Επιπλα

Μοντέρνα έπιπλα σαλονιού

Σχεδιάστηκε από τον Walter Knoll

μοντέρνα έπιπλα σαλονιού καναπέ

Walter Knoll AG &Η Co είναι εταιρεία επίπλων στη Γερμανία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1925 από τον Walter Knoll. Η οικογενειακή επιχείρηση επικεντρώθηκε αρχικά στα δερμάτινα έπιπλα. Το δέρμα αντικαταστάθηκε αργότερα από υφάσματα. Η εταιρεία είχε αναπτυχθεί ραγδαία μέχρι που η οικογένεια Rolf Benz αγόρασε την επιχείρηση το 1993 και αποδείχθηκε ότι ήταν ένας σύγχρονος κατασκευαστής επίπλων.

Ο στρογγυλός καναπές – ένα παράδειγμα μοντέρνων επίπλων lounge

μοντέρνος-πράσινος-καναπές

Σήμερα, η εταιρεία χρησιμοποιείται κυρίως για το εντυπωσιακό σπίτι, το γραφείο και το σπίτι τους μοντέρνο Έπιπλα σαλονιού γνωστός. Οι άνθρωποι και τα έπιπλα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και επομένως τα έπιπλα θα πρέπει να σχεδιάζονται ώστε να είναι άνετα και άνετα. Τα έπιπλα δεν είναι πλέον μόνο πρακτικά, μπορούν να χρησιμεύσουν ως διακόσμηση. Απόδειξη αυτού είναι ο στρογγυλός σχεδιασμός καναπέ, ο οποίος συνδυάζει μια μοντέρνα εμφάνιση με ένα καμπυλωτό σχήμα. Ο στρογγυλός καναπές – που ονομάζεται κύκλος καναπές, σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή Ben van Berkel το 2005. Το εξαιρετικό και μοντέρνα έπιπλα σαλονιού αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά έπιπλα που μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους.

Συναρπαστικός σχεδιασμός – αποκλειστικά έπιπλα σαλονιού

μοντέρνα έπιπλα κήπου

Δύο μέρη σχηματίζουν ένα ημικύκλιο και τα τέσσερα μαζί αποτελούν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του μοντέρνα έπιπλα σαλονιού. Το πιο ενδιαφέρον με αυτό το σχέδιο είναι το άνετο σχήμα – χάρη στην εύκαμπτη πλάτη μπορείτε να καθίσετε και να ξαπλώσετε. Ανάλογα με το πώς συνδυάζονται τα διαφορετικά έπιπλα, ο στρογγυλός καναπές μπορεί να ταιριάζει σε διαφορετικά δωμάτια και χώρους κήπου. Χάρη στον πρακτικό σχεδιασμό, υπάρχει η δυνατότητα περισσότερων ατόμων να κάθονται άνετα σε περιορισμένο χώρο.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

Κομψά έπιπλα με μοντέρνο σχεδιασμό

κομψά-άνετα-έπιπλα κήπου

Μοντέρνα έπιπλα με άνετο σχεδιασμό

μοντέρνος σχεδιασμός καναπέ

ο “στρογγυλός” καναπές – συνδυασμοί

συνδυασμοί στρογγυλών καναπέδων