Επιπλα

Μετατρέψιμα έπιπλα “Switch” της Sas Adriaenssens – συμπαγή, άνετα και δροσερά

Μετατρέψιμα έπιπλα -μετασχηματιστής-έπιπλα-διακόπτης από sas-adriaenssens

Μετατρέψιμα έπιπλα “Switch” της Sas Adriaenssens είναι εδώ για να σας μαγέψει με την πρωτοτυπία και τη λειτουργικότητά του. Τα έπιπλα που μεταμορφώνονται είναι συμπαγή, άνετα και αρκετά δροσερά για να τραβήξουν την προσοχή σας και να τα αναζητήσετε στον ιστό αμέσως. Πώς σας αρέσουν?

Μετατρέψιμα έπιπλα “Switch” από Sas Adriaenssens – απλά γυρίστε ή γείρετε

Μετατρέψιμα έπιπλα-Buzziswitch-transformer-έπιπλα

ο Έπιπλα μετασχηματιστή  θα μπορούσε να ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι σας αν επιλέξετε να διακοσμήσετε τους εσωτερικούς χώρους με μερικά πραγματικά ασυνήθιστα και μινιμαλιστικά έπιπλα. Σας παρουσιάζουμε τη συλλογή επίπλων Switch. Αυτά τα εκπληκτικά αριστουργήματα έχουν σχεδιαστεί από τον Sas Adriaenssens για το BuzziSpace. Η πολυλειτουργικότητά τους δείχνει τη μαγεία του συμπαγούς και άνετου Έπιπλα μετασχηματιστή. Η βασική ιδέα πίσω από αυτή τη συλλογή επίπλων είναι ότι η αρθρωτότητα και η ευκολία των επίπλων πρέπει να τοποθετούνται στον πλίνθο.

Μετατρέψιμα έπιπλα “Switch” της Sas Adriaenssens – η σύγχρονη ιδέα για έξυπνα έπιπλα Transformer

Μετατρέψιμα έπιπλα-Switch-sas-Adriaenssens-πολυλειτουργικά-έπιπλα

Η ιδέα πίσω “Switch” του Sas Adriaenssens επέστρεψε στη δεκαετία του 1930. Αυτή η δεκαετία του περασμένου αιώνα είναι διάσημη για τα πρώτα του βήματα στη σύλληψη μοντέρνων και άνετων επίπλων – μια ιδέα που συνδυάζει την ομορφιά και τη λειτουργικότητα. Ωστόσο, η αλλαγή από το Sas Adriaenssens έρχεται τώρα για να παρουσιάσει στο κοινό μια ενδιαφέρουσα ιδέα για έπιπλα σπιτιού. Εξοικονομούν χώρο και καθιστούν δυνατή τη διατήρηση της λειτουργικότητας κάθε επίπλου, κάθε αρθρωτού αριστουργήματος.

Μετατρέψιμα έπιπλα – Switch series by BuzziSpace

Μετατρέψιμα έπιπλα modular-έπιπλα-διακόπτης-σειρά-BuzziSpace

Η σειρά  “Switch” του Sas Adriaenssens δεν είναι απλώς ένα γραφείο που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια σειρά σκαμπό και ένα υπέροχο ξύλινο ντουλάπι. Πρόκειται για ένα μοντέρνο μοντέλο σπιτιού, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με το απλούστερο και μικρότερο μοτίβο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον και το σαλάκι – απαλό, όμορφο και ελκυστικό με την απλή διακόσμησή του. Τα μπουκάλια PET και τα απορρίμματα ξύλου είναι τα κύρια υλικά της Switch Collection. Σίγουρα δεν ήταν χάσιμο χρόνου για την παραγωγή αυτής της όμορφης μινιμαλιστικής συλλογής επίπλων.

Μετατρέψιμα έπιπλα – χωρίσματα και σκαμπό

Σειρά διακόπτη σκαμπό χωρίσματος

Το “Switch” του Sas Adriaenssens σας προσφέρει τρία ενδιαφέροντα σετ για τα τρία δωμάτια – το γραφείο στο σπίτι, στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο. Η σειρά καθιστικών παρουσιάζει ένα συμπαγές σπονδυλωτό σκαμπό Transformer που μπορεί να είναι ένα σύνολο από πολλά σκαμπό. Η ιδέα του υπνοδωματίου είναι να κοιμηθείτε με ένα σετ μερικών ωραίων Οθωμανών. Η ιδέα του γραφείου στη συλλογή Switch προσφέρει ένα αρθρωτό γραφείο – στο οποίο θα μπορούσε επίσης να γίνει ντουλάπι και κάθισμα.

Μετατρέψιμα έπιπλα “Switch” της Sas Adriaenssens – προσαρμόσιμα και χαριτωμένα

έπιπλα που εξοικονομούν χώρο

Η συλλογή “Switch” του Sas Adriaenssens είναι ασυνήθιστη και γλυκιά. Αυτά τα έπιπλα Transformer είναι κατασκευασμένα από πλήρως ανακυκλωμένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που θα ταιριάζουν με το απλό ή πρωτότυπο εσωτερικό σας. Οι ξύλινες κατασκευές και το βαμβακερό δαμασκέτο είναι κλασικές επιλογές για σχεδιασμό επίπλων.

Αρθρωτά μετατρέψιμα έπιπλα για μικρούς χώρους

Modular-έπιπλα-διακόπτης-sas-adriaenssens

Οι πιο σημαντικές αποχρώσεις στη συλλογή επίπλων Switch είναι ανοιχτό καφέ (οι ξύλινες επιφάνειες), κόκκινο και λευκό. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα ίδια χρώματα στους τοίχους και το πάτωμα ή με ασπρόμαυρη ταπετσαρία και ουδέτερο παρκέ. Ό, τι κι αν επιλέξετε εκεί έξω “Switch” του Sas Adriaenssens Δίνοντας σας την ευκαιρία να διακοσμήσετε το σπίτι σας με εκλεπτυσμένη γεύση και στυλ. Με φροντίδα για πρακτικότητα και συμπαγή.

Μετατρέψιμα έπιπλα με πρακτική χρήση

μετασχηματιστής-έπιπλα-διακόπτης-λεπτομέρεια

Μετατρέψιμα έπιπλα – συμπαγή, ρυθμιζόμενα, πτυσσόμενα

compact-εξοικονόμηση χώρου-επίπλων-διακόπτης-sas-adriaenssens

Μετατρέψιμα έπιπλα – καναπέ με λειτουργικό σχεδιασμό

πολυλειτουργικό κρεβάτι-διακόπτης-συλλογή-buzziSpace

* προϊόν του Buzzi Space