Επιπλα

Χειροποίητα ιταλικά έπιπλα με λαμπερό σχεδιασμό

Έπιπλα τραπεζαρίας πολυέλαιος Smania

 

Σας παρουσιάζουμε χειροποίητα Ιταλικά έπιπλα, του οποίου ο σχεδιασμός και η εξαιρετική ποιότητα θα σας εμπνεύσουν πραγματικά. Η Smania παράγει εκλεκτά χειροποίητα έργα τέχνης για πάνω από τριάντα χρόνια και έχει πλέον καθιερωθεί στη διεθνή αγορά ως μια εταιρεία που είναι εξαιρετικά επαγγελματική χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής. Το μυστικό τους έγκειται στις ειδικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής και στη μεγάλη προσοχή που δίνεται στις λεπτομέρειες.

Χειροποίητα ιταλικά έπιπλα για μια ευγενή ατμόσφαιρα

πολυτελές υπνοδωμάτιο ξύλινο κρεβάτι

Οι υπάλληλοι της Smania πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία χρόνια εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να κατασκευάζουν έπιπλα υψηλής ποιότητας. Χειροποίητο Ιταλικά έπιπλα απαιτούν ικανότητα, ενέργεια και πολλή αγάπη. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουν πώς να δουλεύουν και να κόβουν ξύλο, πώς να ακολουθούν τις οδηγίες του σχεδιαστή και, με πολλή υπομονή, να δημιουργούν τα στολίδια για αυτά τα πραγματικά έργα τέχνης βήμα προς βήμα. Χάρη στην ακριβή δουλειά τους, η εταιρεία έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα μοναδικά κομμάτια της. Όχι μόνο είναι όμορφα, είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικά – κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, έτσι ώστε η γενική ιδέα να φαίνεται εκλεπτυσμένη και κομψή. Αυτά τα έπιπλα μπορούν να σας συνοδεύουν για μια ζωή και πάντα να σας εκπλήσσουν. Χάρη στη διαχρονική κομψότητά τους, δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα.

Χειροποίητα ιταλικά έπιπλα – κομψά χρώματα

πολυτελή-χειροποίητα-έπιπλα-Σμανία

Το στυλ του Σμανία μπορεί να περιγραφεί ως μια σύγχρονη ερμηνεία των κλασικών επίπλων, όπου οι σχεδιαστές προσπαθούν για την τελειότητα και δημιουργούν μια πολυτελή ατμόσφαιρα. Υλικά υψηλής ποιότητας όπως είδη δέντρων, εξωτικές επενδύσεις και ευγενείς υφές επιλέγονται προσεκτικά για την παραγωγή, έτσι ώστε τα τεράστια χειροποίητα έπιπλα να θυμίζουν μια περασμένη εποχή με τα πλούσια στολίδια της. Τα χρώματα είναι απλά – το ασπρόμαυρο και το μπεζ και το καφέ καθορίζουν τη συλλογή. Μπορούν να συνδυαστούν ιδιαίτερα καλά με λεπτό φωτισμό. Ιταλικά έπιπλα είναι γνωστοί για τη δημιουργία μιας αυθεντικής ατμόσφαιρας και τον επιδέξιο συνδυασμό της παράδοσης με τη νεωτερικότητα. Τέτοια μοναδικά και ωραία έργα αξίζουν το χειροκρότημά μας με τις καλαίσθητες, κομψές και πρωτότυπες ιδέες σχεδιασμού τους.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

Μονάδα μαύρου τοίχου με ντουλάπι τηλεόρασης

ντουλάπι τηλεόρασης με μαύρο τοίχο

Μοντέρνο εσωτερικό στο γραφείο

μοντέρνα έπιπλα γραφείου ξύλινα ράφια

Πολυτελής κλασική μονάδα τοίχου

πολυτελής-κλασική-γυαλιστερή-τοίχο μονάδα

Έπιπλα ντουλαπιού σε σκούρο καφέ χρώμα-Smania

σκούρο-καφέ-ντουλάπι-έπιπλα-Smania

Κομψά ιταλικά έπιπλα βεράντας

κομψά ιταλικά έπιπλα βεράντας