Αρχιτεκτονική, ονειρεμένα σπίτια

Σύγχρονος σχεδιασμός zen house στη Μαδρίτη, Ισπανία

Σύγχρονος σχεδιασμός σπιτιού ζεν στη Μαδρίτη, Ισπανία

Μοντέρνο σπίτι ζεν στη Μαδρίτη -μακριά

Ας δούμε πόσο ζεν είσαι! Δεν μιλάμε για διαλογισμό ή για την πορεία μέσα μας. Είναι πιο πιθανό να μιλήσουμε για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε φουτουριστικό και πολυτελές σχέδιο σπιτιού. Το ζεν είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης των δύο. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν κοιτάξετε αυτό το σχέδιο του σπιτιού με τα μάτια ορθάνοιχτα. Είναι τόσο υπέροχο όσο φαίνεται!

Πέτρινες σκάλες σε σχέδιο σπιτιού Zen

Σύγχρονη ιδιοκτησία ζεν στη Μαδρίτη

Είναι από Ισπανός αρχιτέκτονας A-cero σχεδιαστεί και βρίσκεται στο Pozuelo de Alarcon στη Μαδρίτη, Ισπανία. Δραματική πρόσοψη με καμπύλους τοίχους από πέτρα, σκούρο γρανίτη και μάρμαρο, προσφέρει εν τω μεταξύ ιδιωτικότητα και διακριτικότητα μεταξύ του δρόμου και του σπιτιού. Το έδαφος είναι καθαρό ζεν όπως νομίζετε! Αλλά αυτό ακριβώς κάνει αυτό το σπίτι τόσο μοναδικό. Μια πολύ μεγάλη και φωτεινή αίθουσα είναι εξοπλισμένη με φεγγίτες και εισάγει την ουσία της πολυτελούς διαβίωσης – σε μια ευρύχωρη κουζίνα, κάβα κρασιών, τραπεζαρία, σαλόνι, γραφείο και βιβλιοθήκη.

Μοντέρνο σαλόνι σε σχέδιο σπιτιού ζεν

Σύγχρονο σπίτι ζεν στη Μαδρίτη - σαλόνι

Συνεχίζει με τους ιδιωτικούς χώρους διαβίωσης – το υπνοδωμάτιο, την γκαρνταρόμπα, το μπάνιο, μια εσωτερική πισίνα και ένα μικρό γυμναστήριο. Οι σκάλες οδηγούν στον κάτω όροφο, όπου μπορείτε να βρείτε ψυχαγωγικούς και κοινωνικούς χώρους – αίθουσα παιχνιδιών, θέατρο, παιδικά υπνοδωμάτια και δωμάτια επισκεπτών και χώρο εξυπηρέτησης. Αλλά ο φουτουριστικός σχεδιασμός του σπιτιού Zen έχει επίσης μετατραπεί σε τεχνολογικό. Φωτισμός, ασφάλεια, περσίδες και κλιματισμός μπορούν εύκολα να περάσουν Σύστημα υψηλής τεχνολογίας ελέγχονται.

Σύγχρονο σπίτι ζεν στη Μαδρίτη

Μοντέρνο σπίτι Ζεν στη βεράντα της Μαδρίτης

Σύγχρονο σπίτι ζεν

Μοντέρνο σπίτι ζεν στη Μαδρίτη -κακό

  Μοντέρνο σπίτι ζεν στη Μαδρίτη -τμ

Γλυπτό λιονταριού φυσικός πέτρα φεγγίτης

Εσωτερική πισίνα με γαργκόι

Κουζίνα με τεράστιο νησί κουζίνας και τραπεζαρία