Επιπλα

Μονάδα τοίχου οξιάς – πλεονεκτήματα & υπέροχες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Ιδέες για μονάδες τοίχου οξιάς

Η μονάδα τοίχου, γνωστή και ως τοίχος επέκτασης, είναι ένα από τα πιο σημαντικά έπιπλα στο σαλόνι. Συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει τα βλέμματα όταν μπαίνετε στο δωμάτιο. Για το λόγο αυτό, το μέγεθος, η επιλογή του χρώματος και του σχεδίου έχουν μεγάλη σημασία. Διάφορα είδη ξύλου είναι διαθέσιμα σε εσάς, μεταξύ άλλων. Θα πρέπει να επιλέξετε αυτό ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε να επιτύχετε. Μια μονάδα τοίχου από φυσικό ξύλο είναι ιδανική για την επίτευξη ενός ζεστού στυλ εξοχικού σπιτιού και γι ‘αυτό γίνεται όλο και πιο δημοφιλής εκτός από την υψηλή γυαλάδα. Ωστόσο, το ξύλο οξιάς μπορεί να υποστεί επεξεργασία με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε α Μονάδα τοίχου οξιάς όχι μόνο πρέπει να είναι ρουστίκ, αλλά και να εκπέμπει μοντέρνο, καθαρισμό και μινιμαλισμό.

Μονάδα τοίχου οξιάς σε δύο εκδόσεις

Ελαφριά μονάδα τοίχου οξιάς

Το ξύλο οξιάς είναι συνήθως ελαφρύ ξύλο, εκτός αν πρόκειται για δέντρο ηλικίας άνω των 100 ετών. Εξαιτίας αυτού, είναι πολύ κατάλληλο για την κατασκευή επίπλων. Μια μονάδα τοίχου οξιάς εξασφαλίζει ότι το σαλόνι σας εξακολουθεί να φαίνεται φωτεινό και φιλικό. Μια πιο σκούρα παραλλαγή, η οποία, όπως είπα, είναι φτιαγμένη από παλαιότερα δέντρα, ονομάζεται κόκκινη πυρήνα οξιάς. Λόγω του κόκκου και του κόκκινου-καφέ χρώματος, είναι πολύ δημοφιλές. Αν και είναι συμπαγές και σταθερό ξύλο, με τη μορφή μονάδας τοίχου δεν είναι καθόλου αδέξιο ή δυσκίνητο. Το ξύλο οξιάς έχει ανθεκτική επιφάνεια, έτσι ώστε να απολαύσετε πραγματικά τη μονάδα τοίχου οξιάς σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μονάδα τοίχου οξιάς – σχεδιαστική ερώτηση

Wonwand-Cubus-7

Όσον αφορά τον σχεδιασμό, είστε χαλασμένοι για επιλογή. Γιατί υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές για αυτό. Είτε έτοιμο ως σύνολο είτε σε μεμονωμένα μέρη για μεμονωμένο σχεδιασμό – όλα περιλαμβάνονται. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα μονάδας τοίχου οξιάς είναι η σειρά Cubus by Ομάδα 7. Εκεί η μονάδα τοίχου μπορεί να σχεδιαστεί ξεχωριστά επιλέγοντας ελεύθερα τα μεμονωμένα μέρη. Διαφορετικοί τύποι ξύλου προσφέρονται για κάθε κομμάτι, συμπεριλαμβανομένης της οξιάς και της κόκκινης οξιάς. Υπάρχουν επίσης και άλλα υπέροχα μοντέλα σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια Ξύλινα έπιπλα.

Ευγενής μονάδα τοίχου οξιάς από τον Woody Möbel

Μονάδα τοίχου οξιάς από ξύλινα έπιπλα

Με τη βοήθεια διαφόρων παραδειγμάτων, θα θέλαμε να απεικονίσουμε τι υπέροχη ατμόσφαιρα έχει μια μονάδα τοίχου οξιάς και τι στυλ μπορεί να αποπνέει. Είναι εγγυημένο ότι θα ερωτευτείτε αυτό το πρακτικό έπιπλο κατασκευασμένο από αυτό το είδος ξύλου. Οι ακόλουθες εσωτερικές ιδέες θα πρέπει επίσης να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το σαλόνι σας. Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μονάδα τοίχου για άλλα δωμάτια. Σχεδιάστε, για παράδειγμα, ένα φιλικό υπνοδωμάτιο ή νεανικό δωμάτιο σε φωτεινά, ζεστά χρώματα και προσθέστε άφθονο χώρο αποθήκευσης μέσα από ντουλάπια, διαμερίσματα ή βιτρίνες, καθώς και στυλ με μια αντίστοιχη μονάδα τοίχου από οξιά. Διασκεδάστε με την εμφάνιση και φυσικά την επιτυχία στην επιλογή της μονάδας τοίχου!

Ατομική εκτέλεση ξύλινων επίπλων

Έπιπλα οξιάς-μέρος-συμπαγή-από-ξυλώδη-έπιπλα

Cubus-wall-unit-by-team-7

φωτεινή ατμόσφαιρα-cubus-7

φουτουριστική-μονάδα τοίχου-εκτέλεση-μαζική

Μονάδα τοίχου με συρόμενες πόρτες από οξιά

Μονάδα τοίχου οξιάς σε ελαφρύ φινίρισμα

μινιμαλιστικό σχέδιο από ξύλο οξιάς