Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση

Σύγχρονη αρχιτεκτονική σπιτιού από COOP15

μοντέρνα αρχιτεκτονική σπιτιού από το Coop 15 Fernblick

Το East of Market House βρίσκεται στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του σπιτιού έχει σχεδιαστεί από την αμερικανική εταιρεία αρχιτεκτονικής COOP15. Η γειτονιά στην οποία είναι χτισμένο το σπίτι έχει αστικό χαρακτήρα, αν και οι γύρω κοινότητες έχουν περισσότερο προαστιακό τρόπο ζωής. Αυτό δημιουργεί μια βάση για τη σχεδιαστική ιδέα, η οποία θα είναι ένα μείγμα αστικών και προαστιακών λειτουργιών.

Μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού από το Coop 15 – πλάγια όψη

μοντέρνα αρχιτεκτονική σπιτιού από το Coop 15 - πλάγια όψη

Οικότοποι στο σύγχρονη κατοικία οργανώνονται σε τρεις ορόφους. Υπάρχει ένα υπόγειο στον κάτω όροφο και οι άλλοι δύο όροφοι πάνω, χωρισμένοι σε δύο διαφορετικούς χώρους διαβίωσης. Έχουν μετατοπισμένη γεωμετρία που κάνει τον επάνω όροφο μεγαλύτερο από τον κάτω σε εμφάνιση. Ένα γκαράζ συνδέεται με το υπόγειο, με θέα στο δρόμο.

Ξύλινη επένδυση και είσοδος από το σπίτι

μοντέρνα αρχιτεκτονική - είσοδος από το σπίτι

Υπάρχει ένας υπέροχος κήπος γύρω από το κτίριο όπου μπορείτε να περπατήσετε σύγχρονη κατοικία προσκαλεί. Η κύρια είσοδος οδηγεί σε ένα μικρό προθάλαμο με τζάμια, ώστε να μπορεί κανείς να δει τον κήπο μπροστά και πίσω. Στο πνεύμα του μοντέρνα αρχιτεκτονική σπιτιού ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού. Είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο μινιμαλιστικό στιλ. Το πάτωμα είναι ξύλινο, οι περισσότεροι τοίχοι είναι λευκοί και η ψευδοροφή είναι λευκή με κοίλα σκούρα ξύλινα στοιχεία όπου βρίσκονται τα φώτα. Οι σκάλες σε αυτό σύγχρονη κατοικία είναι κρυμμένο από την κουζίνα πίσω από έναν γαλάζιο τοίχο, ο οποίος προσφέρει λίγο αποθηκευτικό χώρο και επίσης λειτουργεί σαν έγχρωμη προφορά. Ως πραγματικό μοντέρνα αρχιτεκτονική σπιτιού το σπίτι “East of Market” είναι πλούσιο σε γυάλινους τοίχους και μεγάλα παράθυρα, τα οποία προσφέρουν υπέροχη θέα και άπλετο φυσικό φως.

Ενδιαφέρουσα σχεδίαση τοπίου στην αυλή

μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού - ενδιαφέρον τοπίο

Ο δεύτερος όροφος είναι ο πιο ιδιωτικός χώρος που περιλαμβάνει τα υπνοδωμάτια. Δεν είναι τόσο αποκαλυπτικό όσο ο κάτω όροφος. Το εσωτερικό είναι επίσης μινιμαλιστικό και πολύ καθαρό, μοντέρνα αρχιτεκτονική σπιτιού αντίστοιχος. Υπάρχουν λευκοί τοίχοι, οροφές και ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια. Το μπάνιο είναι μια αντίθεση ασπρόμαυρων επιφανειών και επιτρέπει τον άμεσο αερισμό.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

Τραπεζαρία – μεγάλα παράθυρα για περισσότερο φυσικό φως

Τραπεζαρία - μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός - Coop 15

Μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας

μοντέρνο σχέδιο κουζίνας - Coop 15

Ζώνη χαλάρωσης

μοντέρνο σπίτι - εγκατάσταση ζώνης χαλάρωσης

Σαλόνι σε μινιμαλιστικό στιλ

μοντέρνο σπίτι εσωτερικός σχεδιασμός σαλονιού

Υπνοδωμάτιο με υπέροχη θέα

μοντέρνο σχέδιο υπνοδωματίου - Coop 15

Λευκές σκάλες

μοντέρνα αρχιτεκτονική σπιτιού - λευκές σκάλες