Αυτοκίνητα, τεχνολογία

Lamborghini Aventaboot – πλωτός διάδοχος του Aventador LP720

lamborghini aventaboot μακρύ σχέδιο εντυπωσιακές ασημένιες λεπτομέρειες

Ο φυσικός διάδοχος της Lamborghini Aventador LP720-4 50th Anniversary Roadster – Lamborghini Aventaboot, μοιάζει ακριβώς με αυτόν με μία εξαίρεση – μπορεί να κολυμπήσει! Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη νέα δημιουργία και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από αυτήν. Με μια αποφασιστικά σπορ εμφάνιση και υψηλές επιδόσεις, το σκάφος σας καλεί να πάτε σε περιπέτεια.

Lamborghini Aventaboot – πραγματικό αριστούργημα

lamborghini μεγάλη κίτρινη μαύρη διάσημη μάρκα

Ένας ανώνυμος πλούσιος από τη Φλόριντα έχει παραγγείλει ένα τέτοιο αριστούργημα. Το μηχανοκίνητο σκάφος Lamborghini Aventaboot έχει γίνει ένα από τα αστέρια του Miami International Boat Show φέτος. Σε αντίθεση με την Lamborghini Aventador, η οποία είναι εξοπλισμένη με κινητήρα V12 6,5 λίτρων με 720 ίππους, το “Aventaboot” διαθέτει 2 κινητήρες Mercury. Η συνολική απόδοση δείχνει 1350 ίππους με τυπική ρύθμιση και 1650 με σπορ.

Η Lamborghini Aventaboot εντυπωσιάζει με την ομοιότητά της

lamborghini aventaboot καθίσματα μπροστινή οθόνη τιμονιού

Το σκάφος δεν είναι μόνο βαμμένο στα ίδια χρώματα, αλλά έχει πολλές άλλες λεπτομέρειες από το Lamborghini Aventador LP720. Αυτά είναι, για παράδειγμα, οι προβολείς, τα πίσω φώτα, τα καθίσματα, τα εξαρτήματα ακόμα και το τιμόνι. Lamborghini Aventaboot είναι κάτι ιδιαίτερο στον κόσμο της καινοτομίας. Κάνει κάθε οπαδό της μάρκας να το ονειρεύεται. Ο σχεδιασμός και οι γραμμές είναι μαγευτικά όμορφες και του προσδίδουν έναν ξεχωριστό σπορ χαρακτήρα.

Παγκόσμια μάρκα Lamborghini Aventaboot Performance Appearance Appearance

aventaboat κίτρινο σπορ μπλε τέλειο σχέδιο

lamborghini λεπτομέρεια κίτρινο μαύρο τέλεια εκτέλεση

aventaboat αυτοκίνητο αυτοκινήτων νερό μεγάλο φορτηγά όμορφη

Αγοράστε ένα πρακτικό, πτυσσόμενο ποδήλατο