Μακιγιάζ, ΒΙΝΤΕΟ

Εφαρμόστε γαμήλιο μακιγιάζ σε ροζ μωβ και τονίστε μπλε μάτια

Γαμήλιο μακιγιάζ σε ροζ μωβ ιδανικό για μπλε μάτια

Το ροζ είναι το χρώμα του ενθουσιασμού, της προσμονής, της ζωντάνιας, της ζωντάνιας και, τέλος, του ρομαντισμού. Οι ροζ αποχρώσεις κυμαίνονται από λεπτούς τόνους ροδάκινου και σολομού έως σκούρο ροζ. Το τολμηρό αλλά διατηρημένο μοβ ροζ είναι ιδανικό για κομψό μακιγιάζ γάμου και φαίνεται φρέσκο ​​και κομψό ταυτόχρονα. Αυτό το μακιγιάζ κάνει όλα τα μάτια, ανεξάρτητα από το χρώμα των ματιών, να λάμπουν και ταιριάζουν σε κάθε τύπο.

Προϊόντα και πινέλα για αυτό το νυφικό μακιγιάζ

Προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ που χρειάζεστε για μακιγιάζ:

Αποκρύπτων

Σκόνη στερέωσης

Μωβ ροζ σκιά ματιών

Σκιά ματιών Taupe, ματ

Μαύρη κόλα

Κουρδιστή βλεφαρίδων

Μάσκαρα

Τζελ φρυδιών

Ενυδατικό

Αλφαβητάρι

θεμέλιο

Σκόνη χαλκού

ρουζ

Highlighter

Μωβ ροζ κραγιόν

Σφουγγάρια μακιγιάζ

Βούρτσα επίπεδης βάσης

Βούρτσα τσακίσματος

Βούρτσα ανάμειξης

Βούρτσα μολυβιού

Πινέλο με γωνιακό eyeliner

Μεγάλη χνουδωτή βούρτσα προσώπου

Βούρτσα γλυπτικής (Kabuki)

Γωνιακή βούρτσα ρουζ

Κωνικό πινέλο highlighter

Βούρτσα επίπεδης σκιάς ματιών

Φτιάξτε το δικό σας γαμήλιο μακιγιάζ και βάψτε τα βλέφαρά σας

Για να κάνετε αυτό το ρομαντικό γαμήλιο μακιγιάζ, πρώτα βάψτε τα βλέφαρα με λίγο concealer. Χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι μακιγιάζ για να διανείμετε ομοιόμορφα το προϊόν. Στη συνέχεια, εφαρμόστε τη σκόνη ρύθμισης με μια επίπεδη βούρτσα θεμελίωσης. Εξασφαλίζει ότι το στρώμα κάλυψης διαρκεί επίσης.

Εφαρμόστε μακιγιάζ γάμου σε ροζ σκιά ματιών

Εφαρμόστε τη ροζ ροζ σκιά ματιών σε ολόκληρο το κινητό καπάκι με το δάχτυλό σας. Στη συνέχεια, πάρτε την καφέ απόχρωση με τη βούρτσα πτύχωσης και τοποθετήστε την στην πτυχή του βλεφάρου. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Blender για να λερώσετε τις σκληρές γραμμές για να δημιουργήσετε ένα καπνιστό αποτέλεσμα.

Γαμήλιο μακιγιάζ σε μωβ ροζ, λεπτό eyeliner με μαύρο κάλα

Χρησιμοποιήστε τη μαύρη κόλα για να σχεδιάσετε μια γραμμή στο εξωτερικό τρίτο του βλεφάρου, κοντά στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων. Χρησιμοποιήστε μια γωνιακή βούρτσα eyeliner για να σχεδιάσετε τη γραμμή kohl προς τα έξω και να φτιάξετε ένα ακριβές φτερό. Επίσης, χρησιμοποιήστε kohl στην ίσαλο γραμμή για να μεγεθύνετε οπτικά τα μάτια.

Φέρνοντας το μακιγιάζ του γάμου σε σχήμα σε μωβ ροζ βλεφαρίδες και φρύδια

Τώρα χρησιμοποιήστε ένα μπούκλα βλεφαρίδων για να μπούκλωσε τις βλεφαρίδες και να κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Εφαρμόστε μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες. Τέλος, πλάστε τα φρύδια με το τζελ φρυδιών.

Wedding Makeup Moisturizer Primer Foundation

Απλώστε την ενυδατική κρέμα σε όλο σας το πρόσωπο. Εφαρμόστε το foundation στο κέντρο του προσώπου σας και μετά σκουπίστε το ομοιόμορφα με ένα σφουγγάρι.

Οδηγίες μακιγιάζ γάμου Εφαρμόστε concealer κάτω από τα μάτια

Εφαρμόστε concealer στα προεξέχοντα μέρη του προσώπου: το κέντρο του μετώπου, τη γέφυρα της μύτης και το τόξο του Cupid. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Ανακατέψτε τα πάντα με το σφουγγάρι. Χρησιμοποιήστε την επίπεδη βούρτσα βάσης για να εφαρμόσετε λίγη σκόνη στήριξης στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Γαμήλιο μακιγιάζ περίγραμμα του προσώπου με πούδρα ρουζ bronzer και highlighter

Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη, αφράτη βούρτσα για να κάνετε πούδρα σε όλο το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε το πινέλο καμπούκι για να εφαρμόσετε λίγη μπρούτζινη σκόνη στα ζυγωματικά και τους κροτάφους. Εφαρμόστε ρουζ με τη γωνιακή βούρτσα ρουζ. Χρησιμοποιήστε το κωνικό πινέλο για να εφαρμόσετε το highlighter στην άκρη της μύτης, στην καρδιά του χείλους και πάνω από τα ζυγωματικά.

Γαμήλιο μακιγιάζ σε μοβ ροζ μόνη σας τόνους μακιγιάζ με highlighter

Χρησιμοποιήστε την επίπεδη βούρτσα σκιάς ματιών για να βάλετε ένα highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από το φρύδι. Τέλος, απλώστε το κραγιόν και τρίψτε το με το δάχτυλό σας για να δημιουργήσετε μια ματ εμφάνιση.

Νυφικό μακιγιάζ για μπλε μάτια σκονισμένες ροζ αποχρώσεις