Επιλεγμένα, έπιπλα

Σύγχρονες μονάδες τοίχου – πρακτικά έπιπλα για κάθε δωμάτιο

μοντέρνες μονάδες τοίχου ιδέες επίπλων σχεδιαστών υψηλής γυαλάδας

Σήμερα, οι μονάδες τοίχου μπορούν να έχουν μεγάλη ποικιλία σχημάτων, να αποτελούνται από μεμονωμένα ντουλάπια ή ράφια και μπορούν να προσαρτηθούν μεμονωμένα. Όπως και η κλασική παραλλαγή, ωστόσο, μπορεί να αποτελείται από ένα ολόκληρο ή πολλά μεγαλύτερα μέρη, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε εξίσου ελεύθερα, αλλά τελικά να μοιάζουν με ένα μόνο έπιπλο στο τέλος. Τώρα, δεν πρέπει να σκεφτείτε τα παλιομοδίτικα μοντέλα του παρελθόντος κάτω από το τελευταίο. Στις μέρες μας θα είναι σύγχρονες μονάδες τοίχου προσφέρεται σε απλά και μοντέρνα σχέδια με καθαρές γραμμές. Οι σύγχρονες τάσεις βασίζονται στο μινιμαλιστικό στυλ. Προκειμένου να διασφαλιστεί η μοντέρνα εμφάνιση, αποφεύγονται οι κιτς διακοσμήσεις και στολίδια. Επομένως, ταιριάζουν με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και επίπλων τοίχων.

Οι σύγχρονες μονάδες τοίχου προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο

σύγχρονες μονάδες τοίχου βιβλιοθήκες ξύλινες ιδέες ντουλαπιών τηλεόρασης

Αλλά ολόκληρες μονάδες τοίχου προσφέρουν επίσης άφθονο αποθηκευτικό χώρο και αποτελούν την ιδανική τοποθεσία για την τηλεόραση. Με τη σωστή μονάδα τοίχου, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βιβλία, τα DVD ή τις φωτογραφίες σας με κομψό τρόπο και να τα εμφανίσετε ταυτόχρονα. Οι μονάδες τοίχου μπορούν να αποτελούνται από ράφια και ντουλάπια. Δημιουργήστε τη δική σας βιβλιοθήκη ή απλώς χρησιμοποιήστε τη για να παρουσιάσετε τη συλλογή των εικόνων σας.

Άχνετε για ένα πρακτικό έπιπλο για το γραφείο που έχει τόσο στιλ όσο και αρκετό χώρο αποθήκευσης για όλα τα έγγραφα και φακέλους; Τότε η μονάδα τοίχου είναι μια τέλεια επιλογή και σε αυτή την περίπτωση. Είτε από ντουλάπια, ράφια είτε από συνδυασμό και των δύο, είστε εγγυημένοι ότι θα είστε ικανοποιημένοι. Οι ταβέρνες, από την άλλη πλευρά, προσφέρονται με μια επιλογή από μεντεσέ πόρτες, ρολά ή κρεμαστά αρχεία, έτσι ώστε να έχετε μόνο να σκεφτείτε ποια παραλλαγή σας αρέσει περισσότερο και είναι η πιο πρακτική για εσάς. Οι μονάδες τοίχου με ενσωματωμένο γραφείο είναι επίσης ιδιαίτερα λειτουργικές. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τους πιο σημαντικούς φακέλους κοντά σας ενώ εργάζεστε στο γραφείο σας.

Οι σύγχρονες μονάδες τοίχου εξοικονομούν χώρο

μοντέρνες μονάδες τοίχου σκούρα έπιπλα σχεδιαστών ξύλου μαόνι

Εάν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα και θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια μονάδα τοίχου με ενσωματωμένο ή πτυσσόμενο κρεβάτι για το υπνοδωμάτιο ή το παιδικό δωμάτιο. Όπως συμβαίνει με όλους τους άλλους τύπους, υπάρχουν αμέτρητα σχέδια σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων για τέτοιες μονάδες τοίχου.

Σύγχρονες μονάδες τοίχου για μεγαλύτερη τάξη στο μικρό διαμέρισμα

σύγχρονες μονάδες τοίχου σύστημα ραφιών μονάδα τοίχου υπνοδωματίου

Μοντέρνα μονάδα τοίχου για το μινιμαλιστικό σαλόνι

μοντέρνες μονάδες τοίχου ξύλινα οπτικά μέτωπα μοντέρνα και απλά

Οι σύγχρονες μονάδες τοίχου είναι έπιπλα λειτουργικά και εξοικονομούν χώρο

μοντέρνες μονάδες τοίχου ξύλινα ράφια συστήματα βάση ντουλάπι ιδέες έπιπλα

μοντέρνες μονάδες τοίχου αρθρωτά έπιπλα σαλονιού ράφια σύστημα τετράγωνο ντουλάπι τηλεόρασης

μοντέρνες μονάδες τοίχου πορτοκαλί ντουλάπι τηλεόρασης υψηλής γυαλάδας

μοντέρνες μονάδες τοίχου χώρο αποθήκευσης ράφι ντουλάπια στερέωση τοίχου

Συνδυάστε σύγχρονες μονάδες τοίχου ράφια ντουλάπι τοίχου ντουλάπι τηλεόρασης

μοντέρνες μονάδες τοίχου λευκά μέτωπα ξύλινη βάση ντουλάπι μοντέρνα

σύγχρονες μονάδες τοίχου μονάδα τοίχου μινιμαλιστική, απλή πρόσοψη χωρίς λαβές

Όλα τα έπιπλα στο Gomodern