Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση

Λευκό εσωτερικό διαμέρισμα στη Ρώμη από την Carola Vannini Architecture

λευκό σαλόνι με κόκκινη προφορά

Αυτό το πανέμορφο, πολυτελές λευκό Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος δημιουργήθηκε από την Carola Vannini Architecture και βρίσκεται στη Ρώμη της Ιταλίας. Είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα δημιουργικών και καινοτόμων ευρωπαϊκών σχεδίων διαμερισμάτων. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι ιδιαίτερα κομψό και όμορφο, και επίσης θυμίζει έντονα ιταλική τέχνη. Ο μεγάλος επεκτατικός χώρος και τα έπιπλα υψηλής ποιότητας συνδυάζουν μοναδικές σχεδιαστικές λύσεις για να δημιουργήσουν μια φιλόξενη και καλλιτεχνική ατμόσφαιρα. Αυτό εσωτερική διακόσμηση λευκού διαμερίσματος μας δείχνει νέες αρχιτεκτονικές δυνατότητες για να δημιουργήσουμε άνεση.

μινιμαλιστική κουζίνα σε λευκό διαμέρισμα

λευκό σχέδιο κουζίνας

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό εσωτερική διακόσμηση λευκού διαμερίσματος είναι ότι είναι καθαρό και απλό. Η κουζίνα είναι έξυπνα κρυμμένη επιτρέποντας στον χώρο να είναι πολυλειτουργικός. Τα μαύρα κουφώματα και οι πόρτες δημιουργούν ένα φυσικό αποτέλεσμα ανάμειξης με το εξωτερικό περιβάλλον, έτσι ώστε το διαμέρισμα να συνδέεται με τον εξωτερικό σχεδιασμό. Αυτό εσωτερική διακόσμηση λευκού διαμερίσματος μας δείχνει επίσης τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και έναν χώρο εργασίας.

Ένα από τα τρία υπνοδωμάτια με πράσινο χρώμα

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας σε πράσινο χρώμα

Αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο παράδειγμα λευκό Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος, που έχουμε δει ποτέ Προσφέρει μια ποικιλία προοπτικών. Στην ουσία τα έχει όλα. Το υπνοδωμάτιο περιέχει έναν χαλαρωτικό χώρο και μια μεγάλη ντουλάπα, αν και λίγο κρυμμένη. Η κουζίνα είναι επίσης πλήρως εξοπλισμένη, η οποία προσφέρει τη μέγιστη λειτουργικότητα. Το δωμάτιο μπορεί επίσης να μετατραπεί σε γυμναστήριο, το οποίο είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό εσωτερική διακόσμηση λευκού διαμερίσματος έχει απολύτως όλα όσα θα θέλατε.

Κομψή τραπεζαρία στο λευκό διαμέρισμα

κομψή λευκή τραπεζαρία

Σε αντίθεση με άλλα λευκά εσωτερικά σχέδια διαμερισμάτων η φωτεινότητα δεν το διαταράσσει αυτό. Αντιθέτως, στην πραγματικότητα σε ηρεμεί και απολαμβάνεις την ηρεμία και την άνεση. Αυτό οφείλεται στην ιδανική διάταξη επίπλων και εσωτερικών εξαρτημάτων. Ολόκληρο το διαμέρισμα είναι σαν κομψή διακόσμηση για μια ευρωπαϊκή ταινία. Τα πάντα για αυτό εσωτερική διακόσμηση λευκού διαμερίσματος είναι εξαίσιο. Είναι κομψό, είναι όμορφο, με δύο λέξεις – είναι ιταλικό …

Ρεμπέκα Τ.

Σύγχρονος σχεδιασμός γραφείου σπιτιού

Εσωτερικός σχεδιασμός γραφείου σπιτιού

Παιδικό δωμάτιο σε μοβ χρώμα

Σχέδιο παιδικού δωματίου σε μοβ χρώμα

μοντέρνο διαμέρισμα Intereur

Δωμάτια όπως το γυμναστήριο

Γυμναστήριο στο διαμέρισμα

Μπάνιο σε πράσινο και γκρι χρώμα

Σχεδιασμός μπάνιου σε πράσινο χρώμα

  Σχεδιασμός μπάνιου - γκρι και πράσινο

μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σε μοβ χρώμα

Τζακούζι στο υπνοδωμάτιο

μινιμαλιστική κουζίνα

Αρχιτεκτονικό σχέδιο του λευκού διαμερίσματος στη Ρώμη

σχέδιο του σχεδιασμού του λευκού διαμερίσματος