Επιπλα

Σύγχρονα καλοριφέρ για ζεστή και άνετη επίπλωση

μοντέρνο εσωτερικό καθιστικού καλοριφέρ

Σας παρουσιάζουμε μια ιδέα για σύγχρονα καλοριφέρ –  μια κομψή προσθήκη στο εσωτερικό σας που προσφέρει ζεστασιά και άνεση. Η λειτουργικότητα και η εμφάνιση συνδυάστηκαν σε ένα στο νέο ψυγείο Adhoc Makura. Ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι με μινιμαλιστική κομψότητα φαίνεται πιο σπιτικό και ελκυστικό χάρη στα μαξιλάρια με έντονα χρώματα. Τα μαξιλάρια μπορούν να διαχωριστούν εάν είναι επιθυμητό.

Μοντέρνα καλοριφέρ με αφαιρούμενα μαξιλάρια

μοντέρνα καλοριφέρ σε εξωτικά χρώματα

Τα μαξιλάρια Makura έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία και έχουν μια ενδιαφέρουσα επένδυση που ακτινοβολεί ζεστασιά ομοιόμορφα όλη την ημέρα. Τα μαξιλάρια μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αλλάξουν εντελώς το σχέδιο. Τα χρώματα των μαξιλαριών έχουν μια εξωτική επίγευση από την Ασία – το έντονο πορτοκαλί, το σκούρο μπλε ή το κόκκινο χρησιμοποιήθηκαν ως τόνους.Σύγχρονα καλοριφέρ με ένα μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει στη διακόσμησή σας – τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε?

 Μοντέρνα καλοριφέρ σε έντονα χρώματα

Radυγείο με έγχρωμες πινελιές

Το αποκλειστικό μοντέλο της Takahide Sano είναι μέρος της νέας συλλογής της Ad hoc, που προσφέρει ενδιαφέροντα καλοριφέρ σχεδιαστών για ολόκληρο το διαμέρισμα – σαλόνι, υπνοδωμάτιο, ακόμη και μπάνιο. Το Makura διατίθεται ως μεμονωμένη έκδοση ή σε συνδυασμό με πολλά μαξιλάρια. Ένα κομψό καλοριφέρ με μια ευέλικτη και κομψή τελική πινελιά – το Adhoc συνδυάζει επιδέξια την παράδοση και τη νεωτερικότητα.

Καλοριφέρ για το σαλόνι

Καθιστικό τοίχου καλοριφέρ

Μοντέρνο καλοριφέρ με ενδιαφέρον σχέδιο

Μοντέλο Adhoc Design Makura