Επιπλα

Ο σχεδιασμός πάγκων προωθεί κοινωνικές επαφές και καλή ψυχαγωγία

σχεδιασμός πάγκου υπαίθρια ψυχαγωγία bottlebench χαλαρώστε τον κήπο

Αυτό Σχεδιασμός πάγκου σχεδιάστηκε ως μέρος ενός κοινωνικού πειράματος. Το έργο Bottlebench από τον καλλιτέχνη Maarten Pauwelyn φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Αυτό το υπαίθριο καθιστικό είναι ιδανικό για τεμπέλικες μέρες όταν μπορείτε να χαλαρώσετε με φίλους στον κήπο. Ο πάγκος ονομάστηκε “Bottlebench” επειδή έχει πέντε θέσεις που είναι στερεωμένες σε ένα κεντρικό σημείο. Η κατασκευή είναι παρόμοια με το κάτω μέρος ενός πλαστικού μπουκαλιού. Bottlebench μοιάζει με ένα έπιπλο που θα βρείτε σε παιδική χαρά, αλλά αυτό είναι σίγουρα σχεδιασμένο για ενήλικες και δεν έχει περιστρεφόμενη επιλογή σαν καρουζέλ!

Σχεδιασμός πάγκου από τον καλλιτέχνη Maarten Pauwelyn

σχέδιο πάγκου Maarten Pauwelyn bottlebench κοινωνικό πείραμα

Όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Bottlebench, δεν μοιράζεστε απλώς μια τράπεζα με άλλους. Κάθονται το ένα δίπλα στο άλλο και το ένα δίπλα στο άλλο, το οποίο δημιουργεί μια οικεία ατμόσφαιρα για καλή συνομιλία μεταξύ ανθρώπων που διαφορετικά δεν θα μιλούσαν ποτέ μεταξύ τους. Σε αυτή τη ρύθμιση θα ήταν δύσκολο να αγνοήσουμε ο ένας τον άλλον και η συζήτηση θα είναι ευκολότερη απλώς λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι τοποθετημένα τα καθίσματα. Οτι Σχεδιασμός πάγκου προσφέρει άνετες πλάτες πλάτης και αρκετό χώρο για τα πόδια, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κάθονται άνετα και να αισθάνονται καλά.

Ο σχεδιασμός πάγκου προσφέρει άνεση και ψυχαγωγία

Το μπουκάλι σχεδιασμού πάγκου προωθεί κοινωνικές επαφές

Το Bottlebench είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο πολυεστέρα και κάθε ξεχωριστό κάθισμα στοιβάζεται για εύκολη συσκευασία και μεταφορά. Το κεντρικό σημείο μπορεί να χρησιμεύσει ως ποτηροθήκη ή, όπως μπορούμε να δούμε σε μια εικόνα – επίσης για να ανεβάσετε τα πόδια σας και να χαλαρώσετε. Ο πάγκος προσφέρει χώρο για πέντε άτομα και έχει όμορφο σχήμα λουλουδιού. Λειτουργεί καλά τόσο σε δημόσιους όσο και σε ιδιωτικούς χώρους. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν το Bottlebench θα αποκτήσει εμπορική έκδοση.

άνετες πλάτες πλάτης και αρκετός χώρος για τα πόδια

πάγκος σχεδιασμός πάγκου ανακυκλώσιμο πλαστικό μπουκάλι από πολυεστέρα

Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο πολυεστέρα

πάγκος μπουκάλια ανακυκλώσιμη κατασκευή πολυεστέρα

16 ιδέες για πάγκο κήπου – ο έξυπνος τρόπος για να χτίσετε έναν ξύλινο πάγκο στον κήπο