Επιπλα

Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός επίπλων με πλούσια ιστορία

artifort-collection-καθισματα

Η εκπληκτική συλλογή και μοντέρνο σχεδιασμό επίπλων από το Artifort έχει διαχρονική ποιότητα. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται αρχικά από τη λατινική λέξη “ars”, που σημαίνει τέχνη ή γνώση και “fortis”, που μεταφράζεται ως ισχυρή και δυναμική “. Artifort έγινε ένα διάσημο εμπορικό σήμα που είναι συνώνυμο της τέχνης και της άνεσης. Πολλά έπιπλα έγιναν σύμβολα των μοντέρνων κλασικών με την όμορφη γοητεία τους. Οι επιτυχημένοι σχεδιαστές της Artifort διαμόρφωσαν το χαρακτηριστικό εμπορικό σήμα της εταιρείας από τα μέσα του 20ού αιώνα. Αυτό περιλαμβάνει Kho Liang Ie, Πιερ Πάουλιν, Τζέφρι Χάρκουρτ, Ρενέ Χόλτεν και Πάτρικ Νόργκετ.

Κομψά και μοντέρνα έπιπλα

geoffrey-lounge-πολυθρόνα-artifort

Το πολυποίκιλο Artifort Τα προϊόντα περιλαμβάνουν καθίσματα, συστήματα αποθήκευσης και τραπέζια. Η επιτομή της μορφής και της λειτουργίας που Έπιπλα Artifort για το σπίτι και τους κοινόχρηστους χώρους παραμένουν από τα αγαπημένα των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων. Το Artifort ακολουθεί τις ρίζες του το 1890 όταν ο Jules Wagemans ίδρυσε μια επιχείρηση ταπετσαρίας στο Μάαστριχτ. Μετά από αυτό, ο γιος του, Henricus Wagemans, επέκτεινε την εταιρεία και έφτιαξε ένα εργοστάσιο. Μέχρι το τέλος του 1920, ο εκθεσιακός χώρος τους στο Άμστερνταμ πέτυχε διεθνή αναγνώριση για το στυλ και την ποιότητά του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δημιουργήθηκε το εμπορικό σήμα Artifort το 1928. Χάρη στην ποιοτική και κομψή έκκληση του Artifort, κατάφεραν να ξεπεράσουν την οικονομική ύφεση το 1930. Η απόκτηση ενός αναγνωρίσιμου εμπορικού σήματος και λογότυπου ήταν μια έξυπνη στρατηγική εκείνη την εποχή, η οποία, σε συνδυασμό με τον αποκλειστικό σχεδιασμό επίπλων, εξασφάλισε τη συνεχή επιτυχία της εταιρείας.

Σύγχρονος σχεδιασμός επίπλων και παραγωγή του

βρόχος-καρέκλα-artifort-σκαμπό

μοντέρνο σχεδιασμό επίπλων με ασυνήθιστα σχήματα

μοντέρνα-έπιπλα-design-lounge-πολυθρόνα-artifort.

Μια μεγάλη ανακάλυψη για το Artifort ήρθε στις αρχές του 1930, όταν ξεκίνησε η προοδευτική σκέψη της εταιρείας, Έπεδα Χρησιμοποιήστε εσωτερική ανάρτηση. Αυτό το τεχνικό πλεονέκτημα χρησιμοποιήθηκε μόνο για καθίσματα στο αυτοκίνητο και στρώματα. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία αντικατέστησε τις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής αλόγου, άχυρου και καπόκ. Η νέα τεχνολογία παραγωγής όχι μόνο βελτίωσε την αποδοτικότητα, αλλά επέτρεψε στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν νέα στυλ στο μοντέρνο σχεδιασμό επίπλων να ελέγξω. Χρησιμοποιήθηκαν υλικά που ήταν πολύ ισχυρότερα και μπορούσαν να αντέξουν καινοτόμα σχήματα.

Κορυφαίοι σχεδιαστές δημιουργούν κομψά μοντέρνα σχέδια επίπλων με γνώμονα τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο

Μανιτάρι-καρέκλα-pierre-paulin-artifort

Η συμβολή και η επιρροή του αναγνωρισμένου σχεδιαστή Kho Liang Ieδιαβεβαίωσε ότι τα προϊόντα Artifort θα κινούνταν παράλληλα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του 1960 και του 1970. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμα να δείτε την επίδρασή του στους σύγχρονους καταλόγους. Το Artifort εστιάζει τόσο τη λειτουργία όσο και την αισθητική στο προσκήνιο διεθνώς. Οι νέοι δημιουργικοί σχεδιαστές ανανεώνουν πάντα το χαρτοφυλάκιο της Artifort, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.

καρχαρίας-μοντέρνα-έπιπλα-σχεδιασμός-καρέκλες-artifort

Ο διάδοχος του Kho Liang Ie, Πιερ Πάουλινπαρουσιάζει φρέσκα και πολύχρωμα σχέδια. Τα πολύχρωμα καθίσματα του είναι εντυπωσιακά καλλιτεχνικά με τα καινοτόμα σχέδιά του που έχουν θαυμάσει οι πελάτες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Ακόμα και τώρα, αυτά τα έπιπλα ταυτίζονται με το Artifort. Μια άλλη αλλαγή στις τεχνικές και τα υλικά παραγωγής επέτρεψε την παραγωγή νέων ιδεών από τον Paulin. Αυτή τη φορά μεταλλικοί σωλήνες καλυμμένοι με αφρό συνδυάστηκαν με υφάσματα τεντώματος. Ο Paulin συναντήθηκε Τζακ Λένορ Λάρσεν το 1967 και σε συνεργασία, προανήγγειλαν μια παγκόσμια επανάσταση στο σχεδιασμό όσον αφορά τη χρήση καινοτόμων σχημάτων, υλικών και υφασμάτων.

ο μοντέρνος σχεδιασμός επίπλων συνδυάζει τέχνη και άνεση

μανιτάρι-πολυθρόνα-σκαμπό

Η Artifort παρέμεινε ηγέτης στη διεθνή αγορά επίπλων τόσο καιρό επειδή επανεφεύρει τα προϊόντα της. Η εταιρεία ασχολείται συνεχώς με τα ταλέντα νέων και δυναμικών σχεδιαστών που μπορούν να εργαστούν παράλληλα με τα καθιερωμένα ονόματα. Ωστόσο, η εταιρεία δεν χάνει ποτέ από τη βασική της φιλοσοφία:

“Ο σχεδιασμός, η λειτουργικότητα και η ποιότητα συμβαδίζουν”

Perhapsσως ένα από τα υψηλότερα βραβεία που μπορεί να επιτύχει μια εταιρεία σχεδιασμού είναι όταν το έργο τους γίνει μέρος μιας διεθνούς συλλογής γκαλερί ή μουσείου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε μοντέρνο σχεδιασμό επίπλων από κορυφαίους σχεδιαστές για το Artifort σε εκθέσεις στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και στο Κέντρο Πομπιντού στο Παρίσι.

  Μοντέρνος σχεδιασμός επίπλων και για τον χώρο εργασίας

καινοτόμος-επίπλωση-σχεδιασμός-σφαίρα-χώρος εργασίας-τεχνίτης

μοντέρνα-έπιπλα-design-globe-workpace-artifort μοντέρνα-έπιπλα-design-lounge-καναπές-artifort μοντέρνα-έπιπλα-σχέδιο-σαλόνι-καρέκλα-σκαμπό καρέκλες artifort-pierre-paulin μοντέρνα-έπιπλα-σχεδιασμός-γλώσσα-μορφή-τεχνητή  μοντέρνα-έπιπλα-design-artifort-πουφ

μοντέρνο σχέδιο επίπλων με τετράγωνο σχήμα

   Artifort-app-πολυθρόνα-μοντέρνο-έπιπλο-σχέδιο