Επιπλα

Το αρθρωτό σύστημα καναπέδων Εξώφυλλο της Paola Lenti

αρθρωτό σύστημα καναπέδων-λευκό-paola-lenti-ξύλο-καπλαμά-πλαίσιο

Τα εύκαμπτα συστήματα επίπλων έχουν γίνει μια ανάγκη αυτές τις μέρες. Μπορείτε όχι μόνο να δημιουργήσετε ποικιλία στην εγκατάσταση, αλλά και επιπλέον καθίσματα για όλους τους επισκέπτες. Είτε έχετε μεγάλη οικογένεια είτε απλά αγαπάτε τους μεγάλους καναπέδες, αυτό αρθρωτό σύστημα καναπέ κάλυψη από Πάολα Λέντη είναι ό, τι χρειάζεσαι. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές επιλογές μέχρι να βρείτε την ιδανική σύνθεση για τον χώρο διαβίωσής σας.

Το αρθρωτό σύστημα καναπέδων Εξώφυλλο

αρθρωτό σύστημα καναπέδων ροζ-τραπεζάκι-Paola-Lenti

Αυτό το αρθρωτό σύστημα καναπέδων αποτελείται από πολλά μεμονωμένα μέρη και συνοδεύεται επίσης από πουφ και βοηθητικό τραπέζι. Το ορατό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από πολυστρωματικό bentwood και διατίθεται σε δύο εκδόσεις: καπλαμά και λακαρισμένο. Το πλαίσιο διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων που ταιριάζουν με την ταπετσαρία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν ευχάριστο τόνο ξύλου. Το πλαίσιο είναι καλυμμένο με ελαστικούς ιμάντες και αφρό πολυουρεθάνης που δεν παραμορφώνεται και καλύπτεται με ίνες πολυεστέρα και πολυαμίδιο. Τα μαξιλάρια του καναπέ μπορούν να παραγγελθούν με αφαιρούμενα καλύμματα από διαφορετικά υφάσματα. Τα επιμέρους μέρη του καναπέ συνδέονται με ένα σύστημα σύζευξης από χάλυβα.

Το αρθρωτό σύστημα καναπέδων με ενσωματωμένο τραπεζάκι

αρθρωτός καναπές-σύστημα-εξώφυλλο-σειρά-παόλα-λέντι

Ο καναπές είναι το μεγαλύτερο έπιπλο στο σαλόνι και τραβά αμέσως την προσοχή του θεατή. Θα μπορούσε να μιλήσει πολύ για την προσωπικότητά σας και έτσι πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά. Πρέπει να αντικατοπτρίζει το στυλ και το γούστο σας και να σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε. Το σύστημα καναπέδων που σχεδιάστηκε από τον V. Carrasco διαθέτει όλες αυτές τις ιδιότητες.

Παραλλαγή σε μοβ

αρθρωτό-καναπέ-σύστημα-μοβ-μοντέρνο-σαλόνι-παόλα-λέντι