο

έπιπλα σχεδιαστών Rossi di Albizzate έπιπλο γραφείου ergon σύστημα

Γραμμή Εκτελεστικού Γραφείου “ είναι αφιερωμένο στους χώρους γραφείων, τις πολυτελείς αίθουσες συνεδριάσεων και τις επιχειρήσεις υψηλής ποιότητας. Τα έπιπλα αυτής της συλλογής είναι απλά κομψά, άνετα και πολύ λειτουργικά. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο το αφεντικό ή ο υπάλληλος γραφείου δεν μπορεί να απολαύσει την ίδια άνεση στη δουλειά όπως και στο σπίτι. Υπάρχουν 19 διαφορετικά στυλ επίπλων και πάνω από 180 μεμονωμένα προϊόντα που μπορούν να κάνουν ένα αγχωτικό περιβάλλον εργασίας άνετο.

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών για εξωτερικούς χώρους

έπιπλα κήπου σχεδιασμός πισίνας Rossi di Albizzate ξύλινο βοηθητικό τραπέζι

Για να ολοκληρωθεί η γκάμα των προϊόντων τους, οι Rossi di Albizzate δημιούργησαν επίσης μια συλλογή επίπλων ειδικά για εξωτερική χρήση. Πολλά κομμάτια μοιράζονται τα ίδια ζωντανά και πολύχρωμα σχέδια όπως στο “Προηγμένη γραμμή “. Τα σχήματα είναι απαλά και ιδανικά για χαλάρωση στον ήλιο. Υπάρχουν επίσης πολυτελείς ξαπλώστρες για ηλιόλουστες βεράντες ή δίπλα στην πισίνα. Τα ευέλικτα καθίσματα μπορούν να ομαδοποιηθούν μαζί για κοινωνικές εκδηλώσεις. Τι άλλο χρειάζεστε για να χαιρετήσετε το τέλειο καλοκαίρι;?

Καναπές Coral Bay με μετατρέψιμο τραπέζι

έπιπλα σχεδιαστών Rossi di Albizzate υπαίθριος κοραλλιογενής καναπές

Ξαπλώστρες για σέρφινγκsurf έπιπλα εξωτερικού χώρου Rossi di Albizzate

Ντουλάπι La Sourse με συρτάρια

σχεδιαστής επίπλων γραφείου Rossi di Albizzate la sourse ερμάριο

Πολυθρόνα γραφείου Ottoομάδα επίπλων γραφείου otto Rossi di Albizzate

Εξέλιξη λόμπι

λόμπι εξέλιξη σαλόνι γωνιακός καναπές -κρεβάτι Ιταλία

Καναπές Halleyέπιπλα καναπέ halley Rossi di Albizzate Ιταλία κόκκινο

Αρθρωτός καναπές Dominoντόμινο αρθρωτό καναπέ έπιπλο Rossi di Albizzate

Καναπές Supersassi

 supersassi καναπές δέρμα αστείο

Πολυθρόνα Shuπολυθρόνα shu λευκό πολύχρωμο σαλόνι

Σκαμπό Shushu stool έπιπλα σχεδιαστών Rossi di Albizzate

Πολυθρόνα φωλιάσματος με σκαμπόπολυθρόνα φωλιά με σκαμπό αποκλειστικά έπιπλα Ιταλία

Κινητός καναπές πίσωμοντέρνα έπιπλα Rossi di Albizzate κινητές πλάτες πλάτης

Καναπές Londalunga

έπιπλα σχεδιαστών καναπέδων londalunga Rossi di Albizzate

Καναπές Baba με μοτίβα άνοιξηέπιπλα σχεδιαστών Rossi di Albizzate baba sofa advanced collection