Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση

Το «Grangegorman Residence» είναι ένα κομψό μινιμαλιστικό σχέδιο σπιτιού

Συμπαγής κατοικία σύγχρονης αρχιτεκτονικής από αρχιτέκτονες ‘ODOS’

 συναρπαστικός σχεδιασμός σπιτιού - σπίτι στο Δουβλίνο

Η συμπαγής σύγχρονη κατοικία έρχεται σε αντίθεση με την κατά τα άλλα παραδοσιακή αρχιτεκτονική στο Δουβλίνο. Οτι Σχεδιασμός σπιτιού σχεδιάστηκε για ανεμιστήρα μοτοσυκλέτας από τους αρχιτέκτονες ODOS και προσφέρει ένα ευρύχωρο σαλόνι σε συνδυασμό με ένα εργαστήριο. Το εξωτερικό προφίλ του σπιτιού είναι αυστηρά ορθογώνιο χωρίς διακόσμηση. Ένας χώρος βεράντας στο επίπεδο του δαπέδου και ένας «κρυμμένος» χώρος στην οροφή συνδέουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κομψός σχεδιασμός σπιτιού για οπαδούς μοτοσικλετών

μοντέρνα αρχιτεκτονική - πρόσοψη

Το εργαστήριο και το γκαράζ βρίσκονται στο επίπεδο του εδάφους – είναι έξυπνα κρυμμένα πίσω από ένα σύστημα λευκών τοίχων πάνελ. Για να φαίνεται ομοιόμορφος ο σχεδιασμός, το σαλόνι στον δεύτερο όροφο έχει επίσης διαχωριστεί από τα υπόλοιπα δωμάτια με τοίχους από πάνελ. Οριζόντια και κάθετα στοιχεία δημιουργούν ένταση. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του μοντέρνου Σχεδιασμός σπιτιού επιλέγεται με λευκό χρώμα για να ταιριάζει με το εξωτερικό. Τα ελαφριά ξύλινα πατώματα και τα μεγάλα ράφια είναι ενσωματωμένα στη σκάλα – χάρη σε μια επιλεγμένη συλλογή έργων τέχνης, βιβλίων, DVD και CD, το σαλόνι φαίνεται πιο άνετο και προσωπικό. Η σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού στο πλαίσιο του μινιμαλιστικού σχεδιασμού σπιτιού δημιουργείται από μια ενδιαφέρουσα διαμόρφωση ορθογώνιων σχημάτων και όγκων. Η συνολική εντύπωση είναι μιας σύγχρονης, πλήρως λειτουργικής αστικής κατοικίας.

Συναρπαστικός σχεδιασμός σπιτιού στο Δουβλίνο

Ράφια βιβλίων - μινιμαλιστικό σπίτι

Μεγάλα γυάλινα παράθυρα αφήνουν το φως του ήλιου στη σύγχρονη κατοικία και αποκαλύπτουν μια όμορφη θέα. Ένας ευχάριστος εξωτερικός χώρος με άνετο καθιστικό υπόσχεται πολλές ευχάριστες ώρες σε εξωτερικούς χώρους. Τα ιδιωτικά υπνοδωμάτια και μπάνια βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Το μινιμαλιστικό Σχεδιασμός σπιτιού απο Αρχιτέκτονες ODOS μπορεί να προστατεύσει το απόρρητο του ιδιοκτήτη χάρη σε ένα απλό σύστημα ρολών.

Από την Τζαζ

μοντέρνο μινιμαλιστικό εσωτερικό

μοντέρνα αρχιτεκτονική -λευκό εσωτερικό

μοντέρνα γυάλινη πόρτα σε μινιμαλιστικό σπίτι

μοντέρνα γυάλινη πόρτα σε μινιμαλιστικό σπίτι

μοντέρνο σπίτι – ενδιαφέρουσα πρόσοψη

μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού - ενδιαφέρουσα πρόσοψη

μινιμαλιστικό σκίτσο σπιτιού

μινιμαλιστικό σχέδιο σπιτιού