Αρχιτεκτονική, ονειρεμένα σπίτια

Όλα σε σχήμα “Κ” – το μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι του Ashton Raggatt McDougall

Όλα σε σχήμα “Κ” – παραλιακό σπίτι από τον Ashton McDougall από την Αυστραλία

μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι από τον Ashton McDougall

Αυτή η εξοχική κατοικία στην παραλία του Άστον Ράγκατ ΜακΝτούγκαλ σχεδιάστηκε από αρχιτέκτονες από την Αυστραλία. Ο σχεδιασμός του σπιτιού χαρακτηρίζεται από ένα ειδικό σύμβολο. Το σύνολο Σχεδιασμός σπιτιού δημιουργείται σαν το γράμμα “Κ”. Γι ‘αυτό λέγεται K-house γνωστός. Είναι χτισμένο για μια οικογένεια της οποίας το όνομα ξεκινά με το ίδιο γράμμα, ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και ανοιχτός αν και φαίνεται πολύ μινιμαλιστικός από έξω. Στο ισόγειο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπαίθριο χώρο διαβίωσης που μπορεί επίσης να καλυφθεί και να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους καιρούς. Δίπλα στο σαλόνι υπάρχει ένα μεγάλο γκαράζ. Στο ισόγειο υπάρχει ηχομόνωση οικιακού κινηματογράφου, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, υπόγειο και αποθήκη.

Μοντέρνος σχεδιασμός παραλιακής κατοικίας με καινοτόμο σχεδιασμό σπιτιού

μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι από τον Ashton-McDougall

Αυτό το σπίτι διαθέτει μια μοντέρνα κουζίνα με ντουλάπια και ντουλάπι και μια πολύ δροσερή συμπαγή συρόμενη πόρτα και το κεντρικό κομμάτι – ένα δάπεδο μέχρι την οροφή, μοναδικό, κόκκινο ράφι σε σχήμα Κ, που χωράει πάνω από 5000 βιβλία. Δεν μπορεί να είναι? Μια τέτοια βιβλιοθήκη κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα για τους λάτρεις του βιβλίου. Φυσικά, το ράφι σε σχήμα Κ είναι το ιδιαίτερο στοιχείο γύρω από το οποίο τυλίγεται η μοναδικότητα του χώρου. Αλλά ένα ράφι με αυτή τη μορφή είναι πραγματικά κάτι νέο και πρωτότυπο. Σίγουρα δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, αλλά λειτουργεί – είναι απλώς μια απίστευτα έξυπνη ιδέα.

Κόκκινο ράφι σε σχήμα Κ για το μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι

K-Ashton-McDougall Beach House-Regal

μοντέρνο-παραλία-σπίτι-κουζίνα-κόκκινο-υψηλή γυαλάδα-μινιμαλιστικό

Το μοντέρνο και μοναδικό παραλιακό σπίτι είναι ένα υπέροχο έργο τέχνης. Αν το κοιτάξετε από έξω μπορείτε να δείτε πόσο απίστευτο είναι το μέρος, αλλά από μέσα είναι ακόμα πιο όμορφο. Δημιουργημένο με μοντέρνα αισθητική, αυτός ο τόπος δεν προορίζεται μόνο για άτομα με χρήματα. Είναι φτιαγμένο για άτομα με χρήματα και στιλ και αυτό δεν είναι ένας συνδυασμός που βλέπουμε καθημερινά. Ένα ξεχωριστό, μοντέρνο σχέδιο για παραλιακό σπίτι όπου κάθε στοιχείο και έπιπλο ταιριάζει στον σκοπό του και δείχνει απόλυτη αρμονία μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αξίζει το χειροκρότημα.

Το μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι από μακριά

K Beach House by Ashton McDougall - Distant View

K Beach House by Ashton McDougall - Εξωτερική θέα

μοντέρνο-παραλία-σπίτι-πλευρά-θέα-αρχιτέκτονας-σχέδιο-μοντέρνο