Επιπλα

Η ξύλινη συρταριέρα – έπιπλο με πολλές πιθανές χρήσεις

Κλασική τραπεζαρία με ξύλινα έπιπλα σε στυλ vintage

ο Συρταριέρα ξύλινη, ένα παραδοσιακό έπιπλο από τη γοτθική εποχή είναι πιο επίκαιρο σήμερα από ποτέ. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως μπουφές στην τραπεζαρία, μετά την οποία βρέθηκαν και άλλες εφαρμογές – ως πρόσθετη ντουλάπα για ρούχα, ως ωραία προσθήκη στα έπιπλα του σαλονιού ή ως αντικατάσταση των ντουλαπιών παπουτσιών στο σχέδιο του διαδρόμου. Επιλέξαμε για εσάς τρεις τρέχουσες συλλογές από γνωστούς Ιταλούς κατασκευαστές που δείχνουν τις πολλές πλευρές του επίπλου.

Η ξύλινη συρταριέρα ή μπουφέ – στην πραγματικότητα υπάρχει διαφορά?

κομψός κλασικός σχεδιασμός διαδρόμου με πάνελ τοίχου

Κάτω από τον όρο Μπουφές  Στις μέρες μας, το sideboard και το sideboard είναι κατανοητό. Το μπουφέ είναι ένα παραδοσιακό έπιπλο για την κρεβατοκάμαρα με πολλά συρτάρια σε συνδυασμό με πολλά ράφια, ενώ το μπουφέ είναι μια μοντέρνα έκδοση για την τραπεζαρία / σαλόνι. Το μπουφέ είναι πιο στενό, είναι στερεωμένο στον τοίχο και μπορεί να κρύψει πιάτα ή μια μπάρα του σπιτιού ή να αντικαταστήσει επιτυχώς τη μονάδα τοίχου και το ντουλάπι της τηλεόρασης. Αρκετά αξεσουάρ στο μπουφέ, όπως βάζα, αγάλματα ή πρωτότυπα φωτιστικά μπορούν να φρεσκάρουν το εσωτερικό.

Ξύλινη συρταριέρα – μοντέρνα, παραδοσιακά ή εκλεκτικά?

Ξύλινα διακοσμητικά κομμάτια αξεσουάρ λαμπτήρων δροσερού βάζου

ο Συρταριέρα ξύλινη Σήμερα προσφέρεται σε διαφορετικές εκδοχές – άλλοτε ως κλασικό έπιπλο διακοσμημένο με ξυλόγλυπτο, άλλοτε ως μινιμαλιστικό μπουφέ με φινλανδική στιλπνότητα, άλλοτε ως εκλεκτικό μείγμα κλασικής κατασκευής και μοντέρνου χρώματος. Σε ένα μινιμαλιστικό σπίτι, ένα μπουφάν χωρίς χειρολαβές μπορεί να διακοσμήσει τους τοίχους, ενώ στο πολυτελές σαλόνι βασιλικού στιλ, μια vintage συρταριέρα θα προσθέσει ένα λάκτισμα στο εσωτερικό. Ανεξάρτητα από το στυλ που θα επιλέξετε, δώστε προσοχή στην ποιότητα – το μπουφέ είναι επένδυση και μπορεί να σας εξυπηρετήσει μια ζωή. Τρεις Ιταλοί κατασκευαστές έχουν γίνει διάσημοι σε όλη την Ευρώπη με τις υψηλής ποιότητας και μοναδικές συλλογές μπουφέδων τους. Σας προσφέρουμε μια επισκόπηση των γοητευτικών εκλεκτικών συρταριέρων του Bizzotto, των κλασικά κομψών συρταριών από το Cantiero και των μοντέρνων συρταριέρων της ισπανικής εταιρείας Truku.

Συλλογή από Bizzotto

εκλεκτικό σχέδιο χρυσό μαύρο λευκό πρωτότυπο φωτιστικό

Κλασικό σαλόνι τοίχου με μπεζ καναπέ

λευκό χρώμα κομψά έπιπλα τραπεζαρία δροσερό φωτιστικό

Σαλόνι λευκή ξύλινη πόρτα λευκό έγχρωμο φωτογραφικό τοίχο

Η κλασική συλλογή από Cantiero

έπιπλα κλασικής διακόσμησης με ασημί επίστρωση

Έπιπλα κομμάτια ξύλο σκυρόδεμα κομψά έπιπλα

Πλαϊνά κομμάτια από έπιπλα ξύλινα αγγεία γλυπτικής διακοσμητικά κομμάτια

Μοντέρνα και πρακτικά ντουλάπια από Τρέκου

Ντουλάπα τοίχου από ξύλο δρυς δροσερή διακόσμηση αξεσουάρ σπιτιού

μινιμαλιστικό μαύρο κομμό πορτοκαλί ράφια υπνοδωμάτιο

Κομμάτι ξύλινο ντουλάπι αποθήκευσης πιάτα

έπιπλα από πορτοκαλί ξύλο Σκανδιναβικό στυλ διαβίωσης

Ντουλάπα με συρόμενες πόρτες ράφια στήνουν σαλόνι

μινιμαλιστικό έπιπλο υψηλής στιλπνότητας σαλονιού