Διακόσμηση & γιορτές, Απόκριες

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών-απλές ιδέες

φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις αποκριών κήπου glitter διακόσμηση αράχνη αράχνη κολοκύθας

Για το Halloween δεν πρέπει να σκεφτείτε μόνο τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά και την υπαίθρια γιορτή σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να μεταμορφώσετε την αυλή ή τον κήπο σας για αυτό το φρικιαστικό και διασκεδαστικό φεστιβάλ; Εδώ είναι ιδέες για Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών, δώστε στην οικογένειά σας και στους καλεσμένους του πάρτι χτυπήματα χήνας. Για τις Απόκριες ή την «Παραμονή πριν από την Ημέρα των Αγίων Πάντων», όλα περιστρέφονται γύρω από τους νεκρούς που ζωντανεύουν στο σκοτάδι της νύχτας. Τυλιγμένοι στο σκοτάδι, οι εξωτερικοί χώροι γίνονται μυστηριώδες έδαφος γεμάτο εκπλήξεις. Τι κρύβεται στις σκιές στον κήπο ή την αυλή σας; Δεν είναι δύσκολο να προσθέσετε ένταση στο φυσικό δράμα της νύχτας. Χρειάστηκε μόνο λίγη φαντασία και μερικά βασικά υλικά.

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών-μια κουκουβάγια κολοκύθας

Απόκριες διακόσμηση κήπου για να κάνετε αστεία την ιδέα της κουκουβάγιας κολοκύθας

Μια κολοκύθα για το Halloween δεν χρειάζεται να είναι χαραγμένη για να είναι πρωτότυπη. Και μια ανατριχιαστική εμφάνιση δεν απαιτείται απαραίτητα για τη διακόσμηση. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε αυτήν την κουκουβάγια ως διακόσμηση κήπου αποκριών για να φτιάξετε τον εαυτό σας; Δεν είναι τόσο δύσκολο να το φτιάξετε όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Χρειάζεστε μια μεγάλη, πορτοκαλί κολοκύθα και δύο διακοσμητικές κολοκύθες είναι λευκές ή άλλο αντίθετο χρώμα. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, κόψτε τα στα μάτια, τα πόδια και τα φτερά του κεφαλιού. Μπορείτε να στερεώσετε τα κομμάτια με ξύλινα σουβλάκια.

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών-στεφάνι καλαμποκιού

φτιάξτε μόνοι σας αποκριές διακόσμηση κήπου στεφάνι καλαμπόκι πολύχρωμα χρώματα

Αντί για λουλούδια, χρησιμοποιήστε καλαμπόκι για να κάνετε την εμφάνιση της πόρτας. Αυτά τα Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών είναι τόσο εύκολο να γίνει όσο το παραπάνω. Χρειάζεστε ένα πλαίσιο από ξύλο. Αυτό πρέπει να είναι λίγο ευρύτερο. Στη συνέχεια, πάρτε λίγο μικρό και, κατά προτίμηση, πολύχρωμο καλαμπόκι στο στάχυ. Τακτοποιήστε τα στο πλαίσιο της εικόνας όπως παραπάνω και, στη συνέχεια, κολλήστε τα στη θέση τους.

Φτιάξτε μια φιγούρα γάτας μόνοι σας

Απόκριες διακόσμηση κήπου do-it-yourself γάτα μαύρη ιδέα γκαζόν

Για αυτό Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών είναι καλύτερο να ζητήσετε βοήθεια από τον σύζυγό σας εάν δεν έχετε εμπειρία με πριόνια. Σχεδιάστε μια γάτα σε μια ξύλινη σανίδα και, στη συνέχεια, πριονίστε την. Στη συνέχεια βάψτε τους ένα μαύρο χρώμα για να ταιριάζουν με τις Απόκριες. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι. Τότε δεν πρέπει να αφήσετε τη γάτα έξω στη βροχή!

Φτιάξτε μόνοι σας νυχτερίδες

φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις αποκριών κήπου νυχτερίδες μαύρο χαρτί

Αυτές οι νυχτερίδες είναι κατασκευασμένες από χαρτί κατασκευής. Αλλά και εδώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλο, όπως με τις γάτες, για να εγγυηθείτε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Όπως είναι τυπικό για αυτούς, κρεμάστε τις νυχτερίδες ανάποδα από ένα δέντρο.

Πρωτότυπα αποκριάτικα σχέδια των Marian Parsons και Layla Palmer

Οικογενειακές ταφόπλακες αποκριών

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις αποκριών κήπου-ανατριχιαστικές ταφόπλακες για ατμόσφαιρα νεκροταφείου

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-φτιάξτε μόνοι σας-φελιζόλ-επιτύμβιες πλάκες-τσιμπήματα

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών

Αυτά τα ανατριχιαστικά Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών μοιάζουν με αληθινά, γκρίζα και ζοφερά. Σαν φόντο για τις γιορτές του πάρτι σας, αυτές οι ταφόπλακες θα δημιουργήσουν μια εκπληκτικά ανατριχιαστική ατμόσφαιρα. Για να φτιάξετε τις ταφόπλακες θα χρειαστείτε:

• Πλάκες φελιζόλ περίπου 5cm x 30cm x 91cm – ένα πιάτο θα κάνει 2 επιτύμβιες στήλες

• ένα οδοντωτό μαχαίρι ψωμιού

• ένα μαχαίρι κοπής

• μόνιμος δείκτης

• μαύρη βαφή ψεκασμού

• σκούρο γκρι και λευκό ακρυλικό χρώμα

• βούρτσα 6 ή 7 εκατοστών

Βήμα 1: Για να αποκτήσετε το περίγραμμα των ταφόπλακων, κατεβάστε μερικές εικόνες από απλά σχήματα επιτύμβιας στήλης από το διαδίκτυο. Σχεδιάστε αυτά στο φύλλο φελιζόλ σας. Επιλέξτε απλά σχήματα που μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο, στρογγυλό καπάκι κατσαρόλας ή κάτι παρόμοιο για τις καμπύλες.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φελιζόλ-ταφόπλακες-περίγραμμα

Βήμα 2: Κόψτε τα σχήματα της ταφόπλακας από το φύλλο φελιζόλ σύμφωνα με το περίγραμμα που σχεδιάσατε. Χρησιμοποιήστε το οδοντωτό μαχαίρι ψωμιού. Το μαχαίρι κόβεται εύκολα, αλλά δημιουργεί ένα πολύ σπασίκλα, οπότε αυτό είναι καλύτερο να το κάνετε έξω από αυτό. Κόψτε υπό γωνία στον αφρό. Αυτή η δραστηριότητα δεν πρέπει να πραγματοποιείται από παιδιά εκτός εάν εποπτεύονται από ενήλικες.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φελιζόλ-ταφόπλακες-

Βήμα 3: Σχεδιάστε το ανατριχιαστικό σας σχέδιο στην κενή ταφόπλακα σας. Και πάλι, αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις εικόνες των πραγματικών ταφόπλακων, αλλά μην ξεχνάτε, απλές εικόνες όπως: σταυροί, κρανία ή RIP αναγνωρίζονται αμέσως. Μην ανησυχείτε για τις διορθώσεις. Δεν είναι πρόβλημα πριν βάψετε τις ταφόπλακες.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φελιζόλ-ταφόπλακες-σχέδιο

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών

Βήμα 4: Όταν είστε ευχαριστημένοι με το σκίτσο σας, ήρθε η ώρα να κάνετε τις ταφόπλακες του Halloween πιο ρεαλιστικές – χαράζοντας το σχέδιο στην επιφάνεια. Αυτό είναι εύκολο με ένα οδοντωτό μαχαίρι κοπής. Απλά ξύστε την επιφάνεια σύμφωνα με τις σκιαγραφημένες γραμμές σας με την άκρη του μαχαιριού και σε βάθος 2-3 εκατοστών. Για καλύτερα αποτελέσματα, κρατήστε το μαχαίρι σας υπό γωνία.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-φτιάξε μόνος σου-σκάλισμα-επιτύμβιες στήλες

Βήμα 5: Τα τελευταία βήματα είναι να βάψετε τις ταφόπλακες σας. Αρχικά, χρησιμοποιήστε τη μαύρη βαφή ψεκασμού για να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια. Αυτό πρέπει να γίνει σε καλά αεριζόμενο χώρο ή σε εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιήστε μεγάλες διαδρομές από διαφορετικές κατευθύνσεις για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη κάλυψη. Και πάλι, αυτό δεν πρέπει να γίνεται από παιδιά χωρίς επίβλεψη. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φελιζόλ-ταφόπλακες-βαφή με σπρέι

Βήμα 6: Για να δημιουργήσετε ένα παράξενο αυθεντικό εφέ πέτρας, στεγνώστε τη μαύρη επιφάνεια με ακρυλικό χρώμα σε αυτό το βήμα. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα γκρι χρώματος με το πινέλο 6 εκατοστών. Τραβήξτε ελαφρά τη βούρτσα στην επιφάνεια, ώστε το χρώμα να μην μπει στο σκαλιστό σχέδιο. Αφήστε αυτό το στρώμα να στεγνώσει.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-φτιάξτε μόνοι σας-ταφόπλακες-εφαρμόστε-ακρυλικό χρώμα

Βήμα 7: Για να προσθέσετε περισσότερο βάθος στο χρώμα, βάλτε ένα δεύτερο στρώμα με τον ίδιο τρόπο, αλλά αυτή τη φορά ένα μείγμα σκούρου γκρι και λευκού ακρυλικού χρώματος. Αφήστε αυτό το στρώμα να στεγνώσει εντελώς.

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών

Βήμα 8: Εφαρμόστε μια τρίτη και τελευταία στρώση λευκού ακρυλικού χρώματος χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική όπως πριν. Η προσθήκη αυτών των πολλών στρωμάτων χρώματος κάνει έναν πολύ ρεαλιστικό πάγκο από γρανίτη. Αφήστε αυτό το τελευταίο στρώμα να στεγνώσει και η ταφόπλακα σας είναι έτοιμη να εμφανιστεί.

Χρήσιμη συμβουλή: Για να τοποθετήσετε τις ταφόπλακες του Halloween έξω, βάλτε μπαμπού ή μεταλλικά σουβλάκια στην ταφόπλακα και κολλήστε τα σταθερά στο έδαφος. Για γνησιότητα, τοποθετήστε τις ταφόπετρες κοντά και σε ανομοιόμορφες γωνίες για να επαναλάβετε ένα παλιό εφέ νεκροταφείου.

Τρομάξτε τους καλεσμένους σας με φριχτές διακοσμήσεις κήπου αποκριών για να φτιάξετε τον εαυτό σας

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-ανατριχιαστικά-φαντάσματα

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών

Για ένα εξαιρετικά τρομακτικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά, τι θα λέγατε για μερικά τρομακτικά φαντάσματα που επιπλέουν στην αυλή σας. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε αυτές τις τρομακτικές διακοσμήσεις κήπου του Halloween με φθηνά είδη χειροτεχνίας. Για καλύτερο αποτέλεσμα, αυτά τα υπέροχα πνεύματα θα φαίνονται φανταστικά κρεμασμένα από δέντρα. Or εναλλακτικά στη βεράντα, στο «Trick or Treaters» ένα πραγματικό σοκ! ομολογώ.

Για κάθε φάντασμα θα χρειαστείτε:

• 6-8 συσκευασίες μουσελίνας ή πανί

• 1 μεγάλη μπάλα φελιζόλ

• 2 μικρές μπάλες φελιζόλ

• Μία ράβδος επέκτασης κυλίνδρου βαφής ή παρόμοιο ραβδί

• χάρακες 2 μ

• Ενα σφυρί

• 2 κοντά καρφιά μεγάλης κεφαλής

• Μια κανάτα με άμυλο υγρού υφάσματος

• ένα άδειο μπουκάλι σπέρματος

• ένα φύλλο μαύρης τσόχας

• Ψαλίδι

• υφαντική κόλλα

• μεγάλη βελόνα ραψίματος

• πετονιά

Βήμα 1: Για να δημιουργήσετε πλαίσια για κάθε φάντασμα, φτιάξτε ένα σκελετό διασταυρώνοντας τη ράβδο προέκτασης του κυλίνδρου βαφής και δύο χάρακες ποδιών όπως φαίνεται. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο καρφί με κεφάλι για να τα κολλήσετε μεταξύ τους, το ένα πάνω στο άλλο.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-κάδρο-φάντασμα

Βήμα 2: Στερεώστε τη ράβδο προέκτασης σε μέρος που δεν φυσάει για εύκολη κάλυψη του φανταστικού υφάσματος.

Halloween-garden-decoration-do-it-yourself-ghost-extension-bar

Βήμα 3: Συνδέστε το κεφάλι του φάντασμα τοποθετώντας μια μεγάλη μπάλα φελιζόλ πάνω από τη ράβδο επέκτασης.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φάντασμα-κεφάλι

Βήμα 4: Φέρτε τα χέρια του φάντασμα συνδέοντας μια μικρότερη μπάλα φελιζόλ σε κάθε ένα από τα απλωμένα μπαστούνια.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φάντασμα-φελιζόλ-μπάλα

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών

Βήμα 5: Το ντύσιμο του πανί είναι το σημείο όπου η φαντασματική φιγούρα σας αρχίζει να ζωντανεύει, ας το πούμε έτσι! Ξεκινήστε σπρώχνοντας τη μουσελίνα πάνω στο πλαίσιο όπως φαίνεται. Συνεχίστε να προσθέτετε ύφασμα και να διπλώνετε μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φάντασμα-πλαίσιο

Βήμα 6: Στερεώστε τη φανταστική φιγούρα σας στη θέση της με άμυλο ψεκασμού: αραιώστε το άμυλο ιστού και ρίξτε το στη φιάλη ψεκασμού. Κορεσμός των βραχιόνων κεφαλής και των άνω δομών με διάλυμα αμύλου. Απελευθερώστε το σώμα από τη δύναμη, έτσι ώστε η φαντασμαγορική σας μορφή να αιωρείται στον άνεμο.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φάντασμα-σπρέι-άμυλο

Βήμα 7: Μόλις το άμυλο έχει σκληρύνει πλήρως, είναι καιρός να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τα ανατριχιαστικά χαρακτηριστικά του προσώπου του φάντασματος. Τα σχήματα εξαρτώνται από εσάς. Για ένα πάρτι ενηλίκων, τα χαρακτηριστικά του φάντασμα μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα φρικτά, αλλά για ένα παιδικό πάρτι ίσως θα μπορούσατε να αναζητήσετε πιο φιλικά ή κωμικά εφέ. Για να δημιουργήσετε τα μάτια και το στόμα, κόψτε αυτά τα απλά σχήματα από μαύρη τσόχα και χρησιμοποιήστε μια κόλλα υφάσματος για να τα κολλήσετε στο κεφάλι.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φάντασμα-μάτια-στόμα

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-to-do-it-yourself-ghost-face-features

Βήμα 8: Τώρα ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε τις μικρές μπάλες φελιζόλ που αποτελούσαν τα χέρια σας. Κάντε το με προσοχή για να μην καταστρέψετε τα ευαίσθητα σχήματα στο σκληρυμένο ύφασμα.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φάντασμα-μικρές-φελιζόλ-μπάλες

Βήμα 9: Για να εκθέσετε το μυαλό σας, πρέπει να συνδέσετε τη γραμμή αλιείας στα χέρια. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη βελόνα ραψίματος για να ράψετε ένα μεγάλο μήκος πετονιάς μέσα από το ύφασμα και των δύο χεριών. Κόψτε τα σφιχτά για να μην εξαφανιστεί η εμφάνισή σας σε μια ριπή αέρα.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-κάνε-μόνος-φάντασμα-ψάρεμα-χορδή-ράψιμο

Βήμα 10: Τέλος, προσθέστε τη γραμμή αλιείας στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας και πάλι τη μεγάλη βελόνα ραψίματος, φέρτε ένα μεγάλο μήκος πετονιάς στην κορυφή του μυαλού στο κεφάλι. Εάν είναι δυνατόν, περάστε τη βελόνα κατευθείαν μέσα από τη σφαίρα φελιζόλ για επιπλέον αντοχή. Κόψτε αυτό το μήκος της πετονιάς πολύ ασφαλώς.

Απόκριες-κήπος-διακόσμηση-to-do-it-yourself-ghost-head-attach

Το πραγματικά συναρπαστικό μέρος της όλης διαδικασίας είναι να εμφανίζετε τα υπέροχα πλωτά φαντάσματά σας σε δέντρα ή γάντζους στην αυλή ή στο κατώφλι σας για να «χαιρετήσετε» τους επισκέπτες. Φυσικά, αυτά τα ανατριχιαστικά φαντάσματα θα φαίνονται εξαιρετικά δραματικά όταν τοποθετηθούν κοντά στις τρομακτικές ταφόπλακες σας. Συνδυάστε αυτά τα δραματικά Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών με μερικά από τα ανατριχιαστικά φανάρια και τις σκαλιστές κολοκύθες που εμφανίζονται στα άλλα άρθρα μας για το Halloween για ένα τέλειο, τρομακτικό υπαίθριο πάρτι.

Από την Τζαζ

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου αποκριών

πρωτότυπη διακόσμηση επιτύμβιας στήλης αποκριών