Επιπλα

Έπιπλα σχεδιαστών από τον Pierre Leron – ένα τραπέζι σχεδιαστών από ξύλο αμυγδάλου

επικαλυμμένο-γυαλί-αδιάβροχο-σχεδιαστής-τραπέζι-μετά-Πιερ

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Tomás Alonso από το Saint Rémy de Provence δημιούργησε ένα μοναδικό τραπέζι σχεδιαστών από γυαλί και ξύλο αμυγδάλου. Ως έμπνευση και δημιουργική ιδέα, ανέλαβε την τέχνη του στυλ του Pierre Leron Lesur, αλλά στρέφοντας το “Sylvistructure” σε μια νέα κατεύθυνση. Συνάντηση τέχνης και χειροτεχνίας. Έπιπλα σχεδιαστών με βάση τον Pierre Leron ξανά από την αρχή.

Η σειρά Sylvistructure – έπιπλα σχεδιαστών με βάση τον Pierre Leron

Έργα τέχνης-Sylvistructure-Tomás-Alonso

Το Sylvistructure ως δημιουργική αρχή για το Έπιπλα σχεδιαστών με βάση τον Pierre Leron αποκαλύπτουν την ομορφιά του παλιού ξύλου. Το Driftwood που βρέθηκε και συλλέχθηκε στους δρόμους του χωριού παρέχει τη βάση για το καινοτόμο έργο. Νεκρό ξύλο ή είναι περισσότερο άθλος; !!! Θα δούμε. Η τεχνική της επεξεργασίας περιλαμβάνει προσεκτική αποκόλληση της αποσυντιθέμενης μάζας, της λάσπης και της γης και το εσωτερικό του ξύλινου μέρους και των “φλεβών” του.

Έπιπλα σχεδιαστών από τον Pierre Leron – ένα σπίτι εφαρμοσμένων τεχνών στη Γαλλία

Έργα τέχνης-έκθεση-μουσείο-αμυγδαλιά-ξύλο

Αν ψάχνετε για Έπιπλα σχεδιαστών με βάση τον Pierre Leron θα πρέπει να πάρετε μια επισκόπηση και πρώτα Maison de L ’Amandier  επίσκεψη στη Γαλλία. Το Sylvistructure είναι η γραμμή της τέχνης που προβάλλεται και εκτίθεται με κάθε τρόπο και με πρωτότυπο τρόπο. Πάρτε το χρόνο σας και δείτε τα έργα τέχνης και τι δημιουργείται κάτω από τα πολυάσχολα χέρια των καλλιτεχνών.

Φωτιστικό δαπέδου με ξύλο αμυγδάλου

Έπιπλα σχεδιαστών-διακόσμηση σπιτιού-λάμπα-φωτιστικό δαπέδου-καλώδιο παρασυρόμενου ξύλου

Τέχνη ή διακόσμηση σαλονιού

Boardwalk-fireproof-glass-driftwood-design-by-Tomás-Alonso

Το μέταλλο και το ξύλο συναντιούνται

Μεταλλικό τραπέζι-σχέδιο-driftwood-τρίποδο

Ακριβή ιδέα δώρου 

Έπιπλα τέχνης-ξύλο-γυαλί-επικαλυμμένα-έπιπλα σχεδιαστών