Ομορφιά

Οι τακτικές και απλές ασκήσεις γιόγκα βοηθούν στην ανόρθωση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση

Χρήσιμες συμβουλές και κόλπα ανύψωσης στήθους

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε υπέροχες ιδέες και ασκήσεις γιόγκα Λίφτινγκ στήθους χωρίς χειρουργείο οδηγεί εάν γίνεται τακτικά. Γνωρίζατε ότι η γιόγκα είναι καλή όχι μόνο για τη μέση, τους γοφούς, την κοιλιά, τους μηρούς, την εξωτερική αναζωογόνηση και την απώλεια βάρους, αλλά και το στήθος. Η γιόγκα ήταν εύκολο να σφίξει.

Άρση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – ασκήσεις αναπνοής

Η χειρουργική επέμβαση ανύψωσης στήθους για να αναπνέετε σωστά είναι σημαντικές ασκήσεις ασάνες

Διαμορφώστε το στήθος σας χωρίς επώδυνη και ακριβή χειρουργική επέμβαση. Για να γίνει αυτό, κάποιος πρέπει να περάσει μόνο μισή ώρα την ημέρα για να κάνει το στήθος πιο όμορφο. Θα χαρούμε να σας δείξουμε πώς!

Ξεκινήστε με τη γενική θέρμανση του σώματος και στη συνέχεια το «σύμπλεγμα του ήλιου». Μετά από 3-4 επαναλήψεις ξεκινάτε με την τεχνική “Pranajana” (αναπνοή).

Το καλύτερο για το αποτελεσματικό Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι “Kapalabhati” ή “η εναλλακτική αναπνοή”. Αυτό γίνεται ιδανικά στη θέση “λωτός”, ή κάθεται σε τουρκικό κάθισμα. Προσέξτε να μην λυγίσετε την πλάτη σας.

Ξεκινήστε με το “kapalabhati”. Εισπνεύστε βαθιά και αργά, μέσα από τη μύτη σας, προσπαθώντας να γεμίσετε το στομάχι σας με αέρα. Εκπνεύστε γρήγορα για να το ακούσετε, συστέλλοντας τους κοιλιακούς μυς καθώς προχωράτε. Επαναλάβετε όλη τη διαδικασία 20 φορές. Εάν δεν νιώθετε ζάλη, κάντε 3 σειρές των 20 επαναλήψεων, βήμα προς βήμα. Κάντε διαλείμματα μεταξύ των σειρών, αναπνέοντας κανονικά. Εάν έχετε ήδη μάθει καλά την τεχνική, προσπαθήστε να εστιάσετε τις σκέψεις σας κάτω από το επίπεδο του ομφάλιου λώρου.

Αυτός ο τύπος αναπνοής λειτουργεί πολύ καλά κατά των πονοκεφάλων, της αϋπνίας και της κακής όρασης.

Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – τι είναι η εναλλακτική αναπνοή?

Στήθος ανόρθωσης σωστή αναπνοή εναλλακτική αναπνοή ηλιοβασίλεμα asanas

Συνεχίστε με “εναλλακτική αναπνοή”. Ανοίξτε το δεξί σας χέρι και λυγίστε τον δείκτη και τα μεσαία δάχτυλά σας. Πιέστε τη δεξιά ρινική σας κοιλότητα με τον αντίχειρα και την αριστερή με το 4ο δάχτυλό σας.

Αναπνεύστε από την αριστερή ρινική κοιλότητα για 2 δευτερόλεπτα.

Κρατήστε την αναπνοή σας, σφίγγοντας και τα δύο ρουθούνια για 8 δευτερόλεπτα.

Εκπνεύστε από το δεξί ρουθούνι, πιέζοντας το αριστερό για 4 δευτερόλεπτα.

Κάντε την άσκηση εναλλάσσοντας τα 2 ρουθούνια.

Είναι μια σειρά. Κάντε 3 από αυτά. Εάν αισθάνεστε ζάλη, αρχίστε να αναπνέετε κανονικά μεταξύ των σετ ή σταματήστε την άσκηση.

Άλλα πλεονεκτήματα των ασκήσεων γιόγκα εκτός από αυτό Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – Η τακτική προπόνηση προστατεύει από το άγχος και προλαμβάνει τις ψυχικές ασθένειες. Εξαλείφει τη νευρικότητα, την ευερεθιστότητα κ.λπ..

Προχωρήστε στις ασάνες που είναι καλές για το στήθος. Οι θέσεις που συνιστώνται είναι μόνο εκείνες με κάμψη προς τα πίσω. Επομένως, κάντε μόνο αυτά που σας αρέσουν. Κάντε διαλείμματα μετά από κάθε άσκηση.

Άρση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – χρήσιμες ασκήσεις γιόγκα

Στήθος χειρουργική επέμβαση γιόγκα ασκήσεις στήθους ομορφαίνουν asana

Η πρώτη άσκηση για Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση , αυτό που σας προτείνουμε είναι η κόμπρα. Αυτή είναι η asana της αναζωογόνησης. Είναι πολύ κατάλληλο για προβλήματα με τη σπονδυλική στήλη. Λειαίνει τις ρυτίδες, βελτιώνει τη γενική στάση του σώματος, διαμορφώνει το στήθος, τη μέση, τη λεκάνη και τους μηρούς.

Βάλτε τα χέρια σας κάτω από τους ώμους, το μέτωπο στο πάτωμα. Σπρώξτε το κεφάλι σας προς τα εμπρός. Οι ωμοπλάτες προς τα πίσω, το κεφάλι ανυψώνεται, οι γλουτοί είναι τεταμένοι. Προχωρήστε όσο είναι άνετο. Θα πρέπει να κάνετε την άσκηση με τα πόδια σας σε μεγάλη απόσταση, ώστε να μπορεί να δουλέψει καλύτερα το στήθος σας. Εκπνεύστε και κάντε την άσκηση 3-4 ακόμη φορές.

Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – η γιόγκα θέτει “τόξο”

Προπόνηση ανόρθωσης στήθους αποτελεσματικό όμορφο στήθος θετικό αποτέλεσμα

Μείνετε στο στομάχι σας για να κρατήσετε το “τόξο” για Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση Κλείσε. Αναπνεύστε ήρεμα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Λυγίστε τα γόνατά σας, βάλτε τα χέρια σας στα πόδια σας και σηκώστε τα πόδια και το κεφάλι σας. Μείνετε λοιπόν μεταξύ 10-30 δευτερολέπτων. Αν μπορείτε, δοκιμάστε να κουνήσετε το σώμα σας σε αυτή τη θέση. Εάν είναι δυνατόν, κάντε το 5 φορές, με διαλείμματα.

Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – η θέση της γιόγκα ψαριών

Ασκήσεις ανύψωσης στήθους Asanas Μαστού Σφίξτε τα φυσικά βοηθήματα

Το επόμενο asana για Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι το “ψάρι”. Αναπτύσσει καλύτερα το στήθος, το στήθος και το λαιμό.

Τοποθετήστε τα χέρια σας κάτω από τους γλουτούς σας, όσο το δυνατόν περισσότερο προς τους μηρούς σας. Εισπνεύστε ενώ σηκώνετε το στήθος σας και γέρνετε το κεφάλι σας προς τα πίσω. Σηκώστε το στήθος σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα 3/4 του βάρους είναι στα χέρια, το 1/4 στο κεφάλι. Λάβετε υπόψη: το τέντωμα είναι στην περιοχή του θώρακα και όχι στην οσφυϊκή χώρα. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα μετά την άσκηση.

Λίφτινγκ στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – στάση γιόγκα “The Wheel”

Γιόγκα ανόρθωσης στήθους σώμα ψυχή έντονα τονισμένες συμβουλές

Τώρα έρχεται «ο τροχός». Αυτή η θέση για Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι δύσκολο, αλλά έχει διπλάσια καλά θεραπευτικά αποτελέσματα από τα 2 πρώτα ασανά. Για να επηρεάσετε καλύτερα το στήθος, θα πρέπει να αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στα χέρια σας παρά στα πόδια σας. Αρχική θέση: ύπτια θέση με λυγισμένα γόνατα ή γέφυρα (Sethu Bandhasana). Βάλτε τα χέρια σας κοντά στους ώμους, τις παλάμες προς τα κάτω. Τελικά πηγαίνετε στα δάχτυλα των ποδιών. Στη συνέχεια, σηκώστε το στήθος σας και βάλτε το κεφάλι σας στο πάτωμα. Για άτομα με λιγότερο ισχυρούς μύες βραχίονα, αυτή είναι η τελική θέση. Στη συνέχεια, απλώστε τα χέρια σας σχεδόν εντελώς (κρατώντας τους αγκώνες σας πολύ ελαφρώς λυγισμένους) και απλώστε τα πόδια σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – η στάση γιόγκα “Η καμήλα”

Χειρουργική γιόγκα ανόρθωσης στήθους σε εξωτερικούς χώρους ντυμένη στα λευκά

Το τελευταίο asana για Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση ούτε είναι εύκολο. Η άσκηση ονομάζεται “The Camel” και απαιτεί να έχεις κατακτήσει πολύ καλά τις 2 πρώτες ασκήσεις.

Σπρώξτε το θωρακικό κλουβί προς τα εμπρός στη θωρακική σπονδυλική στήλη, με το οποίο ο αγκώνας σπρώχνει προς τα πίσω (καλό για ευελιξία στον ώμο και στο πάνω μέρος της πλάτης). Γείρετε αργά προς τα πίσω μέχρι τα χέρια σας να είναι στο πάτωμα, στα πόδια σας ή στους αστραγάλους.

Άρση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση – μερικές ακόμη ασκήσεις

Στήθος ανελκυστήρα περίπλοκη στάση γιόγκα φύση καθαρό αέρα

Και στο τέλος μερικές ακόμη ασκήσεις για Αφαίρεση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση με στοιχεία γιόγκα που μπορείτε να κάνετε.

Γονατίστε στις φτέρνες σας και φανταστείτε ότι υπάρχει ένα σχοινί μπροστά σας. Σηκώστε τα χέρια σας σαν να τραβάτε ένα σχοινί. Κάντε το και μετακινήστε τα χέρια σας μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος του σχοινιού. Κρατήστε την πλάτη σας ίσια. Πρέπει να αισθανθείτε πίεση στην περιοχή του στήθους.

Μετά από αυτό, μπορείτε να μείνετε στην ίδια θέση και να φανταστείτε τον εαυτό σας να σπρώχνει μια μπάλα. Τεντώστε τα χέρια σας μπροστά, μπροστά σας και πιέστε τη μπάλα σαν να θέλετε να τη σπάσετε. Μετά από αυτό, ξεκουραστείτε για ένα λεπτό.

Στη συνέχεια, βάλτε τα χέρια σας το ένα πάνω στο άλλο και πιέστε όσο πιο δυνατά μπορείτε. Κάντε ένα διάλειμμα ξανά.

Μετά από αυτές τις ασκήσεις, χαλαρώστε. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας ελαφρώς ίσια. Τοποθετήστε τα χέρια σας δίπλα στο σώμα σας με τις παλάμες προς τα πάνω. Θα πρέπει να είστε πολύ άνετοι για να μπορείτε να χαλαρώσετε κάθε μυ.

Όταν το πετύχετε αυτό, σκεφτείτε το αποτέλεσμα που έχετε επιτύχει. Κάντε τακτικά τις ασκήσεις και θα έχετε το επιθυμητό lifting στήθους γρήγορα.