Αρχιτεκτονική, ονειρεμένα σπίτια

Moebius House – υπέροχη και πρωτοποριακή αρχιτεκτονική

Moebius-house-Tony-Owen-Partners

Το Moebius House είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις σας για τις σύγχρονες τάσεις και για έναν άνετο τρόπο ζωής. Το σπίτι είναι σύμφωνο με τις τελευταίες καινοτομίες και προσελκύει την προσοχή σας με τη χαρακτηριστική του πρόσοψη.

Moebius House – αξιόλογη κατασκευή

moebius-house-εξαιρετική-πρόσοψη

Το Moebius House σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον Αυστραλό αρχιτέκτονα Tony Owen Partner. Η ταλαντούχα ομάδα σας μας χάρισε ένα υπέροχο κτίριο με εντυπωσιακό εξωτερικό σχεδιασμό και εξαιρετική αρχιτεκτονική. Το αξιοσημείωτο σε αυτήν την κατασκευή είναι ο αριστερός τοίχος που τυλίγεται πάνω από την οροφή και στην άλλη πλευρά σαν βρόχος για να ορίσει μια άνετη και ευχάριστη βεράντα για να χαλαρώσετε. Η θέα από το υπέροχο Moebius House αποκαλύπτει το λιμάνι του Σίδνεϊ και τη διάσημη Όπερα του Σίδνεϊ.

Επισκόπηση του οίκου Moebius

μοντέρνα-αρχιτεκτονική-αυστραλία

Πρώτα απ ‘όλα, το Moebius House διαφέρει στην καινοτόμο μέθοδο που χρησιμοποιούν οι Αυστραλοί αρχιτέκτονες Tony Owen Partners για να δημιουργήσουν αυτό το εξαιρετικό κτίριο. Βλέπουν ως προτεραιότητα τη μεγιστοποίηση του φωτός, του χώρου, του εξαερισμού και την υπέροχη θέα. Οι σχεδιαστές κάνουν μια εξαιρετική προσέγγιση στις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις με τη μέθοδο του “μικροσχεδιασμού”. Λειτουργεί χάρη στη χρήση παραμετρικού λογισμικού μοντελοποίησης, το οποίο αντιδρά σε τυχόν μικρές αλλαγές στον συντελεστή εισόδου του σχεδιασμού. Αυτοί οι παράγοντες ήταν οι προτεραιότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω.

λευκό εσωτερικό

white-interior-design-tony-owen-partners

Το ηλιακό σύστημα και το κατάλληλο σχήμα για τα κλιματικά χαρακτηριστικά επηρεάζουν τη δημιουργία αυτού του ακανόνιστου σχήματος για το σπίτι. Το Moebius House είναι επίσης ένα σπίτι όπου αναφέρεται το οικολογικό θέμα φυτεύοντας ολόκληρο τον εξωτερικό χώρο σε μινιμαλιστικό ύφος. Ο τεχνητός φωτισμός συνδυάζεται προσεκτικά με τον φυσικό φωτισμό, με τα περισσότερα δωμάτια να έχουν τζάμια και να φωτίζονται απευθείας από τον ήλιο.

ανοιχτοί χώροι-λευκό χρώμα

Οι σχεδιαστές και αρχιτέκτονες συνεργάτες του Tony Owen δημιούργησαν ένα δυναμικό μοντέλο που μπορεί να ανταποκριθεί στις αλλαγές αυτών των μεταβλητών. Το σπίτι έχει ευρύχωρους, άδειους χώρους – αυτό σχετίζεται στενά με τον εξωτερικό σχεδιασμό, τους μεγάλους κενούς χώρους και το πλούσιο περιβάλλον τοπίο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός εισάγει επίσης χώρο και άνεση.

Moebius House – άνεση και πολυτέλεια

πλωτή σκάλα-σόμπα

Η άνεση και η πολυτέλεια στο Moebius Haus είναι μια αντανάκλαση του λευκού χρώματος και του νέον φωτισμού. Οι επιφάνειες από μάρμαρο, πλαστικό, γυαλί και κρύσταλλο τονίζουν τις σαφείς γραμμές του εσωτερικού σχεδιασμού, που είναι καθολική για όλα τα δωμάτια. Η επίπλωση είναι μοντέρνα, πρωτοποριακή και πρακτική για καθημερινές ανάγκες και για μεγάλα επίσημα πάρτι με ειδικούς καλεσμένους.

συρόμενες γυάλινες πόρτες-λευκό εσωτερικό

Πράγματι, τα στοιχεία του εσωτερικού σχεδιασμού συμβολίζουν διαφορετικά στυλ. Τα έπιπλα σαλονιού συνδυάζουν τις τάσεις καινοτομίας σε στιλ υψηλής τεχνολογίας και τη μινιμαλιστική παρατυπία. Τα υπνοδωμάτια, τα δωμάτια και η κουζίνα είναι διακοσμημένα με παλιές, αλλά μοντέρνες, μυστηριώδεις vintage και ρετρό πινελιές.

Υπηρέτρια

μπλε φωτισμός LED

φωτισμός νέον-λευκό εσωτερικό

Περιοχή βεράντας

εξωτερικός σχεδιασμός-αίθριο-περιοχή-moebius-house

Εξωτερικά έπιπλα

πισίνα-χώρος-μοντέρνα-υπαίθρια-έπιπλα

Φωτισμός τη νύχτα

μοντέρνας αρχιτεκτονικής νυχτερινός φωτισμός

μινιμαλιστική-μοντέρνα-αρχιτεκτονική

moebius-house-το βράδυ