Επιπλα

Κομψό τραπέζι γραφείου προσφέρει πρακτικές επιλογές τροποποίησης

Χώρος αποθήκευσης συρταριού σχεδιασμού γραφείου

Τι μπορείτε να πάρετε από ένα μοντέρνο Τραπέζι γραφείου επιθυμία – θα πρέπει να φαίνεται κομψό, αλλά και πολύ πρακτικό. Αυτό ακριβώς ενσωματώνει η Goggle σε ένα σχέδιο.

Πολυλειτουργικό τραπέζι γραφείου – κομψά έπιπλα από την Ιταλία

Σχεδιασμός τραπεζιού Ιταλική μάρκα Babini

Η ιταλική εταιρεία Μπαμπίνι προσέλαβε τον ταλαντούχο σχεδιαστή Danny Velvet για να δημιουργήσει ένα μοντέρνο Τραπέζι γραφείου να σχεδιάσουν για τη νέα τους συλλογή. Ο σχεδιαστής έχει κατακτήσει τέλεια το έργο και παρουσίασε ένα έπιπλο που σίγουρα μπορεί να γίνει το επίκεντρο στο εσωτερικό. Το κομψό γραφείο ενσωματώνει τις βασικές μινιμαλιστικές αρχές – απλό, εξαιρετικά κομψό και λαμπερό. Ένα οβάλ σχήμα και μια κομψή κατασκευή κάνουν το τραπέζι να φαίνεται μοντέρνο και κομψό. Ο πίνακας προορίζεται για διευθυντές που έχουν πάντα μια ματιά στο μέλλον. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς να πετύχουν τους στόχους τους. Χρειάζεστε μια μοναδική εμφάνιση που θα αναδείξει τις αξίες της εταιρείας σας και θα συναρπάσει τους επισκέπτες. Ταυτόχρονα, το τραπέζι είναι πολύ άνετο και προσφέρει περισσότερο από αρκετό χώρο, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εργασίας πολύ πιο εύκολη.

Το τραπέζι γραφείου δίνει στο δωμάτιο χαρακτήρα

Συστήματα αποθήκευσης εγγράφων επιτραπέζιου ντουλαπιού επίπλων

Υπάρχουν τρεις εναλλακτικές επιλογές-επιφάνεια με γυαλιστερή εξωτερική επιφάνεια και γυαλιστερή επιφάνεια εσωτερικά, συνδυασμός γυαλιστερών και ματ επιφανειών και δύο χρώματα σε αντίθεση. Η ιταλική μάρκα διαθέτει πλούσια εμπειρία στον τομέα της παραγωγής επίπλων γραφείου και αποδίδει μεγάλη σημασία στην υψηλή ποιότητα – τι γίνεται με αυτό Τραπέζι γραφείου μπορεί να φανεί καθαρά Εάν είναι απαραίτητο, το γραφείο μπορεί να εξοπλιστεί με πολλά συρτάρια. Οι επιλογές τροποποίησης επιτρέπουν μια ορισμένη ευελιξία και βασίζονται πάντα στις προσωπικές ανάγκες.

Ο Βέλγος σχεδιαστής Ντάνι Βέλβετ έχει γίνει γνωστή για τα κομψά σχέδια επίπλων και επίπλωση. Παρά το μινιμαλιστικό ύφος, τα έργα του είναι ελκυστικά και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται σπιτικό. Ασυνήθιστοι συνδυασμοί χρωμάτων και πρωτότυπα σχήματα χαρακτηρίζουν τα σχέδιά του.

Μαύρη παραλλαγή – συνδυασμός με καφέ χρώμα

κλασικός συνδυασμός χρωμάτων μοντέρνο σχέδιο

Λευκό μινιμαλιστικό γραφείο

ελάχιστο σχέδιο λευκού χρώματος

Κίτρινο και μαύρο – εξαιρετικός συνδυασμός χρωμάτων

Έπιπλα γραφείου μοντέρνου σχεδιασμού γραφείου

Λευκό και κίτρινο – κομψός συνδυασμός χρωμάτων

Έγχρωμη σύγχρονη ιδέα σχεδιασμού γραφείου

Ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων

Έγχρωμο σχέδιο τραπεζιού επίπλων γραφείου

Τροποποίηση με αποθηκευτικό χώρο

κρεμ χρώμα ιδέα σχεδιασμού γραφείου

Λευκό και μοβ

κομψό γραφείο μωβ λευκό μινιμαλιστικό έπιπλο γραφείου

Εντελώς σε μαύρο χρώμα

μαύρο γραφείο γυαλιστερή επιφάνεια κομψή

Γυαλιστερά έπιπλα γραφείου

μαύρο γραφείο διαχειριστής επίπλων γραφείου μινιμαλιστικό στυλ