Επιπλα

Τραπεζαρία με πάγκους You & Me – ένα σετ επίπλων για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο

Τραπέζι φαγητού με πάγκους πολυλειτουργικό-τραπεζαρία-τραπέζι εργασίας-τραπέζι-πινγκ πονγκ-rs-barcelona

Τα συμπαγή έπιπλα με περισσότερες από μία χρήσεις έγιναν πρόσφατα πολύ δημοφιλή. Εξοικονομούν χώρο και συνδυάζουν περισσότερες από μία λειτουργίες σε μία. Το Εσύ&Η συλλογή Me της RS Barcelona για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αποτελείται από μία Τραπεζαρία με πάγκους, που είναι και τραπέζι πινγκ -πονγκ. Παρακάτω παρουσιάζουμε τα όμορφα έπιπλα της συλλογής.

Πολυλειτουργικό τραπέζι φαγητού με πάγκους από το RS Barcelona

Τραπεζαρία με πάγκους φωτεινή-τραπεζαρία-skateboard-σχολική τσάντα

Η RS Barcelona έχει φτιάξει αυτό το τραπέζι φαγητού σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να ταιριάζει σε μεγάλα και μικρά δωμάτια. Το τραπέζι διατίθεται σε ασπρόμαυρο και είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Εσείς&Εγώ – ένα κομψό τραπέζι φαγητού με παγκάκια

Τραπεζαρία με πάγκους, πάγκο, πρωινό, λευκό εσωτερικό

Το τραπέζι μπορεί να συνδυαστεί με τους πάγκους της ίδιας συλλογής. Μπορούν να βρεθούν σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζουν ακριβώς στο τραπέζι. Είναι επίσης εξοπλισμένα με μαλακά μαξιλαράκια πάγκου που μιλούν για άνεση και άνεση.

Το τραπέζι μπορεί να μετατραπεί σε τραπέζι πινγκ πονγκ

τραπεζαρία-πολυλειτουργικό-δίχτυ-επιτραπέζιο τένις-τραπέζι-εσωτερικός-εσείς & εμένα

Εσείς&Το Me είναι κάτι περισσότερο από ένα τραπέζι φαγητού – είναι επίσης ένα τραπέζι πινγκ -πονγκ με λεία επιφάνεια, όμορφο σχέδιο και δομή που εξασφαλίζει πλήρη παιξιμότητα. Όλη η αθλητικότητα μπορεί να κρυφτεί στο κόκκινο συρτάρι – το δίχτυ, οι νυχτερίδες και οι μπάλες του πινγκ πονγκ.

Το πολυλειτουργικό τραπέζι είναι ιδανικό για χώρο παιχνιδιού στον κήπο

πολυλειτουργικό-τραπεζαρία-τραπέζι-πινγκ-πονγκ τραπέζι-πινγκ-πονγκ μπάλες-υπαίθρια

Επιπλέον, αυτή η συλλογή από το RS Barcelona είναι επίσης κατάλληλη για εξωτερική χρήση. Εάν έχετε ελεύθερο χώρο στον κήπο, μπορείτε να μεταφέρετε το τραπέζι πινγκ -πονγκ έξω και να κάνετε σπορ σε εξωτερικούς χώρους.

Τραπεζαρία με πάγκους και μαξιλάρια πάγκων για μια ζεστή τραπεζαρία

τραπεζαρία-πάγκοι-σκεπασμένοι-στηρίγματα-τραπεζαρία-κρεμαστά-φωτιστικά

Τα γενικά χρώματα καθιστούν τη συλλογή επίπλων κατάλληλη για πολλούς διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους. Για χρήση μόνο σε κλειστούς χώρους, είναι επίσης δυνατό το φινίρισμα καρυδιάς.

Παίζοντας πινγκ -πονγκ στο τραπέζι μετά το πρωινό

τραπεζαρία-πολυλειτουργική-ρακέτα πινγκ-πονγκ-τραπέζι πινγκ-πονγκ-στο εσωτερικό

Οι κινητοί πάγκοι είναι ιδανικοί για αυτό το τραπέζι. Μετά το πρωινό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να τα αφήσετε στην άκρη και να κάνετε ένα μικρό τουρνουά πινγκ πονγκ με την οικογένεια.

Κομψός πάγκος σε διαφορετικά μοντέλα

παγκάκια-πολυλειτουργικά-you & amp; me-rs-barcelona-bank edition-books

Ο σχεδιασμός των πάγκων έχει καθαριστεί και στρογγυλοποιηθεί και στα δύο άκρα. Το μαξιλάρι πάγκου μπορεί είτε να καλύψει ολόκληρο τον πάγκο είτε να αφήσει μια μικρή περιοχή ελεύθερη για βιβλία και περιοδικά.

Η τραπεζαρία με παγκάκια είναι ιδανική για δείπνα

τραπεζαρία-πάγκοι-σετ-τραπέζι-πιάτα-τραπεζαρία-κουζίνα

Αν θέλετε να κάνετε ένα δείπνο, μην ανησυχείτε καθώς το τραπέζι φαγητού με τους πάγκους σας&Το Me είναι ιδανικό για τους επισκέπτες. Τα παγκάκια είναι πλατιά και μπορούν να φιλοξενήσουν αρκετά άτομα. Και γιατί να μην παίξουμε λίγο πινγκ -πονγκ μετά το δείπνο?

Τραπεζαρία με παγκάκια για τον κήπο

τραπεζαρία-πάγκοι-κήπος-μπάρμπεκιου-πάγκος-πέργκολα-κρεμαστά φωτιστικά

Η RS Barcelona σκέφτηκε επίσης τις καλοκαιρινές μέρες. Η τραπεζαρία με πάγκους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να απολαύσετε τον όμορφο καιρό στους άνετους πάγκους και να γιορτάσετε ένα καλό μπάρμπεκιου, γενέθλια ή άλλες διακοπές έξω.

Το πολυλειτουργικό τραπέζι φαγητού στο χώρο μπάρμπεκιου χρειάζεται καλή φροντίδα

τραπεζαρία-παγκάκια-πολυλειτουργικό-καρυδιά-σχάρα-υπαίθριο

Το τραπέζι του πινγκ πονγκ με μαύρη λάκα πρέπει να τοποθετείται μόνο σε στεγασμένους εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, ένα προστατευτικό κάλυμμα είναι απαραίτητο μέρος της σωστής φροντίδας, διαφορετικά μπορεί να προκύψει αποχρωματισμός από τον ήλιο.

Τραπεζαρία σχεδιαστών με παγκάκια σε καφέ αποχρώσεις

τραπεζαρία-πάγκοι-καρυδιά-κήπος-πέργκολα-κληματαριά-δάπεδο από χαλίκι

Οι πιο σκούροι τόνοι του You&Προτιμότερη η συλλογή μου. Οι πάγκοι σε καφέ αποχρώσεις καλύπτονται με ένα γκρι μαξιλάρι πάγκου, το οποίο είναι λιγότερο βρώμικο από το λευκό και επομένως είναι καλύτερο για τον κήπο.

* Εσείς&Εγώ και άλλες συλλογές από το RS Barcelona μπορείτε να βρείτε στη δική σας δικτυακός τόπος.