Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση

Μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού – “The Barn” από το AR Design Studio

The Barn by AR Design Studio - μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού

Το “The Barn” είναι α μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού από το AR Design Studio. Οι ταλαντούχοι αρχιτέκτονες έχουν δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό αυτή τη φορά. Αυτό που βλέπουμε στις εικόνες είναι ένα μοντέρνο εσωτερικό της πόλης σε έναν άγριο αγροτικό αχυρώνα. Λοιπόν, με την πρώτη ματιά φαίνεται αδιανόητο να φέρουμε κοντά τις δύο έννοιες, αλλά αυτός ο αχυρώνας μας αποδεικνύει εντελώς το αντίθετο. Αυτό μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού δεν είναι μόνο ένα όμορφο έργο τέχνης, αλλά είναι μια εκπληκτική αναπαράσταση μιας σύνδεσης μεταξύ δύο κόσμων.

μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού από το AR Design Studio

The Barn by AR Design Studio - πλάγια όψη

Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και η όμορφη ρουστίκ σκάλα το κάνουν αυτό μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού πιο ανοιχτό και συνδεδεμένο με το φυσικό περιβάλλον. Το μεγάλο τζάκι στη μέση του σαλονιού και τα ζεστά έπιπλα μας κάνουν να νιώθουμε σαν να είμαστε καλεσμένοι για ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι μετά από μια μεγάλη βόλτα στην κοιλάδα. Η όμορφη ξύλινη επένδυση μας ταξιδεύει σε έναν αιώνα όταν η τεχνολογία δεν ήταν τόσο συνηθισμένη, μπορούσαμε να καθίσουμε για λίγο στο τζάκι και να διαβάσουμε ένα αγγλικό κλασικό. Ο όμορφος χώρος της πισίνας μας φέρνει πίσω στον αιώνα μας όπου ο μοντέρνος εξωτερικός σχεδιασμός εκφράζεται πλήρως και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τα οφέλη του.

Ειδυλλιακός χώρος πισίνας

Περιοχή πισίνας στο The Barn by AR dEsign Studio

Αυτό μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού περιλαμβάνει μια μικρή, συμπαγή κουζίνα που ταιριάζει στο αστικό στυλ του σπιτιού. Υπάρχει ένα ωραίο μεγάλο σαλόνι στον πρώτο όροφο που μπορεί να είναι πολυλειτουργικό. Μερικά από τα έπιπλα είναι πολύ εκλεπτυσμένα και μοντέρνα και άλλα – ταιριάζουν καλύτερα σε ένα μικρό, ζεστό χωριό. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα σχετικά με την εσωτερική διακόσμηση είναι ότι έχει διαφορετικά στοιχεία που κατά κάποιο τρόπο συγχωνεύονται μεταξύ τους. Είναι απίστευτο. Αυτή είναι σίγουρα μια νέα προοπτική για ένα μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού – φέρνοντας το παλιό και το νέο μαζί.

Το υπνοδωμάτιο στο “The Barn” είναι ένα αστικό και άνετο μέρος που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το μοντέρνο σχέδιο σπιτιού. Η ατμόσφαιρα είναι φιλόξενη και επίσης πολύ οικεία. Το “The Barn” δεν είναι ένα φανταχτερό, υπερβολικά πολυτελές μέρος, αλλά ένα σπίτι που μπορείς να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Έχει διαφορετικές λειτουργίες που συνδυάζονται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ τολμηρό να το πω αυτό μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού εκσυγχρονίστηκε με κάποιο τρόπο το παλιό εσωτερικό σχέδιο και το νέο παλιώνει.

Ρεμπέκα Τ.

ρουστίκ εξωτερικός σχεδιασμός στο The Barn

μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού - πισίνα στο The Barn

μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού - λεπτή μεταλλική πύλη

μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός στο “The Barn”

ρουστίκ σχέδιο κρεβατοκάμαρας

άνετο σχέδιο κουζίνας στο The Barn

ζεστή κουζίνα στο The Barn

Σαλόνι - άνετο εσωτερικό σχέδιο

Τραπεζαρία στο The Barn by AR Design Studio