Συνταγές, ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης

Φτιάξτε μόνοι σας πίνοντας σοκολάτα: επιδόρπια ως ιδέα δώρου

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας συνταγές σοκολάτας ιδέες οδηγίες απλή ιδέα δώρου

Έχουμε τις τέλειες ιδέες για Φτιάξτε μόνοι σας πίνοντας σοκολάτα για όλους τους εθισμένους στη σοκολάτα. Ετοιμάστε τη δική σας σοκολάτα και απολαύστε την σε ένα ξυλάκι. Είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον και οπτικά πρωτότυπο να χρησιμοποιείτε κουτάλια αντί για λαβές. Αυτή η εξαιρετική ιδέα επιδόρπιο δεν είναι κατάλληλη μόνο για απόλαυση με την οικογένεια. Ωραία συσκευασμένη, μπορεί επίσης να κάνει τους φίλους ευτυχισμένους. Εάν θέλετε να φτιάξετε αυτό το πρωτότυπο γλυκό, οι συνταγές μας για να φτιάξετε μόνοι σας σοκολάτα θα σας βοηθήσουν.

Φτιάξτε μόνοι σας πίνοντας σοκολάτα – 3 πρωτότυπες ιδέες

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα δώρο Χριστουγεννιάτικη ιδέα ταράνδων καρδιές ζαχαρωτό ζαχαροκάλαμο

Αμέσως μετά έχουμε μια άλλη ιδέα δώρου που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ταιριάζει υπέροχα με τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι μια ιδέα για να φτιάξετε μόνοι σας σοκολάτα, όπου προετοιμάζετε μόνο ένα μείγμα κακάο και το γεμίζετε σε διαφανείς μπάλες Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο παραλήπτης μπορεί στη συνέχεια να ετοιμάσει ένα κακάο από αυτή τη μπάλα ανά πάσα στιγμή.

Φτιάξτε τη δική σας σοκολάτα πίνοντας με κουτάλια και μπαστούνια

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας φλιτζάνι κόκκινου γάλακτος με φιόγκο σοκολάτας

Τώρα όμως φτάνουμε στις συνταγές για να φτιάξετε μόνοι σας σοκολάτα. Θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να προετοιμαστούν. Επιλέξτε οποιαδήποτε γεύση ή δοκιμάστε πολλές και διασκεδάστε τσιμπολογώντας και χαρίζοντας.

Φτιάξτε τη δική σας πίνοντας σοκολάτα σε ένα μπαστούνι – έτσι παρασκευάζεται

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα λευκή σοκολάτα έλατο στρώσεις ιδέα αλάτι

Τα βήματα για να φτιάξετε τη δική σας σοκολάτα πίσης είναι τα ίδια για κάθε τύπο σοκολάτας, ανεξάρτητα από το αν είναι γάλα, μαύρη, μαύρη ή λευκή σοκολάτα. Εκτός από τη σοκολάτα, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πρόσθετα όπως marshmallows, πασπαλίζετε, ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένη καρύδα.

Για να φτιάξετε τη δική σας σοκολάτα, χρειάζεστε ένα λουτρό νερού και μία ή περισσότερες μπάλες σοκολάτας ή κουβερτούρα. Δεδομένου ότι η σοκολάτα δεν θα διατηρήσει πλέον το λείο της σχήμα εάν η θερμοκρασία είναι πολύ ζεστή, θα πρέπει να διαιρέσετε την ποσότητα της σοκολάτας. Είναι καλύτερο να λιώσετε μόνο τα 2/3 της σοκολάτας σε υδατόλουτρο, ανακατεύοντας συνεχώς. Η υπόλοιπη ποσότητα μπορεί να λιώσει στην εντέλεια ανακατεύοντας αφού αφαιρέσετε την κατσαρόλα από την εστία.

Ρίξτε σοκολάτα πίνοντας σε καλούπια

Φτιάξτε το δικό σας ποτό σοκολάτας κουτάλι ξύλο marshmallows κανέλα

Για να φτιάξετε τη δική σας σοκολάτα, χρειάζεστε τώρα δοχεία μέσα στα οποία μπορείτε να γεμίσετε τη σοκολάτα που είναι ακόμα υγρή. Πλαστικά γυάλινα ποτήρια, δίσκος παγάκι, φόρμα πραλίνας ή ταψί για μίνι μάφιν είναι κατάλληλα για το σκοπό αυτό. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το γλυκό και τι σχήμα πρέπει να έχει, μπορείτε επίσης να βρείτε άλλα δοχεία.

Μια άλλη ιδέα είναι να απλώσετε χαρτί ψησίματος και να απλώσετε τη σοκολάτα σε αυτό σε διαφορετικά σχήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να σχεδιάσετε τέτοια έλατα όπως παραπάνω. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κόπτες μπισκότων για βοήθεια.

Διακοσμήστε πίνοντας σοκολάτα

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας πολύχρωμη σοκολάτα ραντίζει φλιτζάνι τσαγιού γλάσο marshmallow

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα από τα στερεά συστατικά που αναφέρθηκαν παραπάνω για να φτιάξετε τη δική σας σοκολάτα, θα πρέπει να το κάνετε πριν γεμίσετε με τη σοκολάτα. Μετά τη σοκολάτα, τοποθετήστε ένα μπαστούνι και τελειώσατε με την παρασκευή της σοκολάτας μόνοι σας. Τώρα η σοκολάτα δεν έχει παρά να σκληρύνει.

Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για τη σοκολάτα

φτιάξτε τα δικά σας ποτά σοκολάτας ευγενή κουτάλια διακοσμήστε λουλούδια ζάχαρης στρούελ

Η ιδέα της χρήσης κουταλιών για να φτιάξετε τη δική σας σοκολάτα είναι επίσης πρωτότυπη. Αυτό σας δίνει επίσης μεγαλύτερο αριθμό, καθώς μπορείτε μόνο να βουτήξετε το κουτάλι στη σοκολάτα αρκετές φορές, δημιουργώντας αρκετές στρώσεις σοκολάτας. Or απλά γεμίζετε την κοιλότητα του κουταλιού με σοκολάτα. Τα στερεά συστατικά μπορούν επίσης να προστεθούν ως διακόσμηση στο τέλος.

Πακέτο σπιτικά γλυκά

Φτιάξτε τη δική σας ιδέα δώρο σοκολάτας δώρο χαρτί αλουμινόχαρτο συσκευασία ξύλινο κουτάλι

Όποια παραλλαγή και αν επιλέξετε να φτιάξετε τη δική σας σοκολάτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γλυκά που συσκευάζονται όμορφα ως υπέροχο δώρο. Οι φίλοι και οι συγγενείς σας είναι εγγυημένοι ότι θα εκπλαγούν.

Πίνοντας σοκολάτα με ζαχαροκάλαμο

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα μεταλλικό κουτάλι καραμέλα διακόσμηση πασπαλίζει

Δεδομένου ότι τα ζαχαρωτά είναι απαραίτητα για τα Χριστούγεννα, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τη σοκολάτα. Εάν φτιάχνετε μόνοι σας τη σοκολάτα, απλώς ετοιμάστε μερικά ραντίκια από το ζαχαροκάλαμο και ψεκάστε τα στο κουτάλι αργότερα.

Διακοσμήσεις για τα κουτάλια σοκολάτας

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα επιδόρπιο ιδέα diy συνταγή κουτάλι διακόσμησης

Αν σας αρέσει, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ενδιαφέροντα μοτίβα και διακοσμήσεις φτιάχνοντας τη δική σας σοκολάτα πίνοντας. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα που μπορείτε να μιμηθείτε γρήγορα και εύκολα.

Ξύλινο κουτάλι

Φτιάξτε ιδέα ξύλινη κουτάλα πίνοντας σοκολάτα λευκή σοκολάτα πικρού γάλακτος

Δεν είναι κατάλληλα μόνο μεταλλικά κουτάλια, αλλά και αυτά από ξύλο ή πλαστικό. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποια παραλλαγή θα επιλέξετε.

Κάρτες με οδηγίες

φτιάξτε μόνοι σας φάκελο ιδέας μέντας σοκολάτας

Είστε ευπρόσδεκτοι να προσθέσετε μια κάρτα στο αρχικό δώρο, στην οποία αναγράφεται ο σκοπός και τα συστατικά. Άλλωστε, δεν γνωρίζουν όλοι τον τύπο του δώρου και μπορεί να αναρωτιούνται σε τι προορίζεται.

Ζεστή σοκολάτα

Φτιάξτε τη δική σας ιδέα πίνοντας σοκολάτα γάλα με ποτό σοκολάτα

Είτε σε μπαστούνι είτε σε κουτάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πίνοντας σοκολάτα για να φτιάξετε ζεστή σοκολάτα. Για το σκοπό αυτό, η αυτοσχέδια σοκολάτα πόσης απλώς βυθίζεται σε ζεστό γάλα, γεγονός που την κάνει να λιώσει.

Φτιάξτε πίνοντας σοκολάτα μόνοι σας – μείγμα κακάο σε μια χριστουγεννιάτικη μπάλα

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα χριστουγεννιάτικο δέντρο διακοσμήσεις κακάο πικρή λευκή σοκολάτα γάλακτος

Με την παραπάνω ιδέα να φτιάξετε μόνοι σας πίνοντας σοκολάτα, δεν αρκεί με τους σοκολατένιους πειρασμούς. Πιθανότατα έχετε ήδη δει κάθε είδους ιδέες για να γεμίσετε διαφανή χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια, αλλά τι λέτε για το κακάο; Μπορείτε να το αναμίξετε ξανά με διάφορα άλλα συστατικά για να πάρετε ενδιαφέρουσες γεύσεις.

Πίνοντας σοκολάτα με marshmallows

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα ιδέα χριστουγεννιάτικο δέντρο διακοσμήσεις κακάο marshmallows

Κατ ‘αρχήν, ο σκοπός είναι ο ίδιος, μόνο ότι χρησιμοποιείτε σκόνη κακάο για να φτιάξετε τη δική σας σοκολάτα πίνοντας αντί για σοκολάτα ή κουβερτούρα. Μπορείτε να τρίψετε το τελευταίο πολύ καλά και να το χρησιμοποιήσετε αντί για κακάο.

Έτσι χρησιμοποιείται η κατανάλωση σοκολάτας

φτιάξτε το δικό σας ποτό σοκολάτας για προετοιμασία μίνι μαρσμελόου γάλακτος

Για να φτιάξετε μόνοι σας σοκολάτα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα συστατικά στην μπάλα, όπως marshmallows, θρυμματισμένα ζαχαροκάλαμα ή δυόσμο, κανέλα και ζάχαρη. Αλλά πρώτα προσθέστε το κακάο έτσι ώστε τα υπόλοιπα συστατικά να είναι ευδιάκριτα στην επιφάνεια.

Ασυνήθιστα συστατικά

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα τετράγωνο μίγμα ζάχαρης κακάο

Εάν θέλετε να δώσετε στο κακάο μια ιδιαίτερη γεύση όταν φτιάχνετε τη δική σας σοκολάτα, μπορείτε επίσης να αναμίξετε τη σκόνη με πιο τολμηρά συστατικά, όπως κόλιανδρο, κάρδαμο, μοσχοκάρυδο ή τσίλι. Για να ενισχύσετε τη σοκολατένια γεύση, προσθέστε επίσης το Streussel Kovertüre. Το ρούμι είναι επίσης ένα ενδιαφέρον συστατικό που δεν μπορείτε να βάλετε στην μπάλα, αλλά μπορεί να γραφτεί στην κάρτα ως συμβουλή.

Πειραματιστείτε με γλυκά

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα λευκό ποτήρι μπιφτέκι διαφανές m & amp; m

Προσθέστε τα αγαπημένα σας γλυκά και καραμέλες στη σοκολάτα. Σε αυτό το παράδειγμα, ο Μ&M’s χρησιμοποιείται. Πειραματιστείτε με gummy αρκούδες, ξυλάκια πρέτσελ, ψεκασμούς και άλλα πράγματα.

Ιδέα συσκευασίας σοκολάτας κατανάλωσης

φτιάξτε τον εαυτό σας πίνοντας σοκολάτα ιδέα ταράνδων διακόσμηση βελούδινο σύρμα rudolph

Μπορείτε επίσης να συσκευάσετε το χριστουγεννιάτικο μπιχλιμπίδι με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τα Χριστούγεννα, για παράδειγμα, ένας τάρανδος είναι κατάλληλος για αυτό. Ανάλογα με την περίσταση για την οποία φτιάχνετε μόνοι σας τη σοκολάτα, βρείτε κάτι ενδιαφέρον.

Πίνοντας σοκολάτα ως γλάσο

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση σοκολάτας marshmallows με γλάσο σοκολάτα με αστέρι

Αν θέλετε να πάρετε πολλά γλυκά από τη λιωμένη σοκολάτα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτήν την παραλλαγή. Η σοκολάτα χρησιμοποιείται μόνο ως γάνωμα. Σουβλάκια marshmallows ή άλλο γλυκό ή ακόμα και μπαστούνια pretzel και στη συνέχεια βουτήξτε τα στη σοκολάτα. Τα σουβλάκια πρέπει να είναι ήδη προετοιμασμένα ώστε να μπορείτε να δουλέψετε γρήγορα και να τελειώσετε πριν στερεοποιηθεί ξανά η σοκολάτα.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί – 10 όμορφες ιδέες DIY για την περίοδο των Χριστουγέννων

Φτιάξτε το δικό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι – 4 απλές ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια

Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις από χάρτινους σωλήνες: 7 γοητευτικά DIY έργα για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

Τυλίγοντας όμορφα τα χριστουγεννιάτικα δώρα – 6 απλές ιδέες DIY για όμορφη συσκευασία δώρου

Κάντε μόνοι σας χριστουγεννιάτικα δώρα: 7 δημιουργικές και γρήγορες DIY ιδέες

Πτυσσόμενες χαρτοπετσέτες για τα Χριστούγεννα – 9 απλές οδηγίες