Επιπλα

Μοντέρνα τραπεζάκια με ενσωματωμένο κήπο – ζωντανές ιδέες και φύση

Τραπεζάκι σαλονιού Bellila ενσωματωμένη γλάστρα

Το γαλλικό στούντιο σχεδιασμού Μπελίλα να έχω Ηφαίστειο και λιμνοθάλασσα σχεδιασμένο – δύο μοντέρνα τραπεζάκια σαλονιού, που έχουν μικρούς ολοκληρωμένους κήπους. Τέτοια πολυλειτουργικά έπιπλα και έννοιες είναι ιδανικά για μικρούς χώρους.

Μοντέρνα τραπεζάκια με ενσωματωμένες γλάστρες

Σχεδιασμός τραπεζιού σαλονιού φιλικό προς τη φύση ξύλο, λευκά, ενσωματωμένα γλάστρες

Ηφαίστειο είναι ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού που ισορροπεί τη λειτουργία και την αισθητική με εκφραστικό τρόπο. Η λευκή επιφάνεια φέρνει διαύγεια και καθαρότητα στο σπίτι σας. Οι μαλακές άκρες κάνουν το σχέδιο ακόμα πιο όμορφο.

λιμνοθάλασσα είναι ένα απλό τραπέζι για όλες τις χρήσεις που μπορεί επίσης εύκολα να φιλοξενήσει ένα μίνι τοπίο. Η ορθογώνια κατασκευή τους με πόδια τραπεζιού μοιάζει με τα άλλα τραπεζάκια του καφέ αλλά στην καρδιά του κρατά τη ζαρντινιέρα.

Μοντέρνα τραπεζάκια με ενσωματωμένες ζαρντινιέρες

Τα τραπεζάκια σαλονιού σχεδιάζουν τη φύση εμπνευσμένα από το σχέδιο του bellila laguna

Οι πίνακες αποτελούνται από τρία μέρη. Μια βάση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος, ένας πάγκος εργασίας από λακαρισμένο MDF ή μασίφ ξύλο και ένα αφαιρούμενο κουτί. Τα τραπέζια καθαρίζονται πολύ εύκολα και προσφέρουν πολλές δυνατότητες για να ομορφύνουν το δωμάτιό σας. Τα τραπέζια μπορούν να φιλοξενήσουν έναν μικρό κήπο ζεν ή μια λίμνη με ψάρια. Οι πίνακες διατίθενται σε πλήθος συνδυασμών και σχεδίων.

Μοντέρνα τραπεζάκια μικρού κήπου ενσωματωμένες ιδέες ζωντανής φύσης

Μοντέρνα τραπεζάκια σαλονιού bellila λευκός ενσωματωμένος κήπος

Μοντέρνο τραπέζι καφέ volcane bellila ενσωματωμένη ζαρντινιέρα

Μοντέρνα τραπεζάκια καφέ Belilla ζωντανές ιδέες κοντά στη φύση λευκό

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού χτισμένο σε λευκό ράφι τοίχου με γλάστρα