Διακόσμηση & γιορτές, σαλόνι

Έπιπλα σαλονιού – εκλεκτικά, ασιατικά, ισπανικά ή ρουστίκ

σχεδιασμός σαλόνι ασιατικού στιλ

Αν θέλετε να δώσετε στο σαλόνι μια μοναδική εμφάνιση, επιλέξτε ένα ζεστό, ζεστό και διαφορετικό στυλ επίπλωσης – εκλεκτικό, ασιατικό, ισπανικό ή ρουστίκ. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι αυτό Έπιπλα σαλονιού Τα στυλ είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Αλλά έχουν κάτι κοινό – τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Πλούσια χρώματα και κόκκινες πινελιές, ζεστά ξύλινα έπιπλα και γυαλιστερές επιφάνειες χαρακτηρίζουν αυτά τα σχέδια. Διακοσμητικά υφάσματα και αξεσουάρ προσθέτουν τη συνολική εμφάνιση.

Σύγχρονο ασιατικό εσωτερικό σαλονιού

μοντέρνο-ασιατικό-σαλόνι-εσωτερικό-κόκκινο-τοίχο

Μια ήρεμη ατμόσφαιρα και πολλά χαρούμενα χρώματα συνδυάζονται με μοντέρνα έπιπλα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό Έπιπλα σαλονιού σε ασιατικό στιλ. Η χρήση ασυνήθιστων υλικών όπως το πλαστικό είναι χαρακτηριστική για αυτό το σχέδιο. Ένα ενδιαφέρον μείγμα προκύπτει όταν συνδυάζετε το ασιατικό με το μοντέρνο, μινιμαλιστικό, μεταμοντερνιστικό, σκανδιναβικό ή μεταβατικό στυλ. Σας παρουσιάζουμε μερικά παραδοσιακά σχέδια που ανανεώνονται με μοντέρνες πινελιές.

Εκλεκτικό εσωτερικό σαλονιού

εκλεκτικο-σαλονι-ροζ-καναπε-χρωματιστο-ταπετα

Εκλεκτικός Έπιπλα σαλονιού  είναι ένα συναρπαστικό μείγμα διαφορετικών τόνων και επίπλων που προέρχονται από διαφορετικές εποχές και συνδέονται με χρώματα, υφές ή σχήματα. Η τυπική παλέτα χρωμάτων αποτελείται από ουδέτερα χρώματα στους τοίχους – όπως λευκό, ανοιχτό καφέ ή γκρι. Πολύχρωμα έπιπλα, εικόνες και άλλες διακοσμήσεις προσθέτουν τόνους.

Εσωτερικό ισπανικού καθιστικού

Μαροκινό σαλόνι - ξύλινοι τοίχοι

Safari στυλ σαλονιού διακόσμηση μοτίβα ζώων

Οι Ισπανοι Έπιπλα σαλονιού στην πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από τα τυπικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού των θερμότερων, νότιων χωρών – ξύλινα έπιπλα, πράσινα ή κίτρινα χρώματα, δερμάτινα έπιπλα και χαλιά από δέρμα ζώου. Είναι εξωτικό, συναρπαστικό, ελκυστικό και τραβάει την προσοχή όλων. Πολλά σκούρα καφέ έπιπλα και μεγάλα πράσινα φυτά δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι περπατάτε στη ζούγκλα. Σας προσφέρουμε μερικά παραδείγματα για έμπνευση, τα οποία χαρακτηρίζονται από ζεστές παλέτες χρωμάτων – το μαροκινό στυλ, το στυλ σαφάρι, το ισπανικό στυλ.

Ρουστίκ εσωτερικό σαλονιού

ρουστίκ σαλόνι ξύλινα έπιπλα τζάκι

Αγροτικός Έπιπλα σαλονιού είναι κατάλληλο για ξεκούραση και χαλάρωση. Βαμβακερά, χαλιά σενίλ και χειροποίητα έπιπλα δημιουργούν ένα απίστευτο σχέδιο – αισθάνεστε στη μέση του δάσους, όχι στο δωμάτιο. Σύμφωνα με το στυλ της εξοχικής κατοικίας, είναι για ενεργούς ανθρώπους που θέλουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στη φύση.

Μεταβατικό στυλ-σαλόνι-ξύλινο τραπέζι-κίτρινη πολυθρόνα

Μείγμα σκανδιναβικού στυλ με ασιατικές πινελιές στο σαλόνι

Σκανδιναβικός-σαλόνι-κόκκινος-τόνους-λευκός-γωνιακός-καναπές

Σαλόνι σε μεταβατικό στιλ

Μεταβατικό στυλ-σαλόνι-δερμάτινος καναπές-ξύλινο ντουλάπι

Μεταμοντέρνο σαλόνι με μπλε τόνους

μεταμοντέρνο-σαλόνι-μεγάλη ντουλάπα

Μεταμοντέρνος σχεδιασμός σαλονιού

μεταμοντέρνο σχέδιο σαλόνι στρογγυλό κρεμαστό φωτιστικό

μινιμαλιστικό σαλόνι με λευκό δερμάτινο καναπέ

Καναπές-μοντέρνο-σαλόνι

Ισπανικό στυλ στο σαλόνι – καναπές με λουλουδάτο μοτίβο

σαλόνι με μοναδικό καναπέ-ισπανικό στιλ

Εκλεκτικό σαλόνι με έναν κόκκινο καναπέ

εκλεκτικό-σαλόνι-σχέδιο-κόκκινο-καναπέ-παρκέ

Ρουστίκ εσωτερικό στυλ

ρουστίκ σχεδιασμός σαλονιού