Επιπλα

Το τραπέζι μακιγιάζ με καθρέφτη Tabeau της Nicole Brock μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά

dressing table dressing table με καθρέφτη χώρο αποθήκευσης tabeau σχέδιο

Το Tabeau είναι μια τρισδιάστατη σύνθεση τεσσάρων πρισματικών στοιχείων που συγκρατούνται μεταξύ τους με μαγνητική δύναμη. Απο Ντουλάπα με καθρέφτη είναι δημιουργία της Βέλγου σχεδιάστριας προϊόντων Nicole Brock και κάνει την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς μια διασκεδαστική εμπειρία.

Ντουλάπα με καθρέφτη που κρατείται από μαγνήτες

Μοντέρνο ντύσιμο ξύλου τουαλέτας που συγκρατείται από μαγνητικές δυνάμεις

Αυτό που κρατούν οι μαγνήτες Ντουλάπα με καθρέφτη λαμβάνει υπόψη τις ατομικές επιθυμίες κάθε κυρίας και εγγυάται ευελιξία και άνεση σε όλες τις θέσεις χρήσης. Ο ευέλικτος σχεδιασμός μπορεί να υπογραμμίσει την ατομικότητά σας. Το ντύσιμο και το τραπέζι αποθηκεύει προσωπικά αντικείμενα στα κουτιά, τα οποία είναι αφαιρούμενα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά μέρη. Αυτά τα κουτιά μπορούν να σχεδιαστούν τόσο κάθετα όσο και οριζόντια – ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Αποσπώμενα στοιχεία

Βαλίτσα αφαιρούμενη-ταμπέ ντυσίματος-με καθρέφτη σχεδιασμό χώρου αποθήκευσης nicole brock

Νικόλ Μπροκ είναι μια νέα σχεδιάστρια προϊόντων και εσωτερικών χώρων, γεννημένη το 1987 στο Λίμπουργκ, σήμερα έχει την έδρα της στο Lanaken του Βελγίου. Οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται από την έντονη προτίμησή της για ομορφιά, καθαρότητα και απλότητα.

Ντουλάπα με διοργανωτή για είδη

Tabeau dressing table-design πρωτοποριακό-κρατημένο από μαγνήτες-nicole-brock

Φωτογραφίες: Isabel Rottiers