Αρχιτεκτονική, ονειρεμένα σπίτια

Το μοντέρνο τσιμεντένιο σπίτι προσελκύει την προσοχή όλων

Το σπίτι 1001Nights, σχεδιασμένο από το A-Cero Studio στη Μαδρίτη, Ισπανία

μοντέρνο σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό

Το σπίτι 1001 Nights είναι μοντέρνο Τσιμεντένιο σπίτι θα ευχαριστήσει όλους όσους σκέφτονται προοδευτικά και τους αρέσει να χρησιμοποιούν νέα υλικά. Ανεξάρτητα από τη γνώμη σας για τσιμεντένια σπίτια, προετοιμαστείτε για μια έκπληξη. Οι αρχιτέκτονες στο A-Cero σχεδίασαν αυτό το εντυπωσιακό μοντέρνο σπίτι από σκυρόδεμα σαν φουτουριστικό φρούριο. Οι εκτεταμένες γλυπτικές μορφές του σπιτιού 1001Nights είναι συναρπαστικές, αλλά ταυτόχρονα προστατεύουν την ιδιωτικότητα των ιδιοκτητών.

Το εντυπωσιακό μοντέρνο τσιμεντένιο σπίτι

Είναι ένα πολύ προστατευμένο σπίτι και δεν μπορούμε παρά να φανταστούμε τον συναρπαστικό εσωτερικό σχεδιασμό που κρύβεται πίσω από αυτούς τους τοίχους. Η πρόσοψη του Τσιμεντένιο σπίτι το εσωτερικό κρύβεται από ένα πολύπλοκο σύστημα διαφορετικών όγκων. Όλες οι λεπτομέρειες είναι σχεδιασμένες ασύμμετρες, καμπύλες. Η αισθητική του Τσιμεντένιο σπίτι είναι αδιαμφισβήτητο και αφήνει μια διαρκή εντύπωση. Οι συγκεκριμένες μορφές είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και ως εκ τούτου φαίνονται μεγαλύτερες. Χάρη στη δυναμική αρχιτεκτονική, υπάρχει αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς.

μινιμαλιστική αυλή του σύγχρονου τσιμεντένιου σπιτιού

μοντέρνα πισίνα - μινιμαλιστικό σπίτι

Η κύρια είσοδος των «1001 Νύχτες» Τσιμεντένιο σπίτι απο A-Cero Αρχιτέκτονες κρύβεται πίσω από την εξαιρετική κατασκευή. Η πίσω πρόσοψη έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο ανοιχτή – μια γυάλινη πρόσοψη αφήνει αρκετό φως στο σπίτι. Η αυλή επηρεάστηκε από τον κήπο ζεν ιαπωνικού στιλ. Οι ύπουλες πισίνες φωτίζονται με λαμπτήρες LED τη νύχτα και αντανακλούν τη δομή του κτιρίου με μοναδικό τρόπο.

Από την Τζαζ

καινοτόμος φωτισμός - μοντέρνα αρχιτεκτονική

Συναρπαστικός σχεδιασμός – ένα τσιμεντένιο σπίτι στην Ισπανία

μοντέρνο σπίτι με φωτισμό LED

μοντέρνα αρχιτεκτονική – έγχρωμος φωτισμός

συναρπαστικό σχέδιο - μοντέρνο σπίτι

ενδιαφέρουσα σχεδίαση σπιτιού στην Ισπανία

συναρπαστικό σχέδιο - τσιμεντένιο σπίτι

μοντέρνα λευκά έπιπλα κήπου

μοντέρνα έπιπλα στον κήπο

συναρπαστική μοντέρνα αρχιτεκτονική

μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού - συναρπαστική ιδέα