Αρχιτεκτονική, ονειρεμένα σπίτια

Ένα μοντέρνο σπίτι με χαλαρή αίσθηση πολυτέλειας

pearl-valley-334-saota-διακοπές-σπίτι-εσωτερική-πισίνα

Μια νεαρή οικογένεια ήθελε να ζήσει από την πόλη σε έναν χαλαρό τρόπο ζωής στην επαρχία, έτσι αποφάσισε το αποκλειστικό Pearl Valley Golf Estate κοντά στο Paarl, μια πόλη μόλις 30 λεπτά από το Κέιπ Τάουν. Οι ιδιοκτήτες ανέθεσαν στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΤΩΝΗ να σχεδιάσουν ένα μοντέρνο σπίτι όχι μόνο μοντέρνο αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον. Με έμφαση στην πολυτέλεια να περπατάτε ξυπόλητοι και στη χρήση φυσικών υλικών.

Το μοντέρνο σπίτι από τη SAOTA και η πολυτέλεια να περπατάτε ξυπόλητοι στο σπίτι

pearl-valley-334-saota-modern-house-σαλόνι

Το σπίτι έχει σχεδιαστεί γύρω από μια κεντρική φυλλώδη αυλή με ανακλαστική λίμνη. Μπαίνοντας στο σπίτι, κάποιος διασχίζει μια ευρύχωρη αίθουσα υποδοχής. Το σαλόνι έχει κεκλιμένη οροφή και λευκό απλό πολυέλαιο. Η τραπεζαρία διαθέτει ένα οριζόντιο τζάκι που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την τραπεζαρία. Ένας εντυπωσιακός γυάλινος πολυέλαιος κρέμεται πάνω από το μακρύ τραπέζι από γαλλική βελανιδιά.

μοντέρνο σπίτι στη Νότια Αφρική

pearl-valley-334-saota-τραπεζαρία-χώρος-γυαλί-πολυέλαιος

Η κουζίνα συνδέει τους επίσημους χώρους με τα δωμάτια ψυχαγωγίας και έχει θέα στην κεντρική αυλή. Τα προσαρμοσμένα σκαμπό μπαρ από μαλακό δέρμα και ατσάλι από την OKHA Interiors προσφέρουν καθίσματα στο κεντρικό νησί. Μια πλωτή σκάλα οδηγεί στα τέσσερα υπνοδωμάτια.

pearl-valley-334-saota-εξοχικό σπίτι-με-μπαρ-έξω

Το κύριο σαλόνι ρέει στην μπροστινή βεράντα και την πισίνα που προσφέρει μια ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, όπως σαλόνι τηλεόρασης, εσωτερική ψησταριά και μπαρ έξω από την αυλή. Πλωτά σκαλοπάτια οδηγούν πάνω από την αντανακλαστική λίμνη στο μπαρ, το οποίο αποκαλύπτει έναν καλυμμένο χώρο ευεξίας με θέα στην πισίνα.

pearl-valley-334-saota-εξοχικό-με-μια-χαλαρή-ατμόσφαιρα

Ο λεπτός φωτισμός έχει ενσωματωθεί για να δώσει μια ζεστή λάμψη στα περιφερειακά άκρα. Ο έμμεσος φωτισμός έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να τονίσει και να τονίσει τις οργανικές φυσικές επιφάνειες. Τα έπιπλα και τα εξαρτήματα είναι μοντέρνα και προσθέτουν στην εμπειρία του σπιτιού. Οι απτικές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένου του ξύλου, του δέρματος και των υφασμάτων σπιτιού, δίνουν μια αίσθηση χαμηλής πολυτέλειας.

μοντέρνο σπίτι από τη SAOTA με ένα άγγιγμα στυλ Ladhaus

pearl-valley-334-saota-modern-house-with-a-relaxed-αίσθηση πολυτέλειας

pearl-valley-334-saota-modern-house-ακρωτήριο-πόλη-νότια-αφρική

πλακόστρωτη εσωτερική αυλή

pearl-valley-334-saota-modern-house-villa

μοντέρνο σπίτι με αυλή

pearl-valley-334-saota-modern-house-with-yardyard