Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση

Φωτεινά χρώματα στο Fredensborg House

Φωτεινές παλέτες χρωμάτων στο σχεδιασμό του σπιτιού

Οτι Σπίτι Fredensborg είναι ένα μοντέρνο Σπίτι στην πλαγιά του λόφου,  όπου πέντε μικρά οροπέδια συνδέονται με σκάλες, που αντιστοιχεί στο σχήμα του περιβάλλοντος εδάφους του. Οι παλέτες χρωμάτων στην οροφή μοιάζουν με μια φαινομενικά αρμονική και ευχάριστη μικρογραφία όπως αυτή ενός παραδοσιακού ορεινού χωριού της Νότιας Ευρώπης. Η ευρύχωρη σκάλα είναι εμπνευσμένη από τον πεζόδρομο σε μικρά χωριά και χρησιμεύει ως φυσικό σημείο συνάντησης στο σπίτι. Ολόκληρη η πρόσοψη του κήπου είναι κατασκευασμένη από γυαλί. Το μινιμαλιστικό εσωτερικό έχει μια σειρά από  ουδέτερα, ελαφριά ξύλινα πατώματα και τοίχους από λευκό τούβλο, ενώ οι γυάλινοι τοίχοι και οι συρόμενες γυάλινες πόρτες γεμίζουν το δωμάτιο με φυσικό φως.

Φωτεινό εσωτερικό σχέδιο στο Σπίτι Fredensborg

Φωτεινά χρώματα στην τραπεζαρία σχεδιασμού σπιτιού

Οτι Σπίτι Fredensborg χωρίζεται σε δύο άξονες: η κεντρική σκάλα πηγαίνει από βορρά προς νότο και ο δεύτερος άξονας περνά στο μεσαίο επίπεδο από την κουζίνα στο σαλόνι προς τα δυτικά. Η κουζίνα είναι μέρος του ανοιχτού χώρου και διαθέτει φούρνο, σύστημα εξαερισμού και ψυγείο ως αναπόσπαστο μέρος της αρχιτεκτονικής.

Δροσερά χρώματα στο Fredensborg House

Φωτεινές παλέτες χρωμάτων στο σαλόνι σχεδιασμού σπιτιού  Φωτεινές παλέτες χρωμάτων στο σχέδιο του σπιτιού - τοίχοι από τούβλα

Φωτεινές παλέτες χρωμάτων στην κουζίνα σχεδιασμού σπιτιού

Φωτεινές παλέτες χρωμάτων στο σχέδιο του σπιτιού -σκάλες

Φωτεινές παλέτες χρωμάτων στο σχεδιασμό του σπιτιού - απομακρυσμένη θέα