Διακόσμηση & γιορτές, σαλόνι

Η σύγχρονη τοιχογραφία ακολουθεί την αρχαία παράδοση

ενδιαφέρον εσωτερικό - σαλόνι

ο ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΙΧΩΝ χρησιμοποιήθηκε ήδη σε διάφορες μορφές ως διακόσμηση σε πολλά κτίρια στην αρχαιότητα. Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί όπως οι Θράκες, οι Ρωμαίοι ή η Αίγυπτος είναι γνωστοί για τις τοιχογραφίες τους. Οι εντυπωσιακές τοιχογραφίες ή τα ψηφιδωτά θαυμάζονται ακόμα και σήμερα.

Τοιχογραφία – πάντα μοντέρνα

κλασική διακόσμηση τοίχων

Τότε γιατί να μην σχεδιάσετε τους τοίχους στο σπίτι σε αυτή τη σχεδιαστική γλώσσα; Στο σύγχρονο ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΙΧΩΝ υιοθετούνται οι σύγχρονες τάσεις. Βρείτε λοιπόν ένα κατάλληλο μέρος και επανασχεδιάστε τους χώρους διαμονής σας! Το μοντέρνο ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΙΧΩΝ εμφανίζεται σύγχρονη και ζωντανή, αφηγείται ιστορίες και δημιουργεί ατμόσφαιρα.Οι σημερινοί καλλιτέχνες διαθέτουν μοντέρνα υλικά όπως το ακρυλικό – χρώματα που διαρκούν πολύ περισσότερο και είναι ευκολότερο να πραγματοποιηθούν από ό, τι στην αρχαιότητα. Εάν αποφασίσετε για ένα μωσαϊκό, μπορείτε να προσλάβετε έναν καλλιτέχνη που ειδικεύεται σε αυτό για να κάνει τη δουλειά.

Η μοντέρνα διακόσμηση τοίχων δημιουργεί ατμόσφαιρα

κομψή ασπρόμαυρη διακόσμηση

Το μοντέρνο ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΙΧΩΝ μπορεί επίσης να φαίνεται γλυπτική ή αφηρημένη. Οι τεχνικές τοιχογραφίας στις μέρες μας επιτρέπουν την ευελιξία με τη δυνατότητα να βάψετε το δάπεδο, την οροφή ή ακόμα και ένα κινούμενο πάνελ αντί για τον τοίχο. Είτε βάφετε μόνοι σας τον τοίχο είτε προσλαμβάνετε κάποιον να το κάνει, το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ προσωπικό, μοναδικό έργο τέχνης που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και τη ζωή σας.

Από την Τζαζ

συναρπαστική διακόσμηση τοίχου στο σαλόνι

Διακόσμηση τοίχου - εξοχικό σπίτι

ενδιαφέρουσα εσωτερική διακόσμηση - χρώμα τοίχου

μοντέρνο λευκό εσωτερικό