Επιπλα

Ασυνήθιστη ιδέα για ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με τη μορφή βιβλίου

ιδέα για σχέδιο επιτραπέζιων λαμπτήρων ανοιχτό και κλειστό

Αυτή η θεαματική ιδέα για έναν Επιτραπέζιο φωτιστικό σχεδιαστή σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με μοναδικότητα και δημιουργικότητα. Το επιτραπέζιο φωτιστικό είναι εξαιρετικά πρακτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε. Ο σχεδιασμός είναι καινοτόμος και ενδιαφέρων, είναι ελαφρύς, κομψός και λειτουργικός. Η λάμπα λέγεται Λούμιο και σίγουρα θα εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις του βιβλίου και τους θαυμαστές των καινοτόμων λύσεων σχεδιαστών.

Η επιτραπέζια λάμπα σχεδιαστών Lumio εντυπωσιάζει με λειτουργικότητα και σχεδιασμό

ιδέα για σχεδιαστικό επιτραπέζιο φωτιστικό πτυσσόμενο

Το Lumio Επιτραπέζιο φωτιστικό σχεδιαστή εντυπωσιάζει όχι μόνο με τον αρχικό του σχεδιασμό, αλλά και με πολλές εφαρμογές. Το Lumio χρησιμοποιείται κυρίως ως επιτραπέζιο ή κομοδίνο. Μπορείτε επίσης να το προσαρτήσετε στον τοίχο ή να το χρησιμοποιήσετε ως κρεμαστό φωτιστικό για την οροφή. Τελικά, μπορείτε επίσης να βρείτε τη δική σας ιδέα για την εφαρμογή αυτής της λάμπας.

Πρακτικός επιτραπέζιος λαμπτήρας σχεδιαστών με πολλές χρήσεις

ιδέα για σχεδιαστικό επιτραπέζιο φωτιστικό διαφορετικές παραλλαγές

Στην αρχή, ο σχεδιασμός Lumio σχεδιάστηκε κυρίως ως φορητή λάμπα. Η κύρια ιδέα συνδέθηκε με ένα σχέδιο που μπορεί να διπλωθεί και είναι πολύ πρακτικό και λειτουργικό. Τότε εμφανίστηκε φυσικά η σκέψη ενός πτυσσόμενου βιβλίου. ο Επιτραπέζιο φωτιστικό σχεδιαστή είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Θα πρέπει απλώς να το ανοίξετε και το φως ανάβει αυτόματα και αντίστροφα – όταν κλείνετε το βιβλίο, το φως σβήνει. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός όπως θέλετε. Η λυχνία βιβλίου λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή φόρτισης του φορητού υπολογιστή – μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κατά τη διαδικασία φόρτισης ή να τη χρησιμοποιήσετε ασύρματα μετά τη φόρτιση της λάμπας. Μπορείτε να πάρετε αυτό το μοντέρνο σχέδιο λαμπτήρων μαζί σας οπουδήποτε ή να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι.

ιδέα για σχεδιαστικό επιτραπέζιο φωτιστικό κλειστό    ιδέα για το σχεδιασμό επιτραπέζιων λαμπτήρων με λεπτομέρειες

ιδέα για σχεδιασμό επιτραπέζιων λαμπτήρων μεμονωμένα στοιχεία

ιδέα για σχεδιασμό επιτραπέζιων λαμπτήρων καινοτόμα σχήματα

άνοιξε η ιδέα για το βιβλίο σχεδίασης επιτραπέζιων λαμπτήρων  ιδέα για σχεδιασμό επιτραπέζιων λαμπτήρων 360 μοιρών