Ιδέες χειροτεχνίας, ΒΙΝΤΕΟ

Tinker με κάστανα – φτιάξτε μόνοι σας τα κατάλληλα φθινοπωρινά διακοσμητικά με τα παιδιά σας

τελικό αποτέλεσμα ιστός αράχνης κάστανα διακόσμηση αποκριές μπάλες νήματος πολύχρωμες

Σκεφτήκατε ποτέ να φτιάξετε διακοσμητικά με κάστανα; Η Deavita σας προσκαλεί να πάρετε έμπνευση από τα απλά έργα DIY σε αυτήν την ανάρτηση. Πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι αυτή η μέθοδος διακόσμησης είναι αρκετά φθηνή, επειδή μπορείτε να βρείτε τόσα πολλά κάστανα έξω το φθινόπωρο. Μπορείτε επίσης να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τα μικρά σας ενώ τσιμπείτε με κάστανα.

Tinker δημιουργικά με κάστανα

tinker κάστανα αράχνη ιστός αποκριών διακόσμηση κίτρινο νήμα πολύχρωμο

Στη συλλογή φωτογραφιών μας θα βρείτε ιδέες χειροτεχνίας που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με τα παιδιά σας στο σπίτι. Απλώς πρέπει να έχετε λίγες χειρονακτικές δεξιότητες χωρίς απαραίτητα να είστε επαγγελματίας. Τα δημιουργικά μυαλά είναι επίσης ευπρόσδεκτα επειδή μπορούν να ολοκληρώσουν πολλά έργα και εικονογραφήσεις προσεκτικά επιλεγμένες στις παρακάτω φωτογραφίες.

Προστασία από σκώρο για την ντουλάπα

κάστανα τσίμπημα φθινοπωρινή διακόσμηση diy έργο σκώρος προστασίας καλωδίων μορφές πένσα λυγίζουν

καστανιές tinker φθινοπωρινή διακόσμηση diy project loop hot gun gun

Πρώτα, απλώς πάρτε μια συρμάτινη ή λεπτή μεταλλική κρεμάστρα και μια πένσα. Θα χρειαστείτε επίσης ένα τόξο ή κορδέλα και ένα πιστόλι θερμής κόλλας. Στη συνέχεια σχηματίστε ένα συρμάτινο γάντζο με την πένσα και διακοσμήστε το με το φιόγκο χρησιμοποιώντας τη θερμή κόλλα για να το στερεώσετε.

κάστανα tinker φθινοπωρινή διακόσμηση diy project loop wrap around

Δέστε αλυσίδα καστανιάς στο γάντζο

Αρχικά, τυλίξτε την κορδέλα ή το τόξο γύρω από το γάντζο του παλτό. Αφού τυλίξετε την κορδέλα γύρω από την κρεμάστρα, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε με νήμα δένοντας τα κάστανα με τη βελόνα. Στη συνέχεια, δέστε την αλυσίδα από τα κάστανα στην κρεμάστρα και προσθέστε ένα διακοσμητικό στοιχείο.

γάντζο διακόσμησης καστανιάς με γάντζο

καστανιές tinker φθινοπωρινή διακόσμηση diy έργο βελόνα νήμα δαντέλα αλυσίδα κατασκευή

προσθέστε δαντέλα καστανιάς αλυσίδα σύρμα αγκίστρι σκόρ απωθητικό

τελικό αποτέλεσμα προστασίας από καστανιές ντουλάπας σκώρου κάντε το μόνοι σας

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη δημιουργία σας να φαίνεται πιο φανταστική με διάφορους τρόπους. Κρεμάστε τη γιρλάντα στη ράγα των ρούχων στην ντουλάπα σας και προστατέψτε τα ρούχα σας από τους σκώρους.Μια άλλη παραλλαγή θα ήταν να δέσετε τα κάστανα σε κύκλο ή ως στεφάνι. Διακοσμήστε με κορδέλα από δαντέλα ή άλλο φυσικό υλικό.

Φτιάξτε ζώα ως παιχνίδια ή διακοσμητικά με κάστανα

Tinker με σουβλί καστανιάς χρησιμοποιήστε κατσαβίδι για να κάνετε τρύπες

οδοντογλυφίδες κάστανα τρυπήστε πόδια πόδια τσιμπήματα συνδέστε φιγούρες ζώων

Χρησιμοποιήστε ένα σουβλί ή κατσαβίδι για να κάνετε δύο μικρές τρύπες στο κάστανο για τα πόδια των ζώων. Μπορείτε να κολλήσετε τα μικρά κεφάλια των μορφών με τη βοήθεια των διακοσμητικών ματιών από κύκλους με ένα σημείο στη μέση. Επίσης, μην ξεχάσετε να κάνετε μερικές ακόμη τρύπες για να τακτοποιήσετε οδοντογλυφίδες και να δέσετε κάστανα με τη βοήθεια κόλλας.

οδοντογλυφίδες κάστανα τρυπήστε πόδια πόδια τσίμπημα συνδέστε ζώα φιγούρες κόλλα όπλο διακοσμητικά μάτια

τελικό αποτέλεσμα με κάστανα παιδάκια παιχνίδια ζώα ειδώλια

Όλα τα άλλα μπορούν επίσης να γίνουν από τα χεράκια υπό την επίβλεψη των γονέων. Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα μικρό ζώο όπως αυτό στην παραπάνω φωτογραφία. Φυσικά, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να φτιάξετε άλλα μοναδικά πλάσματα με κάστανα.

Φτιάξτε έναν ιστό αράχνης με κάστανα

Tinker κάστανα διάτρητες άκρες κατσαβιδιών

τρυπήστε αρκετές οδοντογλυφίδες ομοιόμορφα στο κάστανο

αράχνη περιτύλιγμα σφιχτό νήμα κάστανο διακόσμηση αποκριές DIY diy έργο

Και πάλι, για αυτό το έργο μόνος σου, θα χρειαστείς ένα σουβλί, κάστανα και κλωστή. Για να δημιουργήσετε έναν ιστό αράχνης, κάντε μερικές μικρές τρύπες στο κάστανο και βάλτε μέσα οδοντογλυφίδες. Αυτό παίζει το ρόλο ενός καμβά. Στη συνέχεια, τυλίξτε το νήμα γύρω του. Διακοσμήστε όπως θέλετε. Μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα στην παραπάνω εικόνα.