Χτενίσματα, μαλλιά & χτενίσματα

Ανδρικά χτενίσματα μεσαίου μήκους 2016 – εικόνες, ιδέες και συμβουλές στυλ

Ανδρικά χτενίσματα μεσαίου μήκους 2016-γένια-ξανθά-λεπτά μαλλιά

Τα χτενίσματα μεσαίου μήκους δεν είναι πλέον γυναικεία υπόθεση και έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή στους άνδρες τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι τα κουρέματα και τα στυλ όπως το man bun και το man braid έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, είναι καιρός να αφήσουμε τη χαίτη να μεγαλώσει λίγο περισσότερο. Έχουμε ψάξει για άντρες διασημότητες για εσάς και έχουμε πραγματικά καλά παραδείγματα Ανδρικά χτενίσματα μεσαίου μήκους ανακαλύφθηκε!

Ανδρικά χτενίσματα μεσαίου μήκους 2016

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαίου μήκους-πλάτη-λεία-chris-hemsworth

Ακομπλεξάριστα και διαχρονικά: τα μαλλιά με το πίσω στιλ εξακολουθούν να είναι τα αγαπημένα των ανδρών με μαλλιά μεσαίου μήκους. Το χτένισμα μπορεί να διακοσμηθεί γρήγορα με τη βοήθεια τζελ, λακ μαλλιών, αφρού ή κεριού. Μάθετε ακριβώς ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας, γιατί το τζελ μπορεί να εμφανιστεί γρήγορα σφιχτό και λιπαρό σε λεπτά μαλλιά.

Στυλ ανδρικά χτενίσματα μεσαίου μήκους προς τα πίσω με τζελ

Ανδρικά χτενίσματα μεσαία-μακριά-γένια-προς-πλάτη-τζελ-κυματιστά

Εάν έχετε κυματιστά μαλλιά μεσαίου μήκους όπως ο Matthew Mcconaughey, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τζελ για να επιτύχετε αυτό που είναι γνωστό ως υγρό αποτέλεσμα. Για ένα κλασικό χτένισμα τζελ, πρέπει να εφαρμόσετε το τζελ σε βρεγμένα μαλλιά, να χτενιστείτε πίσω με τα δάχτυλά σας και να αφήσετε τα σκέλη να στεγνώσουν σε αυτή τη θέση.

Κοντά χτενίσματα για άνδρες – 50 μοντέρνες ιδέες για χτένισμα μαλλιών

Ανδρικά χτενίσματα 2018/19 – Κορυφαία 6 μοντέρνα κοντά χτενίσματα

Χτένισμα Hipster – ιδέες και συμβουλές styling για άνδρες και γυναίκες

Πυκνά μαλλιά μεσαίου μήκους

αντρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-χοντρά-μαλλιά-μαύρα-γένια-πίσω-στυλ-κυματιστά

Άνδρες όπως η Κιτ Χάρινγκτον συχνά δυσκολεύονται να δαμάσουν τα χοντρά, μεσαίου μήκους μαλλιά τους. Βερνίκι μαλλιών και λακ μαλλιών με υψηλή αντοχή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα styling παρέχουν το απαραίτητο κράτημα. Έτσι το χτένισμα μπορεί να διαρκέσει όλη την ημέρα χωρίς να χρειαστεί να χτενιστείτε.

Το βλέμμα του Μπράντλεϊ Κούπερ 

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαίου μήκους-κυματιστά-προς-την-πλάτη-bradley-cooper

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει δοκιμάσει πολλά χτενίσματα και άλλαξε το χτένισμά του αρκετές φορές, αλλά τα χαλαρά διακοσμημένα πίσω μαλλιά μεσαίου μήκους έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν του. Δεν είναι αυτό το χτένισμα που βλέπεις όταν σκέφτεσαι τον Μπράντλεϊ Κούπερ; Τα μεσαίου μήκους μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα στον ηθοποιό και υπογραμμίζουν το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς και τα λαμπερά μπλε μάτια του.

μαλλιά μεσαίου μήκους και γενειάδα 3 ημερών

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-κυματιστά-κλιμακωτά-πίσω-τριήμερη-γενειάδα

Διαφορετικές παραλλαγές γενειάδας μπορούν να προσθέσουν ένα κεράσι από πάνω σε κάθε χτένισμα. Η εμφάνιση με τριήμερη γενειάδα είναι ιδιαίτερα ανδρική, όπως δείχνει ο ηθοποιός Michael Fassbender. Παρεμπιπτόντως, αποχαιρέτησε τα μακριά μαλλιά του πριν από μερικά χρόνια.

Μαλλιά χτενισμένα πίσω με γένια

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαίου μήκους-γένια-πλάτη-τζελ-στιλ

Σε συνδυασμό με τα μεσαίου μήκους μαλλιά του με στυλ προς τα πίσω, ο Jake Gyllenhaal φορούσε μια πλήρη γενειάδα πέρυσι. Φαίνεται επίσης αρρενωπός και σοβαρός, αλλά χρειάζεται πολλή φροντίδα και πρέπει να είναι καλά προσδιορισμένος. Έτσι φαίνεται ο ηθοποιός λίγο μεγαλύτερος, δεν νομίζετε?

Κλασική εμφάνιση σέρφερ

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-ξανθά-λεπτά-μαλλιά-πλαϊνά-γένια

Ξανθά μαλλιά, γαλαζοπράσινα μάτια, γωνιακά χαρακτηριστικά προσώπου, περιστασιακό χάρισμα: ο Αυστραλός ηθοποιός Luke Bracey ενσαρκώνει πλήρως τον ανδρικό καλοκαιρινό τύπο. Η έκφραση του καλοκαιριού τονίζεται επιπρόσθετα από ένα casual χτένισμα σε surfer εμφάνιση. Η διαχρονική εμφάνιση χαρακτηρίζεται από μαλλιά μεσαίου μήκους που φαίνεται να διαμορφώνονται από το φως του ήλιου και το αλμυρό νερό.

Ο Johnny Depp ως μοντέλο αρώματος

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-κτυπήματα-μακριά-μαλλιά-μέρος-ίσια μαλλιά

Πέρυσι ο Johnny Depp παρουσιάστηκε με επιτυχία ως μοντέλο αρώματος στην καμπάνια για το νέο ανδρικό άρωμα από τον Dior. Στη φωτογράφιση, εμφανίζεται με ενδιαφέρον χτενισμένο μαλλί – το μπροστινό τμήμα των μαλλιών εκτείνεται στη μέση του μάγουλου, ενώ τα μαλλιά κόβονται κοντά στο πίσω μέρος.

Pompadour ή OlaSeku?

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-κλασικά-2016-undercut-gel-back

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα εικονίδιο στυλ και τα χτενίσματά του ελέγχονται πάντα από το κοινό επειδή διαμορφώνει τις τάσεις των ανδρικών χτενισμάτων. Το 2016 αποφάσισε το μοντέρνο side parting και το χτένισμα pompadour. Τα κύρια μαλλιά στην κορυφή είναι λίγο μακρύτερα και διακοσμημένα σε ένα έξυπνο τσουρέκι, ενώ τα πλευρικά τμήματα κόβονται πιο κοντά. Είτε με κοστούμι είτε casual, μπορείτε να φορέσετε την κλασική πλαϊνή χωρίστρα με οποιοδήποτε ρούχο.

Κόψτε ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους σε στρώσεις για όγκο – Brad Pitt

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαίου μήκους-ομαλή-μοσχοβολιστή γενειάδα-κλασικό

Τα επίπεδα είναι επίσης πολύ δημοφιλή στους άνδρες με μαλλιά μεσαίου μήκους. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά των ανδρών βιώνουν έναν αφάνταστο όγκο. Το βήμα κοπής είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άνδρες με ίσια, λεπτά μαλλιά όπως ο Brad Pitt.

μεσαίου μήκους σγουρά μαλλιά για casual τύπους

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-σγουρά-κλιμακωτά-στην-πλάτη

Τα χτενίσματα μεσαίου μήκους για άνδρες έχουν σίγουρα πολλές δυνατότητες. Δεν πρέπει να ταιριάζουν μόνο στο σχήμα του προσώπου, αλλά και στον χαρακτήρα του χρήστη. Εάν περιγράφετε τον εαυτό σας ως επαναστατημένο και γενναίο και έχετε σγουρά μαλλιά, τότε αφήστε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν λίγο περισσότερο. Έτσι, οι μπούκλες φαίνονται πολύ καλά.

Χτυπήματα ιδανικά για ψηλό μέτωπο 

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαίο-μακρύ-κυματιστό-κτυπήματα-ακατάστατο-ψηλό μέτωπο

Οι άνδρες με ψηλό μέτωπο θα πρέπει να επιλέξουν ένα χτένισμα με κτυπήματα. Ο Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έχει μια καλή ιδέα. Φόρεσε ακόμη και τα μαλλιά του πιο μακριά στην τηλεοπτική σειρά Sherlock, αλλά δεν έκανε ούτε ο χωρισμός της πλευράς ούτε εδώ.

Ο Justin Bieber ως trendsetter

άνδρες-χτενίσματα-μεσαίου μήκους-κτυπήματα-ξανθά-λεπτά-μαλλιά-νεαροί άνδρες

Ο τραγουδιστής Justin Bieber παρουσίασε μια απλή παραλλαγή του μοντέρνου χτενίσματος με χαλαρές γραμμές το 2016. Τα λευκασμένα μαλλιά έχουν μεγαλώσει λίγο και τα κτυπήματα πέφτουν περιστασιακά στη μία πλευρά.

Ο Ζακ Έφρον είχε επίσης λευκασμένα τα πάνω μαλλιά του

χτενίσματα-άνδρες-μεσαία-μακριά-λευκασμένα-2016-zack-efron

Εάν δεν βρίσκετε αυτό το κούρεμα και τα λευκασμένα μαλλιά τόσο δροσερά για τους άνδρες, τότε θα εκπλαγείτε όταν δείτε τις τελευταίες εικόνες του καρδιοκατακτητή Zac Efron. Ο 28χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στα Spike TV Guys ’Choice Awards στην Καλιφόρνια στις 4 Ιουνίου 2016 με παρόμοιο χτένισμα.

Στυλ ανδρικά χτενίσματα μεσαίου μήκους – πλεξούδες και κορυφαίοι κόμβοι για άνδρες?

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-πλεξούδες-man-bun-styles-bieber

Αυτά τα νέα αντρικά χτενίσματα, τα οποία είναι προς το παρόν πολύ δημοφιλή, προκαλούν τα κυρίαρχα στερεότυπα! Το Top Knot ή αλλιώς κουλούρι είναι ένα μείγμα δύο από τα πιο καυτά χτενίσματα για το 2015 – undercut και man bun. Αυτό το υβριδικό στυλ δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί, αλλά φαίνεται υπέροχο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις ανδρικές πλεξούδες σε αυτό το άρθρο.

Άστον Κάτσερ με μακριά κτυπήματα

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-κτυπήματα-λεία-κρόσσια-ashton-kutcher

Ο Άστον Κάτσερ ήταν ευτυχισμένος και προσγειωμένος από τότε που ήταν πατέρας. Το hippie look με τη μακριά χαίτη παραμένει στο παρελθόν και παρόλο που μπορεί να το βλέπουμε συχνά με καπέλα στους δρόμους, ανακαλύψαμε μια όμορφη εικόνα που ταιριάζει με το θέμα των ανδρικών χτενισμάτων μεσαίου μήκους. Τα ακατάστατα διακοσμημένα μαλλιά εξακολουθούν να προσφέρουν διασκέδαση και νεανικότητα.

Το χτένισμα με κρόσσια του Ian Sommerhalder – φυσικά ανδρικά χτενίσματα μεσαίου μήκους

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαία-μακριά-κρόσσια-μαύρα-κλιμακωτά

Ο Ian Sommerhalder δείχνει πώς να κρυώσει το χτένισμα μπαρμπούνι που ήταν δημοφιλές στη δεκαετία του ’90. Τα μαλλιά είναι χτενισμένα περιστασιακά και με κρόσσια και δεν μεγαλώνουν στον αυχένα. Ο ηθοποιός κάνει χωρίς τζελ μαλλιών και φοράει μεσαίου μήκους τα μαλλιά του φυσικά.

Κιάνου ρίβς

Ανδρικά χτενίσματα-μεσαίου μήκους-λεία-μαύρα-μεσαία χωρίσματα-κλιμακωτά

Ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς έχει μακρόστενο πρόσωπο και τα μαλλιά του δεν του ταιριάζουν, αλλά αυτό το χτένισμα μεσαίου μήκους μας πείθει σήμερα με την έξυπνη τζέντλεμαν εμφάνιση του.