Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση

Σύγχρονη βιβλιοθήκη στη Νορβηγία με καινοτόμο σχεδιασμό

μοντέρνο σχεδιασμό-Νορβηγία

Αυτό το μοντέρνο βιβλιοθήκη βασίζεται στην ιδέα ότι πολλές προηγούμενες γνώσεις και μια καινοτόμος ιδέα μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε δωμάτιο. Αυτή η βιβλιοθήκη δημιουργήθηκε ακριβώς ως αποτέλεσμα της δημιουργικότητας των σχεδιαστών. Βρίσκεται στη νορβηγική ακτή, αυτός ο βιώσιμος σχεδιασμός είναι το νέο σπίτι των σκανδιναβικών βιβλίων και υλικών. Ο Attila Eris του Renzo Piano είναι ο κύριος αρχιτέκτονας.

Σύγχρονη βιβλιοθήκη με πρωτοποριακό σχεδιασμό

κομψό-κατασκευή-Νορβηγία

ο σύγχρονη βιβλιοθήκη έχει εύχρηστη επιφάνεια άνω των 600 τετραγωνικών μέτρων και τέσσερις συνδεδεμένες πτέρυγες. Όταν το βλέπουμε από τις τράπεζες, η κατασκευή μοιάζει με ανοιχτό βιβλίο. Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι λευκοί και χωρίζουν το κτίριο σε θεματικές ζώνες. Οι Ralston και Bau συνεργάστηκαν με την ισπανική εταιρεία Duralmond για να δημιουργήσουν μια ενιαία ενότητα σχεδιασμού, τέχνης, μουσικής και νέων υλικών. Είναι ένα δωμάτιο που προάγει την ελευθερία και ταυτόχρονα προσφέρει ολόκληρο το πακέτο άνεσης του συνηθισμένου σχεδιασμού γραφείου.

Σκανδιναβική επίπλωση – σύγχρονη βιβλιοθήκη στη Νορβηγία

μοντέρνο-γραφείο-σχέδιο-σκανδιναβική-επίπλωση

Τα έπιπλα είναι εντελώς σκανδιναβικά – απλά, κομψά σχήματα, λευκή μπογιά στους τοίχους που έρχονται σε αντίθεση με τα μαύρα ράφια. Το ξύλο υπάρχει παντού στο εσωτερικό και δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς. Τα δωμάτια είναι καλά φωτισμένα και η όμορφη τοποθεσία τονίζεται περισσότερο χάρη στα μεγάλα παράθυρα

Β. Άγγελοφ

Αίθουσα συνεδριάσεων – ασπρόμαυρες καρέκλες και ράφια βιβλίων

Αίθουσα συνεδριάσεων Νορβηγία ασπρόμαυρη

Σύγχρονο κτήριο στη Νορβηγία στην ακτή της λίμνης

σύγχρονη πτέρυγα βιβλιοθήκης